Spor

Spor Haberleri

TFF 1. Lig: Keçiörengücü:1 - Adana Demirspor: 3 (Maç sonucu)

TFF 1. Lig'in 20. haftasında Keçiörengücü sahasında Adana Demirspor'a 3-1 mağlup oldu.

Diyarbakır takımları 21. hafta maçlarında

Pazar günü oynanacak maçlarda Amedspor, saat 14.00'da Hekimoğlu Trabzon'u ağırlayacak. Saat 13.00'da başlayacak mücadelede ise Diyarbekirspor, deplasmanda Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile karşılaşacak.

Diyarbekirspor, cezada sınıra dayandı

Halide Edip Adıvarspor maçında taraftarların neden olduğu kötü ve çirkin tezahüratlardan dolayı para cezası alan Diyarbekirspor, bu alanda 4. kez ceza aldığı için bundan sonraki ilk eylemde seyircisiz oynama cezasına çarptırılacak.

Yeni Malatyaspor'dan son dakika transferleri

Yeni Malatyaspr ara transfer döneminin son gününde Kasımpaşa'dan sol bek Karim Hafez ve Burundi Milli Takım oyuncusu Youssouf Ndayishimiye'yi kadrosuna kattı. Süper Lig ekibi, Mısırlı Hafez ile satın alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar, Youssouf ile ise 3,5 yıllık anlaşma imzaladı.

Adil Gevrek'ten Guilherme açıklaması

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Guilherme transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, 'Kulüpler arasında ahlaki temellere dayanan bazı kurallar vardır, hiçbir kulüp bir başka kulübün futbolcusunu sözleşme şartları ne olursa olsun izni olmadan alamaz. Maalesef Trabzonspor böyle bir yola başvurdu' dedi.

Haluk Cömertoğlu, Malatyaspor Taraftarlar Derneği onursal üyesi oldu

Malatyaspor Taraftarlar Derneği hayata geçirdiği iki önemli projeyle tribüne gelen taraftar sayısını arttırmayı ve daha bilinçli bir taraftar kitlesi oluşturmayı amaçlıyor.

Ankara'da derbi günü

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 15. haftasında Ziraat Bankası ile Halkbank takımları karşı karşıya gelecek.

Çalımbay’dan maç saatine tepki

Lider Sivasspor'da Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Antalyaspor ile 6 Şubat Perşembe günü saat 20.30'da oynanacak olan maçın saatine tepki gösterdi.

Diyarbakırspor zirvede rahatlamak istiyor

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi lideri Diyarbakırspor, yarın oynayacağı 16. hafta maçını kazanarak yakın takipçilerinin birbirleriyle karşılaşacağı haftada puan farkını açmak istiyor.

Toncek Stern, Halkbank'ta

Halkbank, Sloven pasör çaprazı Toncek Stern'i renklerine bağladı.

Sivasspor’a Kone şoku! 4 hafta yok

Lider Sivasspor'da sakatlığı bulunan Arouna Kone'nin 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Diyarbakırlı judoculardan üç madalya

Diyarbakırlı işitme engelli 3 sporcu, Kilis'te yapılan işitme engelliler Türkiye judo şampiyonasından üç gümüş madalya kazandı.

Gençlerbirliği, 3 eksik ile Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamladı

Süper Lig'de 20. haftanın açılış maçında yarın Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak olan Gençlerbirliği hazırlıklarını tamamladı.

Yeni Malatyaspor'dan Trabzonspor'a Guilherme tepkisi

Yeni Malatyaspor, Brezilyalı futbolcusu Guilherme Marquez ile izni olmadan transfer görüşmesi yapan Trabzonspor Kulübü'nü, futbolcusunu hukuksuz yollardan ayartmakla suçladı ve konunun FIFA nezdinden takipçisi olunacağını paylaştı.

Ural Aküzüm Bu basit bir tazminat kararı değil

AİHM'in Tahkim Kurulu için verdiği 'Bağımsız ve tarafsız değil' kararı sonrasında gözler bundan sonra yapılacaklara çevrildi. Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticisi olan İstanbul Tahkim Derneği Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ural Aküzüm, alınan karar sonrasında düğümü Türk CAS'ının çözeceğini belirterek, Bu basit bir tazminat kararı değil. Futbolda ve tüm spor branşlarında kapsamlı bir spor hukuku reformu gerekiyor dedi.

Bursaspor, Traore ile sözleşme imzaladı

Bursaspor, Sivasspor'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Abdou Razack Traore ile sözleşme imzaladı.

Yeni Malatyaspor, Kemal Özdeş ile ilk maçını kazanmak istiyor

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Alanya maçını kazanmak istediklerini belirterek 'Önümüzde oldukça zorlu bir Alanya maçı var. Sahasında oldukça etkili olan bir takım. Yeni teknik heyetimizle çıkacağımız ilk maçı kazanmak istiyoruz' dedi.

Yeşilyurt Belediyespor'dan 2 transfer

Malatya Yeşilyurt Belediyespor transfer döneminin bitimine sayılı günler kala iki oyuncu birden kadrosuna kattı. TFF 3.Lig'de ligde kalma mücadelesi veren Yeşilyurt Belediyespor Adana Demirspor'dan 2000 doğumlu Barış Turan'ı ve Kastamonuspor'dan 1999 doğumlu Sıddık Çelik'i kiralık olarak renklerine bağladı.

Sergen Yalçın, Beşiktaş ile ilk antrenmanına çıktı

Beşiktaş'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Sergen Yalçın, takımıyla ilk antrenmana çıktı.

Toplam 11114 haber.