Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanlığı'na Özhüsrev atandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya il Gençlik Kolları Başkanlığı'na Muhammed Sinan Özhüsrev atandı.

İran, Bağdat’taki terör saldırısının faili olarak İsrail’i gösterdi

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, İsrail'in İran ile mücadele adı altında yeni ABD Başkanı Joe Biden'ı tuzağa çekmek istediğini belirterek, Irak'ın başkenti Bağdat'taki terör saldırısının faili olarak İsrail'i gösterdi.

Tohma Köprüsünün Yeni İsmi Malatyalı Şehit Gaffari Güneş Köprüsü Oldu!

Tohma Köprüsünün Yeni İsmi Malatyalı Şehit Gaffari Güneş Köprüsü Oldu!

CHP İl Başkanı Kiraz Sözlerinizi Yerine Getirin

CHP İl Başkanı Kiraz Sözlerinizi Yerine Getirin

Kılıçdaroğlu’ndan ’Joe Biden’ açıklaması:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD Başkanı Joe Biden'in Türkiye yaklaşımına ilişkin, Önce bir tabloyu görmemiz, açıklamaları görmemiz lazım dedi.

BBP Genel Başkanı Destici: “PKK’nın uzantısı olan HDP’yi bir siyasi parti olarak görmüyorum”

ANKARA (İHA) – Büyük Birlik Partisi (BBP)Genel Başkanı Destici, 'PKK'nın uzantısı olan HDP'yi bir siyasi parti olarak görmüyorum. Onların milletvekilini vekil olarak görmüyorum. HDP'nin hala varlığını devam ettiriyor olması, siyasi parti olarak yoluna yürüyor olması da kabul edilebilir bir durum değildir' dedi.

Biden, 25 bin Ulusal Muhafızın gölgesinde Başkanlık yemini etti

ABD Başkanı Joe Biden, başkent Washington DC'de 25 bin Ulusal Muhafızın gölgesinde ABD'nin 46'ıncı başkanı olarak yemin etti.

ABD Başkanı Biden: “Demokrasi zafer kazandı”

ABD'de Başkan seçilen Joe Biden, ABD'nin 46. Başkanı olarak yemin ettiği törende, 'Bugün Amerika için demokrasi günü, tarih ve umut günü, yenilenme ve kararlılık günü. Tarihe geçecek yeni bir kararlılıkla dolu bir gün. Bugün bir adayın değil, demokrasi davasının zaferini kutluyoruz. Demokrasinin ve halkın iradesi duyuldu ve dikkate alındı' dedi.

Binali Yıldırım Edirne’de

Türkiye Cumhuriyeti'nin 27'nci ve son Başbakanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi 28'inci Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, partisinin kongresine ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Edirne'ye geldi.

Kiraz Sahte Üye Yapmak Sahte Büyümeyi De Beraberinde Getirir

Kiraz Sahte Üye Yapmak Sahte Büyümeyi De Beraberinde Getirir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli: “Macron bükemediği bileği öptü”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, 'Macron, Cumhurbaşkanımızla görüşmek istediklerini ve randevu talep ettiğini belirten bir mektup yazdı. Bu, Macron'un bükemediği bileği öpmesi anlamına geliyor' dedi.

Trump:

Görev süresinin dolmasının ardından Beyaz Saray'dan ayrılarak Andrews Hava Üssü'ne gelen Donald Trump, Başkanınız olmak hayatımı en büyük onur ve şerefiydi dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: “27 Nisan 2007 AK Parti’nin gizli devrimidir”

AK Parti Sakarya İl Teşkilatı'nın 7. Olağan Kongresi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferansla katılımıyla gerçekleştirildi. Kongreye katılan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'AK Parti'nin demokrasi mücadelesinin gerçekleştirdiği en büyük devrimlerden birinin tarihi 27 Nisan 2007'dir. İlk defa kendisine muhtıra verilen bir Cumhuriyet Hükümeti, kendisine verilen muhtırayı kabul etmemiştir dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasını sürdürüyoruz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milletten demokrasinin kuralları ile alamadıkları yetkiyi, eskiden olduğu gibi gaspla kendilerine takdimini bekleyenler kusura bakmasınlar daha çok beklerler' dedi.

BBP Genel Başkanı Destici: ”Siyasette ve herhangi bir alanda şiddet asla bir metot olmamalıdır”

ANKARA (İHA) – Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 'Bu hafta ülkemizin gündemi aslında bir süredir devam eden bazı siyasetçi ve gazetecilere yönelik saldırılardı. İsim telaffuz etme gereği duymadan ve hiçbir ayrım yapmadan saldırıların tümünü kınıyor ve lanetliyorum. Siyasette ve herhangi bir alanda şiddet asla bir metot olmamalıdır' dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ’Muharrem İnce’ açıklaması

Muharrem İnce'nin parti kuracağı söylemlerine ilişkin konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hayırlı olsun diyeceğiz arkadaşlar. Parti kurmak serbesttir. İsteyen parti kurabilir dedi.

Tüfenkci'den taksici esnafına ziyaret

Ak Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, taksici esnafını ziyaretinde, esnafa sunulan destek paketiyle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Tüfenkci'den trafiği rahatlatma vurgusu

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci , trafiği rahatlatma adına çalışmalar yapıldığını belirterek, 'Hanımınçiftliği bölgesine yapılacak olan viyadüğün de ihalesi yapıldı. İnşallah yer tespiti ile beraber oradaki en büyük sorunu da çözerek, şehrin trafiğini rahatlatacak bir alternatifi daha bölgemize kazandırmış olacağız' dedi.

Tüfenkci'den muhalefete tepki

Ak Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, yatırımlar ve istihdam sayıları üzerinden yapılan eleştirilere cevap vererek, 'Çorbada tuzu olmayanlar lafla, algılarla iş yapıyor dedi.