Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu: “68 bin kilometrelik yollarımız anlık olarak izleniyor”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, kar yağışı nedeniyle hava, demir ve karayollarında hiçbir sıkıntı olmadığını belirterek, '12 bin personel, 13 bin araçla ülkenin her yerinde yolları güvenli şekilde açık tutmak için canla başla, özveriyle çalışan bir ekibimiz var' dedi.

KKTC’nin yeni Meclis Başkanı Önder Sennaroğlu oldu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) 42. hükümet yeni Meclis Başkanı olarak Ulusal Birlik Partisi İskele Milletvekili Önder Sennaroğlu'nu seçti.

Bakan Akar, Irak İçişleri Bakanı El Ganimi ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Bağdat'ta Irak İçişleri Bakanı Osman Ali Ferhud El Ganimi ile görüşerek, DEAŞ ile mücadelede hayatını kaybedenlerin anısına yapılan şehitlik ve müzeyi ziyaret etti. Bakan Akar, imzaladığı şeref defterine, Türkiye ve Irak arasındaki iş birliğinin bölgede istikrar ve güvenliğin sağlanması açısından kritik önem taşıdığını yazdı.

Binali Yıldırım’dan Ahmetli’ye ziyaret

Eski Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Manisa'nın Ahmetli ilçesini ziyaret etti.

Malatya ile Sivas’ın ulaşımını rahatlatacak yol tamamlandı

Malatya’yı Sivas’a bağlayan karayolu güzergahında dar yolları ve keskin virajları ile sürücülere zor anlar yaşatan Hekimhan Hasançelebi bölgesine yapılan tüneller, köprüler ve 34,3 kilometrelik bölünmüş yol tamamlandı.

Ağbaba 5 Yıl Sonraki Rakamı Söyleyip Umut Tacirliği Yapıyorlar

CHP’li Ağbaba, “Bin-2 bin kişi alınacak dedikleri fabrikaya ilk etapta 100 kişi alınacağı ortaya çıktı. Bu sorumsuzluk örneği ne ilk ne son” dedi.

Rus muhalif lider Navalnıy, Moskova’ya dönüyor

Rusya'da zehirlenmesinin ardından tedavi için Almanya'ya getirilen Rus muhalif lider Alexei Navalny, Berlin'den Moskova'ya doğru yola çıktı.

Meral Akşener’den Önemli Açıklamalar

Meral Akşener’den Önemli Açıklamalar

CHP’den istifa eden meclis üyelerine sert tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaneli İlçe Başkan Yardımcısı Cihan Şimşek, geçtiğimiz gün Osmaneli Belediye Meclisi'nde 2 üyenin partiden istifa ederek bağımsız üye olmalarına tepki göstererek, 'Meclis üyeleri yalnız CHP'den değil meclis üyeliğinden de istifa etmelidir' dedi.

Yoncalı Barajı'na 60 Milyon lira Ödenek

Yoncalı Barajı'na 60 Milyon lira Ödenek

Bakan Kasapoğlu: “Yalova için yatırımlar yapıyoruz”

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Yalova için yatırım yaptıklarını söyledi.

Almanya’da Merkel’in partisi CDU yeni başkanını seçti

Almanya'nın en büyük ve Başbakan Angela Merkel'in partisi olan Hristiyan Demokrat Birlik Partisi'nin (CDU) yeni başkanı, Kuzey Ren Vestfalya Eyalet Başbakanı Armin Laschet oldu.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan Zırhlı Muharebe Aracı atış tatbikatı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kazanağzı Atış ve Tatbikat Alanında Zırhlı Muharebe Aracı atışları gerçekleştirildiğini açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığından Eğitime Tam Destek

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığından Eğitime Tam Destek

Akşener: Süleyman Soylu’yu Göreve Çağırıyorum

Akşener: Süleyman Soylu’yu Göreve Çağırıyorum

İflas Eden Esnaf Sayısı 100 Bine Ulaştı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, aylardır açlığa terk edilen esnaflarla ortak basın açıklaması yaptı. Ağbaba, “310 gündür kepenk kapatan, iş yapamayan esnafa, iktidar üç ay süre boyunca aylık 1000 TL para lütfetti.Faturasını ödeyemeyen esnafa icra memurları gönderdi.

Çalık: Malatya’da Sosyal Koruma Kalkanı destekleri 354 milyon lirayı geçti

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında son 9 ayda yapılan destek ve yardımların 354 milyon 64 bin lira tutarında olduğunu açıkladı.

İtalya eski Başbakanı Berlusconi hastaneye kaldırıldı

İtalya'nın eski Başbakanı Silvio Berlusconi, yaşadığı kalp problemleri nedeniyle Monaco'da hastaneye kaldırıldı.

Bakan Akar ve İngiltere Savunma Bakanı Wallace’in görüşmesinde ikili ve bölgesel savunma, güvenlik ile savunma sanayiinde iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Bakan Akar ve İngiltere Savunma Bakanı Wallace'in görüşmesinde ikili ve bölgesel savunma, güvenlik ile savunma sanayiinde iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.