Spor

Spor Haberleri

Hakan Çalışkan: 'Sivasspor galibiyeti bize moral oldu'

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor'u 2-1 mağlup eden Yeni Malatyaspor'da Teknik Sorumlu Hakan Çalışkan, kupadan elendikleri için üzgün olduklarını ancak Sivaspor galibiyetinin takıma moral olduğunu söyledi.

Rıza Çalımbay: 'Mağlubiyet iyi değil ama önemli olan tur atlamaktı'

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kalan DG Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, 2-1'lik Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, 'Mağlubiyet iyi değil ama önemli olan tur atlamaktı' dedi.

Diyarbakırspor'un kritik haftası

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi'nde haftanın en kritik ve önemli maçı 25 Ocak Cumartesi günü Silvan'da oynanacak.

Diyarbekirspor'dan ziyaretlere devam

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup'ta yer alan Diyarbekirspor'un yeni kulüp başkanı Turan İlgin, kentteki sivil toplum kuruluşları ve spor taban birliklerine yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

Ziraat Türkiye Kupası: Yeni Malatyaspor: 2 - DG Sivasspor: 1 (Maç sonucu)

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Yeni Malatyaspor, sahasında konuk ettiği DG Sivasspor'u 2-1 mağlup etti. İlk karşılaşmayı 4-0 kazanan Sivasspor, bu sonuçla birlikte adını Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yazdıran taraf oldu.

Ziraat Türkiye Kupası: Yeni Malatyaspor: 0 - DG Sivasspor: 1 (İlk yarı)

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Yeni Malatyaspor, deplasmanda 4-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında sahasında DG Sivasspor'u ağırlıyor. Karşılaşmanın ilk yarısı DG Sivasspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Yeşilyurt Belediyespor'da gözler Darıca maçına çevrildi

TFF 3.Lig 3. Grup takımı Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da ligin 20. haftasında oynanacak Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıkları sürüyor.

Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları

Devre arası transfer çalışmalarına devam eden Yeni Malatyaspor Nice'den transfer ettiği merkez orta saha Remi Walter'den sonra savunmaya ve forvete de takviye yapmaya hazırlanıyor.

Halkbank'ın rakibi Bursa Büyükşehir Belediyesi

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 14. haftasında Halkbank, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.

Eksi 25 derece soğukta Olimpiyat Oyunları’na hazırlanıyor

Ağrılı Milli Boksör Bayram Malkan, Ağrı'da eksi 25 derecenin altına düşen hava sıcaklığına rağmen, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na katılabilmek için antrenmanlarını aralıksız sürdürüyor.

Bellona Kayseri, Beşiktaş’a hazırlanıyor

Bellona Kayseri Basketbol, ligin 16.haftasında deplasmanda Beşiktaş TRC İnşaat'a konuk olacak.

Fenerbahçe, Euroleague’de çeyrek finali garantiledi

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, EuroLeague Women'da Rusya temsilcisi Dynamo Kursk'u 76-55 yenerek çeyrek finale yükselmeyi garantiledi.

Ziraat Türkiye Kupası: Beşiktaş: 2 - BB Erzurumspor: 3

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Beşiktaş, deplasmanda 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşında sahasında BB Erzurumspor'u ağırladı. Sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılan Erzurumspor, çeyrek finale yükseldi.

Yeni Malatyaspor'da Remi Walter imzayı attı

Yeni Malatyaspor Fransa 1. Lig takımlarından Nice'nin orta saha oyuncusu Remi Walter'i kadrosuna kattı.

Keçiörengücü taktik çalıştı

TFF 1. Lig'in 19. haftasında Osmanlıspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Keçiörengücü, taktik çalışmasıyla hazırlıklarını sürdürdü.

Şampiyonluk Muazzez Sümer'in

Muazzez Sümer Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kort tenisi müsabakalarında Diyarbakır şampiyonu oldu.

Remi Walter, Yeni Malatyaspor'da

Transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, Fransa'nın Nice ekibinde forma giyen Remi Walter'ı kadrosuna kattı. 24 yaşındaki futbolcuyla 1,5 yıllık sözleşme imzalandı.

Göztepe evine dönüyor, yeni stadyum kapılarını açıyor

Göztepe'nin yeni stadyumu Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, pazar günü oynanacak Beşiktaş maçı ile açılıyor. Açılışa katılacak olan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önderliğinde 2002 yılından bu yana tesisleşmede adeta bir devrime imza attıklarını belirterek, 'Dünya ile rekabet edebilecek tam donanımlı bir tesisi daha İzmirlilerin hizmetine sunuyoruz' dedi.

'Sosyal Medyadan Sosyal Meydana'' sportif etkinliği

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 2020 yılı faaliyet programında yer alan, ''Sosyal Medyadan Sosyal Meydana'' etkinliği 2019 yılında yapıldığı gibi bu yılda yapıldı.

Toplam 11136 haber.