Yerel

Yerel Haberleri

Yerel Haberleri

Vali Yırık'Katkı sağlayacak yatırımların değerlendirilmesi gündemimizde'

Bölgeye ekonomik katkı sağlayacak ve öne çıkacak yatırımların değerlendirilmesinin gündemlerinde olduğunu belirten Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) dönem başkanı Elazığ Valisi Erkaya Yırık,16 milyon 500 bin TL'lik turizm ve sanayinin geliştirilmesi kapsamında mali destek programının uygulama sürecinin sürdüğünü aktardı.

Elazığ'da kamu kurumlarına girişte HES kodu zorunluluğu

Elazığ'da Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarına girişe HES kodu ile yapılma zorunluluğu getirildiği bildirildi.

Bot timi, teknesi arızalanan ailenin yardımına yetişti

Elazığ'da Keban Baraj Gölü'nde tekneleri arızalanarak mahsur kalan 5 kişilik ailenin yardımına Jandarma Bot Timi yetişti.

90 yıllık kurmalı tıraş makinesini 150 bin TL'ye satışa çıkardı

Elazığ'da bir vatandaş, çalışır vaziyette olan kurma ile çalışan 90 yıllık tıraş makinesini 150 bin liraya satışa çıkardı.

Şehit babası: 'İnşallah her geçen vatana hizmet eder'

15 Temmuz şehidi Mehmet Şevket Uzun'un adı, Elazığ'da bulunan Türkiye'nin 4'üncü büyük asma köprüsünde yaşıyor. Şehidin babası Bünyamin Uzun, 'Köprüden her geçtiğinde annesi gözyaşı döküyor, ben de dua okuyorum. İnşallah her geçen de bu vatan için canını verenlerin kıymetini bilir, vatana hizmet eder. Hem hüzünlüyüz hem de köyümüze, annesine, babasına şehitlik mertebesini gösterdiği için gurur duyuyoruz' dedi.

Vali maskelerini almıştı, hem tedavisi başladı, hem de maaş bağlandı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık'ın maske satarken görüp maskelerinin hepsini satın aldığı ve ilgilenilmesi için talimat verdiği parkinson hastası Veysel Keke'nin hem tedavisine başlandı hem de engelli maaşı bağlandı.

Yoga Olimpiyat Ödül Töreni

Yoga Olimpiyat Ödül Töreni

Tanımadığı kadını güpegündüz bayıltana kadar dövdü

Kadına şiddetin adresi bu kez Bodrum oldu. Tanımadığı bir adam tarafından tekme tokat ve yumruklarla dövülen kadının darp edildiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Polisler tarafından olay yerinde gözaltına alınan şahsın ise savcılık tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Vali, engelli şahsın tüm maskelerini satın aldı, ilgilenilmesi için talimat verdi

Elazığ'da korana virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında denetimlere katılan Vali Erkaya Yırık, cadde üzerinde maske satan engelli bir vatandaşın maskelerini satın alıp, rahatsızlığı ile ilgili bilgileri aldıktan sonra ilgilenilmesi için talimat verdi.

Elazığ'da Aile Gazetesi ile aile ve topluma destek

Elazığ'da Kovancılar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından , aile yapısını ayakta tutmak için 15 günde 4 sayfalık Aile Gazetesi çıkartılarak ücretsiz dağıtılıyor.

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında vali ve başkan pedal çevirdi

Elazığ'da Vali Erkaya Yırık ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gönüllülerden oluşan ekiple bisikletle 'Avrupa Hareketlilik Haftası' kapsamında şehir turu attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı konut fiyatları depremzedeleri memnun etti

Elazığ'da hak sahibi depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı konut fiyatlarından memnun kalırken, devam eden inşaatların bir an önce tamamlanmasını talep etti.

Vefalı Mehmetçik, kayıp olduktan sonra bulduğu nineyle bir araya geldi

Elazığ'da kaybolduktan 3 saat sonra jandarma ekiplerinin araması sonucu dağlık alanda bulunan Alzaymır hastası 87 yaşındaki Naile nineyi, Covid-19 denetimleri gerçekleştiren Mehmetçik evinde ziyaret etti. Ziyarette Naile nine, 'O sıra beni arayan jandarmayı görseydim bir parça ekmek yedirirdim' dedi.

Kendi çiftliğini kurdu, bir yılda 200 bin adet tavuk ve hindi satışı yaptı

Elazığ'da üniversite mezunu 1 çocuk annesi Ceyda Can, Atanamadım diye hayatımı bitirmeme gerek yok diyerek çalışma hayatına atıldı, kurduğu çiftlikte sadece geçtiğimiz yıl 200 bin adet tavuk ve hindi satışı gerçekleştirdi.

Elazığ'da 19 Eylül Gaziler Günü

Elazığ'da, 19 Eylül Gaziler Günü Korana virüs (Covid-19) tedbirleri alınarak kutlandı.

Elazığ'da şehit aileleri ve gazilere Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verildi

Elazığ'da şehit aileleri ile gazilere Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verildi.

Elazığ'daki radyolar Halil Sezai şarkıları yayınlamama kararı aldı

Elazığ'da radyolar, yaşlı bir adamı darp eden Halil Sezai Paracıkoğlu'nun şarkılarını yayınlamama kararı aldı.

Elazığ'da yaylacılar dönüş hazırlığına başladı

Elazığ'da ilkbaharla birlikte yaylalara giden sürü sahipleri, sonhabarın gelmesiyle birlikte dönüş hazırlıklarına başladı.

Elazığ'da işe alınacak 523 kişi kura ile belirlendi

Elazığ'da milli eğitim bünyesinde görev yapacak 523 kişi noter huzurunda kura ile çekimi yapıldı.

Toplam 4971 haber.