Yerel

Yerel Haberleri

Yerel Haberleri

Başkan Kılca, Hayıroğlu projelerini yerinde inceledi

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, Hayıroğlu Mahallesini ziyaret ederek mahalleye kazandırılan ve artık son aşamaya gelinen Aile Sağlık Merkezi, Emekli Konağı ile Muhtar Evi projelerini yerinde inceledi.

Eski hükümlülerin projeleri Adalet Bakanlığına gönderilecek

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu 2020 yılı Eylül ayı olağan toplantısında eski hükümlülerin kendi işlerini kurabilmelerine destek sağlanması amacıyla oluşturdukları projelerinin Adalet Bakanlığı'na ve ilgili kurumlara gönderilmesine karar verildi.

Beyazgül Sakıbın Köşkü'nü inceledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, restorasyon çalışması devam eden Sakıbın Köşkü'nde incelemelerde bulundu.

Yaylapınar Mahallesi yayla yolunda sathi kaplama çalışması yapıldı

Aydınlı vatandaşların modern ve konforlu yollarda ulaşımlarını sağlaması amacıyla il genelinde yol çalışmalarına devam Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli Yaylapınar Mahallesi yayla yolunda sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Muratpaşa'dan 'Motosikleti fark et' kampanyası

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi, trafik kazalarını en aza indirmek için Antalya Motosikletli Kuryeler Derneği'yle farkındalık kampanyası başlattı. 'Motosiklet bir taşıttır üzerinde can taşır' sloganı yazılı afişler billboardlara asılırken Belediye Başkanı Ümit Uysal, 'Lütfen, motosikletlerin, diğer taşıtlar gibi bir taşıt olduğu gerçeğini hiç unutmayalım' çağrısı yaptı.

Atık suyun her damlası değerlendiriliyor

Dünyadaki hızlı nüfus artışı, iklim değişikliği, çevre kirliliği temiz su miktarını ve kalitesini etkilemekte bu da mevcuttaki su kaynaklarının önemini daha da arttırmaktadır. Bu doğrultuda atık suyun uygun arıtma proseslerinden geçirilerek yeniden kullanılması sağlanmaktadır.

Köşk'ün kadın kaymakamı 2 haftada gitti

Aydın'ın Köşk ilçesinde 2 hafta önce vekil kaymakam olarak göreve başlayan Dilara Şenoğlu'nun Köşk'teki görev süresi sona erdi. Bazı yayın organlarında hakkında çıkan haber üzerine açıklama yapan Kaymakam Şenoğlu, görevden alınmadığını Muğla Valiliği'ne tayin olduğunu belirtti.

Başkan Hançerli, CHP'li belediye başkanlarını ağırladı

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, ev sahipliğinde bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkanları kentsel dönüşüm konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Örence köyü asfaltla buluştu

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Örence Köyü'nde tamamlanan asfalt çalışmalarını inceledi.

Kırıkkale Valiliği duyurdu: Ayakta yolcu taşıma yasaklandı

Kırıkkale Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Meclisi kararınca, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında kent genelindeki toplu taşıma araçlarında ayakta yolcu taşınmasına kesinlikle müsaade edilmeyeceği belirtildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yol ve çevre düzenleme çalışmalarını hızlandırdı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kayapınar ilçesi Mastfroş Caddesinde yol yapım çalışmalarını hızlandırırken, Sur ilçesinde Hüsrev Paşa ve Nasuh Paşa Cami çevresinde toplam 3 bin 60 metrekare bazalt taş döşeyerek yapıların daha estetik şekilde görünmesini sağlayacak.

Başkan Gürün esnafı ziyaret etti

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Parti Meclis Üyesi Gizem Sayar Özcan, İl Başkanı, Milletvekili, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Menteşe ilçe Başkanı ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlara hayırlı işler diledi.

Başkan Aşgın'dan Mütercimler'in sözlerine tepki

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Eğitime Destek Platformu (EDEP) üyeleriyle bir araya geldi. İmam Hatipliliğin bir duruş olduğunu ve Türkiye'nin de bu duruşa ihtiyacı olduğunu ifade eden Başkan Aşgın, 'O duruşu desteklemek için bundan sonra da ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız' dedi.

Sosyal Mahallesi'nde yol yenileme çalışmaları başladı

Bitlis'in Tatvan Belediyesi, altyapısı yenilenen Sosyal Mahallesi'nde yol yenileme çalışmalarına başladı.

Erenler'de kaçak yapıya taviz yok

Erenler Belediyesi ilçedeki kaçak yapılara karşı başlattığı yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Boş arazide bulduğu esrarengiz taşlara değer biçemiyor

Gaziantep'te bir vatandaş, boş arazide bulduğu taşların gök taşı olduğunu iddia ederek, taşların yetkililer tarafından incelenmesini istiyor.

Fırat Edaş’tan Battalgazi’ye Yatırım

Elektrik Dağıtım A.Ş., Battalgazi’de Alişar Mahallesi için planladığı 1 milyon 500 bin TL tutarındaki yatırımı tamamladı.

Şerifoğulları Harput Tarihini Korumaya Yönelik Çalışmalarımızı Kararlılıkla Sürdürüyoruz

Harput’un her karışıyla tarihi bir hazine olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Tarihin bize yüklediği sorumluluğun bilinciyle, tarihi değerlerimizi korumaya yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.” dedi.

İlk Ve Tek Uluslararası Geçerli Yoga Sertifikası

İlk Ve Tek Uluslararası Geçerli Yoga Sertifikası

Toplam 4971 haber.