Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bakan Akar’dan Yargıtay’a ziyaret

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin'i ziyaret etti.

İyi Parti Covid-19 Önlem Paketi Hazırladı

İyi Parti Covid-19 Önlem Paketi Hazırladı

Bakan Dönmez:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Çin'de elektrikli araçların satışında gözlenen yüksek artış trendinin bugün Almanya, İngiltere ve Fransa'da da açık şekilde görüldüğünü ve bunun elektrikli araçlar için pil talebini daha da artıracağını belirterek, Biz de küresel trendi ve ülkemizin gelecek ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz. Gelecekteki atılımlarımızın hayata geçmesi için şimdiden kolları sıvadık. Bu adımların en önemlilerinden olan ETİ Maden Pilot Lityum Üretim Tesisi'ni kurarak attık. Tabletler, telefonlar ve mobil cihazlarda batarya yapımında kullanılan lityum, yerli aracımızın bataryasında da kullanılacak kaliteye sahip olacak' dedi. Dönmez, MTA'nın yakın dönemdeki keşiflerinden Malatya Kuluncak sahasının da içerdiği lityum potansiyeli ve nadir toprak elementleriyle Türkiye için önemli bir fırsat oluşturduğunu söyledi.

Milletimizden ve şehit yakınlarımızdan özür dilemelidir

Milletvekili Çalık, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.

CHP İl Başkanı Kiraz" İktidar Esnaf Seferberliği Başlatmalı!

CHP İl Başkanı Kiraz" İktidar Esnaf Seferberliği Başlatmalı!

TBMM Başkanı Şentop, Kuzey Makedonya Anayasa Mahkemesi Başkanı Murat ile görüştü

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Kuzey Makedonya Anayasa Mahkemesi Başkanı Salih Murat ile bir araya geldi.

CHP Grup Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, '3 bin 100 lira olmalı asgari ücret. Bunun altında bir asgari ücreti gerçekçi bulmuyoruz dedi.

Tehdit edilen Belediye Başkanı Savcı Sayan İHA’ya konuştu

Sosyal medyada ölümle tehdit edilen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, 'Türkiye'de aydınım diye geçinenler var. Bunlar bugün nerede? Muhalifler nerede, demokrasi havariliği yapanlar nerede? Eğer ben seçilmiş bir belediye başkanıysam sadece siz seçilmiş HDP'lileri mi savunacaksınız, CHP'lileri mi savunacaksınız? Niye benim hakkımı savunmuyorsunuz, niye bana yapılan saldırıyı kınamıyorsunuz? Demek ki siz iki yüzlüsünüz, demek ki siz işinize geldiği gibi davranıyorsunuz açıklamasında bulundu.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Grup Toplantısı Da Konuştu

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Grup Toplantısı Da Konuştu

Çalık 6 bin depremzede aileye yeni konutlar inşa ediliyor

Malatya'da 24 Ocak'ta yaşanan deprem sonrası devlet ve millet el ele verdi, tüm imkanlar depremzedeler için seferber edildi.

Fendoğlu, Malatya'nın kültür ve turizm taleplerini dile getirdi

Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya'nın kültür ve turizm taleplerini dile getirdi.

Sarıgül, Anıtkabir’i ziyaret etti

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Parti binasının açılış töreninden sonra Anıtkabir'i ziyaret etti.

Malatya’ya 246 milyonluk yatırım

Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’da mevcut havalimanı alanına inşa edilecek yaklaşık maliyeti 246 milyon lira tutarında yıllık 2,5 milyon yolcu kapasiteli terminal binasının ihalesinin sonuçlandığını ve iki yıl içerisinde hizmete gireceğini açıkladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Altınöz’den Samsun ziyareti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, beraberindeki heyetle Samsun'un Salıpazarı ilçesine ziyaretler düzenledi. Altınöz, burada esnaflarla da bir araya geldi.

Özhaseki’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ’diktatör’ diyen CHP’li Özel’e cevap:

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için 'diktatör' diyen CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'e yüklendi. Özhaseki, Eğer diktatör diyeceklerse askeri güçle gelip oturan Cumhurbaşkanlarını söylesinler. Ruhları, kalpleri CHP yazıyordu onların. Askeri ürün olarak geldiler oturdular. Adam 10 kere seçim kaybediyor, orada oturmaya devam ediyor. Niye? Delegeleri ayarlamış. O diktatör olmuyor, her seçimde Türk milletinin oyunu almış insana siz 'diktatör' diyorsunuz. Ne söylenebilir buna? dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan fırına uğradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Üsküdar'da fırına uğradı.

KKTC’de UBP-DP-YDP koalisyon hükümeti güvenoyu aldı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde, Ulusal Birlik Partisi (UBP), Demokrat Partisi (DP) ile Yeniden Doğuş Partisi (YDP) koalisyon hükümeti güven oyu aldı.

Akçadağ Belediye Başkanı Kazgan'dan BBP İl Yönetimine Özel Ziyaret!

Akçadağ Belediye Başkanı Kazgan'dan BBP İl Yönetimine Özel Ziyaret!

Bakan Soylu: “Göçmenler kişisel özgürlüklerinin çiğnenmesi ve akıl almaz zulümlerle karşı karşıya kalıyor”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Göçmenler bugün kişisel özgürlüklerinin çiğnenmesi ve akıl almaz zulümlerle karşı karşıya kalıyor' dedi.