Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Ağbaba, İntihar Ettiği Açıklanan Askeri Meclis Gündemine Taşıdı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 19 Ocak tarihinde birliğinde vatani görevini yaparken intihar ettiği açıklanan Malatyalı asker Azmi Ayverdi'nin şüpheli ölümüyle ilgili soruların yanıt beklediğini açıkladı.

Mv.Çalık: Afetten Uzak Dayanıklı Binalar Yapılıyor

Mv.Çalık: Afetten Uzak Dayanıklı Binalar Yapılıyor

Bakan Kurum: “Depremler bize Türkiye’nin her yerinde kentsel dönüşümün ne kadar önemli olduğunu gösteriyor”

Depremlerin Türkiye'nin her yerinde kentsel dönüşümün ne kadar önemli olduğunu gösterdiğini belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 'Türkiye olarak 80 bin canımızı depremlerde yitirdiğimiz sürece baktığımızda kentsel dönüşümle ilgili sürecimizi ve projelerimizi çok daha kararlı bir şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Bu çerçevede bu güne kadar 1,5 milyon konutun dönüşümünü gerçekleştirdik' dedi.

MHP Diyarbakır İl Başkanı Kayaalp:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, Diyarbakır'ın dev projelerinden biri olan Silvan Barajı'nın tamamlanmaması için terör örgütü tarafından defalarca bombalandığını hatırlatarak, projeyi onca olumsuzluğa rağmen Türk milletine kazandırdıklarını söyledi.

Milletvekili Tüfenkci: 'Malatya ve Elazığ halkı olarak omuz omuza vererek yaraları sardık'

24 Ocak 2020'de Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen, Malatya'nın da etkilendiği depreminin yıl dönümünde konuşan Ak Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Elazığ ve Malatya'nın etkilendiği deprem felaketinde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Depremin birinci yıldönümünde evleri zarar gören vatandaşlarımızı sıcak yuvalarına kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

Başkan Sarıbaş Deprem Sadece Yıldönümünde Akıllara Gelmemeli

Başkan Sarıbaş Deprem Sadece Yıldönümünde Akıllara Gelmemeli

Çalık Malatya’da 3 Bin Kişinin Yaşadığı Mahallede Riskli Yapılar Kentsel Dönüşümle Yenilenecek

Çalık Malatya’da 3 Bin Kişinin Yaşadığı Mahallede Riskli Yapılar Kentsel Dönüşümle Yenilenecek

Ali Babacan Son Genel Seçimlerin Kaybedeni Sayın Erdoğan’dır

Ali Babacan Son Genel Seçimlerin Kaybedeni Sayın Erdoğan’dır

MHP’ye katılım oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Başkanlığına yaklaşık 50 kişi katılım yaptı.

Rus Sputnik V aşısının Türkiye’de üretimi için anlaşma imzalandı

Rusya Doğrudan Yatırım Fonu (RDIF), korona virüse karşı geliştirilen Sputnik V aşısının Türkiye'de üretimi için Türk bir ilaç firması ile anlaşma imzalandığını duyurdu.

AK Partili Tüfenkci'den teknolojiye destek mesajı

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya Teknopark'ı ziyaret ederek, Teknopark firmaları ile istişarelerde bulundu.

Bakan Adil Karaismailoğlu: “100 yıldır yapılamayanları bir bir yapıyoruz”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, '100 yıldır yapılamayan hizmetleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yapıyoruz' dedi.

MHP Grup Başkanvekili Akçay’dan Manisa TSO’ya pandemi övgüsü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Akçay, Manisa TSO'nun pandemi döneminde aldığı tedbirlerle Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

AK Partili Çalık CHP, hakaretten medet uman bir parti haline geldi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP’nin hakaretten medet uman bir parti haline geldiğini belirterek, “AK Parti milletle yürüyor, vesayetçilere, hainlere ve darbecilere dur diyor.

Başkan Kazgan kapı kapı gezerek sorunları dinliyor

Malatya'nın Akçadağ ilçe Belediye Başkanı Ali Kazgan mahallelerde yaptığı toplantılarla vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyip çözüm üretiyor.

Kahtalı'dan Erdoğan'a desteğin sürdüğü vurgusu

AK Parti Malatya Milletvekilleri Hakan Kahtalı ve Ahmet Çakır, Akçadağ İlçesi'nde temaslarda bulundu. Milletvekili Kahtalı ve Çakır, AK Parti Akçadağ İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

AK Parti Battalgazi Kadın Kolları'nın yeni yönetimi belli oldu

AK Parti Malatya'nın Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na yeniden atanan Ebru İnanç, yönetim kurulu listesini açıkladı.

Milletvekili Tüfenkci: 'Yeni sanayi sitesi çalışmalarımız sürüyor'

Ak Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, sanayi esnasını ziyaretinde, esnafa sunulan destek paketi ve yapılması planlanan yeni sanayi sitesiyle ilgili bilgilendirmede bulundu.