Yerel

Yerel Haberleri

Yerel Haberleri

Başkan Erdengi, jandarma teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutladı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği (TÜMŞAD) Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, jandarma teşkilatının 181. Yıl dönümünü kutladı.

Jandarma teşkilatının 181. yıl dönümü kutlandı

Jandarma teşkilatının 181. kuruluş yıl dönümü Adıyaman'da kutlandı.

Otomobil aydınlatma direğine çarptı

Adıyaman Karaali Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada, otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

Mehmetçik kimsesiz kadın için ev yaptırdı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı Kuruyazı köyünde harabe evde yaşam mücadelesi veren kimsesiz kadının yardımına Mehmetçik yetişti. Aralarında para toplayan askerler, kadının 1 aylık mutfak masrafını karşılarken, yeni bir ev yapmak için de harekete geçti.

Epilepsi hastalarının engel durumuyla ilgili talepleri

Adıyaman Epilepsi Hastaları İl Temsilcisi Burhan Komşu, epilepsi hastalarıyla ilgili engel durum oranlarının en az yüzde 40 olarak sahiplenmesi gerektiğini söyledi.

Gazeteci Harmanda'nın acı günü

Adıyaman'da, uzun bir süredir gazetecilik yapan Kürşat Harmanda'nın dedesi Ömer Harmanda, hayatını kaybetti.

Sincik balı lezzetini geven çiçeğinden alıyor

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde üretilen organik Sincik balı lezzetini geven çiçeğinden alıyor.

Turanlı'dan çat kapı ziyaretlerini sürdürüyor

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde çat kapı ziyaretler yapan Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, vatandaşların taleplerini alarak sorunlarını dinliyor.

Adıyaman'da bir garip 'tuvalet' olayı

Adıyaman'da vakıf ile dernek arasındaki tuvalet anlaşmazlığı nedeniyle caminin tuvaleti duvar ile ortadan ikiye bulundu.

65 yaş ve üstü vatandaşlar cuma namazını cemaatle kıldı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde 65 yaş üstü vatandaşlar, kısıtlamalarının esnetilmesinin ardından uzun bir süre sonra cuma namazını cemaatle birlikte eda etti.

Adıyaman'da jandarma teşkilatının 181. yılı kutlanıyor

Jandarma teşkilatının 181. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, jandarma personeli ile birlikte Vali Aykut Pekmez'i makamında ziyaret etti.

Başkan Deniz'den vefa sosyal destek grubu açıklaması

Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi Ali Deniz, vefa sosyal destek gruplarında görev alan kamu çalışanlarının ödüllendirilmesinde bir takım haksızlıkların yaşandığını söyleyerek açıklamalarda bulundu.

İşeri'den, Prof. Sabri Orman için taziye mesajı

Adıyaman Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti (KGY Cemiyeti) Başkanı Mustafa İşeri, Prof. Dr. Sabri Orman'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Okul müdürleri LGS öncesi bir araya geldi

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde okul müdürleri ve sınav komisyon başkanları liselere geçiş sistemi(LGS) sınavı hakkında yapılacak çalışmalar için bir araya geldi.

Yavuz'dan kadın cinayetleri açıklaması

CHP Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanı Songül Yavuz, pandemi sürecinde yaşanan kadın cinayetleriyle alakalı açıklamalarda bulundu.

Astıkları afişle paranın sahibini arıyorlar

Adıyaman'da, 'Bir miktar para bulunmuştur' yazılı afişi mahalleye asan vatandaşlar buldukları paranın sahibini arıyor.

Türk Kızılay'ı 152. kuruluş yıldönümünü kutluyor

Türk Kızılay'ı Adıyaman Şube Başkanı Murat Bulut, Türk Kızılay'ının Hilal-i Ahmer'den günümüze 152 yıllık merhamet çınarı olduğunu söyledi

Çiftçilerin sorunları tarım bakanına iletildi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile bir araya gelerek, Adıyaman'ın tarım sorunlarını görüştü.

Başkan Kılınç, ziyaretlere kaldığı yerden devam ediyor

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, pandemi sürecinden önce sürekli bir araya geldiği vatandaş ziyaretlerine normalleşme süreci ile birlikte yeniden başladı.

Toplam 4971 haber.