Spor

Spor Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası: Trabzonspor: 5 - B. B. Erzurumspor: 0

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Trabzonspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaştı. Müsabakayı Trabzonspor 5-0 kazandı.

Galatasaray, Alanya’da

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçı için Antalya'nın Alanya ilçesine gelen Galatasaray, yarın Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak.

Silvan Aslanspor, Diyarbakır Sanayi Sitesi maçına hazırlanıyor

Diyarbakır 1. Amatör Ligi B Grubu'nda mücadele eden Silvan Aslanspor, pazar günü oynayacağı Diyarbakır Sanayi Sitesispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni Malatyaspor'da Ankaragücü mesaisi sürüyor

Süper Lig'in 21. haftasında 7 Şubat Cuma günü saat 20.00'de sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek olan Yeni Malatyaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Remi Walter: 'Yeni Malatyaspor forması giymek ve Türkiye'de olmak güzel bir duygu'

Yeni Malatyaspor'un ara transferde kadrosuna dahil ettiği futbolculardan orta saha oyuncusu Remi Walter, 'Yeni Malatyaspor forması giymek ve Türkiye'de olmak güzel bir duygu. Takımım için elimden geleni yapacağım. Önümüzdeki Ankaragücü maçını kazanmak istiyoruz' dedi.

Bağlar Belediyesi'nin milli sporcusu Sena Kızılaslan Avrupa şampiyonasında

Bağlar Belediyespor'un milli sporcusu Sena Kızılaslan, ilk kez mücadele edeceği Avrupa şampiyonası için milli takım kafilesi ile Macaristan'a gitti. 7-9 Şubat tarihleri arasında başkent Budapeşte'de yapılacak olan Avrupa karate şampiyonasında Bağlar Belediyesi'nin milli antrenörü Mehmet Yazar da görev yapacak.

Taraftarlar Derneği'nden Tekerlekli Sandalye Basketbol takımına destek

Malatya Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, mücadele ettiği 3.Lig C Grubu'nda oynadığı 9 maçı da kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Oynadığı son maçta Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına Malatyaspor Taraftarlar Derneği tribün desteği verdi.

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Çelikel: 'Kötü gidişatı düzeltmek için gerekeni yapacağız'

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, kötü gidişata nokta koymak istediklerini belirterek, 'Alanyaspor karşısında iyi bir oyun sergilememize rağmen maalesef yenildik. Kötü gidişatı düzeltmek için gerekeni yapacağız' dedi.

Mehmet Özdilek: “Rakibin 95 dakikalık bölümde pozisyonu yok”

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, çok istekli ve arzulu bir oyun sergilediklerini kaydederek, 'Rakibin pozisyonu yok 95 dakikalık bölümde pozisyonu yok. Tek bir pozisyonları var golü attıkları pozisyon' dedi.

Süper Lig: Denizlispor: 1 - Göztepe: 1

Süper Lig'in 20. haftasında Denizlispor evinde Göztepe'yi ağırladı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Bilardoya bayan ilgisi

Adıyaman'da son yıllarda bilardo sporuna bayanların ilgisi artıyor.

Gölbaşı Belediyespor deplasmanda galip

Süper Amatör Lig'in 16. haftasında Gölbaşı Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Demirlibahçe Spor maçından 2-1 galip ayrıldı.

1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde haftanın görünümü

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde yaşanan depremden dolayı ertelenen 8. hafta maçlarının 2 Şubat Pazar günü oynandı.

Elazığ'daki tüm spor faaliyetleri 3. kez ertelendi

Elazığ İl Spor Güvenlik Kurulu, yaşanan deprem sonrası Elazığ'da hafta sonu yapılması gereken müsabakaları erteledi.

Elazığ Belediyespor'da 3 futbolcu sakatlandı

Elazığ Belediyespor'un pazar günü Fethiyespor'la oynadığı maç öncesi ve maç sırasında 3 futbolcusu sakatlandı.

Amatör maçta darp edilen hakem için kınama yayınlandı

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği(TFFHGD) Malatya Şubesi Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde hafta sonu oynanan Malatyaspor-Hekimhan Girmana maçında çıkan olaylarda maçın hakemi İlker Ayten'e yönelik darp ve fiziksel temastan dolayı kınama mesajı yayınladı.

Yeni Malatyaspor, Kemal Özdeş ile çıktığı ilk maçtan yenilgiyle ayrıldı

Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Alanyaspor'a 2-1 mağlup olan Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Kemal Özdeş, yeni takımıyla çıktığı ilk maçtan yenilgiyle ayrılmış oldu.

Halkbank'ın rakibi Spor Toto

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 16. haftasında Halkbank, Spor Toto ile karşı karşıya gelecek.

Kahta 02 Spor: 3- Adıyaman 1954 Spor: 1

TFF BAL Ligi 2. Grupta mücadele veren Kahta 02 Spor, kendi sahasında karşılaştığı Adıyaman 1954 Spor'u 3-1 mağlup etti.

Toplam 11114 haber.