Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı.

Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı.

Başkan Kiraz Masraf çok, destek yok

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, bir yıldır pandemiyle mücadele kapsamında esnafın büyük bir kısmının kepenk kapattığını ve birçok sıkıntıyla karşı karşıya kaldığını ifade Etti

Deva Partisi Arguvan İlçe Kongresini Yaptı

Deva Partisi Arguvan Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Erdal Ekici tarafından kuruluşu gerçekleştirilen Deva Partisi Arguvan İlçe Başkanlığı ilgili mevzuatlar gereği ilk kongresini gerçekleştirdi.

AK Partili Çalık CHP artık CKP’ye dönüşmüştür

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, adında halk olan CHP'nin halktan ve Atatürk ilkelerinden çok uzaklaştığını belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi( CHP) artık söylem ve eylemleriyle Canan Kaftancıoğlu Partisine(CKP) dönüşmüştür” dedi.

AK Partili Tüfenkci'den yeni teknoloji kanunu teklifi değerlendirmesi

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifinin özellikle Malatya'yı da yakından ilgilendirdiğini belirterek Teknoparkların teknoloji üssü haline getirilmesi noktasında bu yasa önemli dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Sağlık Örgütü verilerine göre; Amerika ve Çin'den sonra COVİD-19 konusunda en çok aşı projesi yürüten üçüncü ülke durumundayız. Bu alana yaptığımız yatırımlar, sadece salgın dönemi ile sınırlı değildir. İnşallah kendi aşısını tasarlayan, geliştiren ve üreten bir ülke olarak uzun yıllardır ihmal edilmiş bu alanda, uluslararası arenada önde gelen bir oyuncu konumuna geleceğiz dedi.

Bakan Varank:

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Hedefimiz çok net, ülkemizi Milli Teknoloji Hamlesi vizyonuyla bilimin filizlendiği, çığır açıcı teknolojilerin tasarlanıp geliştirildiği ve üretildiği bir cazibe merkezi haline getirmek. Allah'ın izni, milletimizin desteğiyle Türkiye bu sürecin kazananı olarak yoluna devam edecek. Bakanlık olarak hem bilim insanlarımızın hem iş insanlarımızın öneri ve taleplerinde ısrarcı ve cesur olmalarını bekliyoruz' dedi.

Fendoğlu, Malatya Teknokent'e destek istedi

Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya Teknokent'e istihdam, teşvik ve destek verilmesini talep etti.

Çalık’tan Kılıçdaroğlu’na Militan tepkisi

AK Partili Çalık’tan Kılıçdaroğlu’na ‘Militan’ tepkisi: “Vicdani ve ahlaki hiçbir sınırı olmayan ölçüsüz bir sözdür.”

Akın'dan kongreye davet

AK Parti Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı iken görevi devir edecek olan ve il yönetim kurulu üyeliğine getirilen Ömer Akın, 8 Şubat'ta yapılacak olan gençlik kolları il kongresine herkesi davet etti.

Depremler inşaat mühendislerine ihtiyacı arttırdı

Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Türkiye'de son dönemlerde artan depremler nedeniyle inşaat mühendislerine ihtiyacın da arttığını belirterek, Toplumun doğayla iç içe, daha sağlıklı, daha güvenli yapılarda yaşamını sürdürebilmelerinde inşaat mühendisliği mesleği ve mühendisler belirleyici role sahip olmuştur dedi.

Ali Babacan Sayın Erdoğan Gerçeklerin Farkında Değil Esnaf En Zor Dönemini Yaşıyor

Ali Babacan Sayın Erdoğan Gerçeklerin Farkında Değil Esnaf En Zor Dönemini Yaşıyor

Başkan Yıldırım ` Hep Beraber Eğitime Destek Olalım`

Başkan Yıldırım ` Hep Beraber Eğitime Destek Olalım`

Milli Savunma Bakanlığı, Kosova’da sağlık merkezini yeniledi

Milli Savunma Bakanlığı, Kosova'daki Doktor Menduh Kaloshi Aile Sağlığı Merkezi'nde acil müdahale ve müşahede odalarını yenileyerek yetkililere teslim etti.

Bakan Soylu ve Kurum deprem konutları anahtar teslim törenine katıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı deprem konutları anahtar teslim töreninde, Birileri söz söylerler, laf üretirler. AK Parti hükümetleri iş yaparlar ve o söz söyleyenlerin, laf söyleyenlerin sözüne bakmadan yollarına devam ederler dedi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ise, 6 ay gibi kısa bir süre içerisinde Elazığ genelinde 2 bin 500 konutun tamamlanarak teslim edildiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Elazığ’da 8 bin ailemizi yeni evlerine kavuşturmuş oluyoruz”

Elazığ'da depremden 6 ay sonra 2 bin 517'i konutu, Malatya'da bin 195 konutu vatandaşın hizmetine sunduklarını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Bugün Elazığ'da 5 bin 500 konutu daha teslim ederek toplamda 8 bin ailemizi yeni evlerine kavuşturmuş oluyoruz. Kalan 12 bin konutu da yeşil alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, camileri, okulları, spor salonları ve spor sahalarıyla hep birlikte yaza kadar tamamlayıp vatandaşlarımıza teslim edeceğiz' dedi.

TBMM Başkanı Şentop, TÜRKSOY Genel Sekreteri Kaseinov’u kabul etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov'u kabul etti.

Gelecek Partisi’nden Cumhuriyet Halk Partisi’ne ziyaret

“Cumhuriyet Halk Partisi, İyi Parti, Saadet Partisi, Deva Partisi ve ardından Gelecek Partisi yöneticileriyle karşılıklı ziyaretler çerçevesinde bir araya geldi.”

AK Partili Çalık’tan HDP’li Hasip Kaplan’a tepki

AK Partili Çalık’tan HDP’li Hasip Kaplan’a tepki “Sırtını emperyalistlere, terör örgütlerine dayayanlar Cumhurbaşkanımızın halkımızla arasındaki gönül bağının derinliğini anlayamazlar”