Spor

Spor Haberleri

Los Angeles Clippers, Dallas deplasmanında galip

NBA'de Los Angeles Clippers, deplasmanda karşı karşıya geldiği Dallas Mavericks'i 110-107'lik skorla mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini aldı. Clippers'ta Kawhi Leonard, Dallas'ta da Luka Doncic 36 sayı ile oynadı.

Sivasspor, soğuğu fırsata çeviriyor

Süper Lig lideri DG Sivasspor'da futbolcular, hava sıcaklıklarının eksi 15 dereceye kadar düştüğü kış döneminde iç saha maçlarını fırsata dönüştürmenin peşinde.

Galatasaray, kupada tur peşinde

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Çaykur Rizespor ile yarın rövanşta karşılaşacak.

Başarılı atletlerden Gençlik Spor İl Müdürü Kayhan'a ziyaret

İstanbul'da yapılan Türkiye Salon Yürüyüşünde derece yapan Malatyalı sporcular başarılarını Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ile paylaştılar.

Hakkı Çelikel: 'Camiamızın inanacağı bir isimle anlaşacağımızı umuyorum'

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, kulüpte devam eden teknik heyet arayışlarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Sergen Hoca konusunda ortada açık bir başarısızlık tablosu vardı. Önlem almamız gerekiyordu ve gerekeni yaptık. Bu süreçte camiamızın inanacağı bir isimle anlaşacağımızı umuyorum dedi.

Fenerbahçe 2 golle turladı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turu rövanş maçında ilk maçta 0-0 berabere kaldığı Kayserispor'u 2-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

MKE Ankaragücü'nde Mustafa Kaplan ile yollar ayrıldı

MKE Ankaragücü'nde alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Mustafa Kaplan ile yolları ayırdı.

Bakan Kasapoğlu'dan Taha Akgül'e geçmiş olsun ziyareti

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Milli Takım kampında antrenman sırasında yaşadığı sakatlığın ardından ameliyat olan Milli Güreşçi Taha Akgül'ü evinde ziyaret etti.

Bakan Kasapoğlu, Türkiye Gençler Tekvando Şampiyonası açılış törenine katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'da devam eden Türkiye Gençler Tekvando Şampiyonası açılış törenine katıldı.

Elazığspor, Hebat Alan'ın sözleşmesini 2023'e kadar uzattı

Elazığspor, iç transfer çalışmaları kapsamında defans oyuncusu Hebat Alan'ın sözleşmesini 2023'e kadar uzattı.

Malatyaspor Taraftarlar Derneği'nden 'Karneni getir atkını al' projesi

Malatyaspor Taraftarlar Derneği hayata geçirdiği iki önemli projeyle tribüne gelen taraftar sayısını arttırmayı ve daha bilinçli bir taraftar kitlesi oluşturmayı amaçlıyor.

İrfan Buz Kasımpaşa ile görüşmedim

İsmi Kasımpaşa ile anılan Teknik Direktör İrfan Buz, lacivert-beyazlı kulüple herhangi bir görüşme gerçekleştirmediğini söyledi.

Jahovic ve Guilherme'nin düşüşü Yeni Malatyaspor'u olumsuz etkiledi

Yeni Malatyaspor'da Adis Jahovic ile Guilherme'deki performans düşüklüğü takımı da olumsuz etkiliyor.

Yeşilyurt Belediyespor'da gözler Darıca Gençlerbirliği maçına çevrildi

TFF 3.Lig 3.Grup'ta düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da grup ikinci Soma karşısında alınan 3 puanın sevinci sürüyor.

Hamza Hamzaoğlu Eksiklerimizi analiz edip daha önemli olan maça hazırlanacağız

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada, pozisyon ve oyunun olmadığı bir maç olduğunu ve eksiklerini analiz edip daha etkin olmak istediklerini belirtti.

Diyarbakırspor rekora koşuyor

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi'nde lider durumda yer alan Diyarbakırspor, geride kalan 14 maçta rakip fileleri 43 kez havalandırırken kalesinde sadece 14 gol görerek önemli bir başarıya imza attı. Sezonu şampiyonlukla noktalaması halinde son üç sezonda peş peşe üst lige çıkarak 1975-76 sezonundaki başarısını geride bırakacak.

Yeni Malatyaspor'da kupa mesaisi başladı

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ikinci maçında Perşembe günü seyircisi önünde Sivasspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor bu maçın hazırlıklarına başladı.

Diyarbekirspor'dan transfer harekatı

İkinci yarının ilk iki haftasında topladığı 4 puan ile Play-Off yarışında iddialı hale gelen Diyarbekirspor'da yönetim takıma takviye yapmak için harekete geçti. Zor bir dönemde göreve gelmelerine rağmen takımı toparladıklarını belirten Kulüp Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, Hafta sonuna kadar kendi takımlarında oynamış olan en az 4 futbolcuyu kadromuza katmayı planlıyoruz' dedi.

Halkbank, Galatasaray'a konuk oluyor

AXA Sigorta Efeler Ligi 13. haftasında Başkent temsilcisi Halkbank, haftanın önemli karşılaşmasında lig ikincisi Galatasaray'a konuk olacak.

Toplam 11136 haber.