Spor

Spor Haberleri

Neza Naz Güvenç Amerika'da dünya 4'üncüsü oldu

24-27 Ekim tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirilen UIPM 2019 Dünya Biathle-Triathle Şampiyonasında Türkiye Milli Pentatlon Takımı adına yarışan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü sporcusu Neva Naz Güvenç 3.01 derecesi ile dünya 4.'sü oldu.

Ziraat Türkiye Kupası: Başkent Akademi FK: 0 - DG Sivasspor: 6

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. Turu'nda Süper Lig ekibi DG Sivasspor deplasmanda karşılaştığı Başkent Akademi'yi 6-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

MKE Ankaragücü Olağanüstü Genel Kurulu'nda arbede

MKE Ankaragücü Olağanüstü Genel Kurulu'nda, denetim kurulu raporunun sunulmasının ardından Ali İhsan Mutlu isimli delege söz aldığı sırada arbede yaşandı.

Yeni Malatyaspor İstanbul yolcusu

Süper Lig'de 9 hafta sonunda topladığı 16 puanla 3. sırada bulunan Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa ile pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Yeni Malatyaspor'u taşıyan iki isim

Süper Lig temsilcisi Yeni Malatyaspor'da Adis Jahovic attığı 8 golle skor yüküne katkı verirken, Brezilyalı orta saha Guilherme ise yaptığı 5 asistle elde edilen başarıda büyük pay sahibi oldu.

Öğretmenlerin final maçı nefes kesti

Öğretmenler Kupası Futsal İl Birinciliği Müsabakalarında kupayı Yeşilyurt ilçesi kazandı.

Yeni Malatyasporlu futbolcuların lig yorumu

Yeni Malatyaspor'un başarılı file bekçisi Fabien Farnolle, performansıyla ilgili yaptığı açıklamada, Bu başarıya ben de yardım edebiliyorsam ne mutlu bana. Takım için ne kadar top kurtarabilirsem o kadar daha iyi olur dedi.

Galatasaray ile Çaykur Rizespor 37. randevuda

Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor ile 37. kez karşı karşıya gelecek. Söz konusu maçlarda sarı-kırmızılıların 24'e 5 galibiyet üstünlüğü var.

Adıyaman'da il protokolü ve hükümlüler kozlarını halı sahada paylaştı

Adıyaman'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında il protokolü ile hükümlüler arasında dostluk maçı düzenlendi.

Şampiyonlar Ligi’nde Türk Telekom fırtınası

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Türk Telekom, Litvanya ekibi Lietkabelis'i 91-77 yenerek üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı ve bir üst tura çıkma yolunda önemli bir avantaj elde etti.

Ziraat Türkiye Kupası Tarsus İdman Yurdu 1 Fenerbahçe 3

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda Fenerbahçe, Mersin'de Tarsus İdman Yurdu'nu 3-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası: Gençlerbirliği: 0 - Esenler Erokspor: 2

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde Gençlerbirliği sahasında, Esenler Erokspor'a 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Esenler Erokspor bir üst tura yükseldi.

Diyarbakır'da Uluslararası Sur Yarı Maratonu heyecanı

DİYARBAKIR (İHA) – Diyarbakır'da, 19 Nisan 2020'de Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Uluslararası Sur Yarı Maratonu düzenlenecek.

Ziraat Türkiye Kupası: Keçiörengücü: 3 - Siirt İl Özel idaresi Spor: 1

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde Keçiörengücü sahasında, Siirt İl Özel İdaresi Spor'u 3-1 mağlup etti ve bir üst tura yükseldi.

Tutaş, Sportif Direktör oldu

Elazığ Belediyespor FK'da, Sportif Direktörlük görevine Alaattin Tutaş getirildi.

Bakan Kasapoğlu: 'Sporun bir yaşam tarzı olması hepimizin amaçlarından bir tanesi'

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Spor etkinliğinde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 'Sporun bir yaşam tarzı olması hepimizin amaçlarından bir tanesi' dedi.

Yeni Malatyaspor'da Kasımpaşa mesaisi sürüyor

Süper Lig'de 16 puanla 3. sırada bulunan Yeni Malatyaspor'da ligin 10. haftasında 3 Ekim Pazar günü 16.30'da deplasmanda oynanacak Kasımpaşa müsabakasının hazırlıkları sürüyor.

Yeşilyurt Belediyespor'da Yozgat 1959 maçı hazırlıkları sürüyor

TFF 3. Lig'in 11. haftasında deplasmanda Yozgat 1959 ile karşılaşacak Yeşilyurt Belediyespor, zorlu karşılaşmadan 3 puan hedefliyor.

Mesut Parlak'tan Yeni Malatyaspor'a ziyaret

İstanbul Üniversitesi eski rektörü Mesut Parlak, Yeni Malatayspor Kulübü'nü ziyaret ederek takımın teknik sorumlusu Sergen Yalçın'a başarılar diledi.

Toplam 11134 haber.