Spor

Spor Haberleri

Bağlar Belediyespor'un Cumhuriyet Bayramı başarısı

Bağlar Belediyespor, Türkiye Cumhuriyeti'nin 96'ncı yılı nedeniyle düzenlenen spor etkinliklerinde başarıdan başarıya koştu. Tüm branşlarda dereceye giren Bağlar Belediyesporlu sporcular elde ettikleri başarıyı kendilerine destek veren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na hediye etti.

Birevim, Elazığ kadın basketbol takımına sponsor oldu

Tasarrufa dayalı finansman sektörünün önemli firmalarından Birevim, Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol takımının isim ve forma sponsoru oldu.

Anadolu Efes, Panathinaikos deplasmanında

THY Euroleague'de 4 maçlık galibiyet serisi yakalayan Anadolu Efes, 6. haftada Yunan temsilcisi Panathinaikos'a konuk olacak.

Elazığspor'da Levent Eriş dönemi

B. Elazığspor, Teknik Direktör Levent Eriş ile anlaşmaya vardı.

Bakan Kasapoğlu: 'Engelli sporcularımız ve engelli arkadaşlarımız bizler için çok değerli'

'Engelsiz bir dünya için biz de varız' sloganıyla düzenlenen 29 Ekim Farkındalık Maratonu final etabı öncesinde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 'Engelli sporcularımız, engelli arkadaşlarımız bizler için çok önemli ve değerli' dedi.

Yeni Malatyaspor teknik adam göndermeye devam ediyor

Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Kayserispor'u farklı yenerek lig 3'üncülüğüne yerleşen Yeni Malatyaspor farklı, bir o kadar da ilginç bir istatistiki veriyi elinde bulunduruyor.

Yeşilyurt Belediyespor Başkanı Tahsin Yılmaz kulübün hedeflerini açıkladı

TFF 3.Lig takımlarından Yeşilyurt Belediyespor'un Kulüp Başkanı Tahsin Yılmaz, hedeflerinin kulübü ayakları üzerinde duran kurumsal bir yapıya kavuşturmak olduğunu söyledi.

Büyükşehir sporcuları Türkiye şampiyonasında iddialı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Taekwondo takımı, Türkiye şampiyonasında iddialı hazırlanıyor.

Yeni Malatyaspor'da Kasımpaşa maçı hazırlıkları sürüyor

Süper Lig'de 9 hafta sonunda topladığı 16 puanla 3. sırada bulunan Yeni Malatyaspor'da ligin 10. haftasında deplasmanda oynanacak Kasımpaşa müsabakasının hazırlıkları sürüyor.

Gençlerbirliği'nde Mustafa Kaplan'la yollar ayrıldı

Geçlerbirliği Yönetim Kurulu, aldığı karar sonrasında Teknik Direktör Mustafa Kaplan ile yolları ayırdığını açıkladı. Gençlerbirliği bu sezon Kaplan yönetiminde çıktığı 9 maçta 6 puan toplamıştı.

Süper Lig Medipol Başakşehir 2 Trabzonspor 2

Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir evinde Trabzonspor'u ağırladı. Müsabaka 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.

TFF 1. Lig: Osmanlıspor: 2 - Akhisarspor: 1

TFF Lig'in 9. haftasında Osmanlıspor sahasında ağırladığı Akhisarspor'u 2-1 mağlup etti.

Yeni Malatyaspor hazırlık maçında U19 takımını 4-0 yendi

Yeni Malatyaspor'da Kayserispor müsabakasında yedek bekleyen oyuncular ile U19 takımı bir hazırlık maçı yaptı.

Sincan Belediyespor durdurulamıyor

Ankara'da Bayram Akyer Süper Amatör Lig'de maçlar büyük bir heyecanla devam ederken, Sincan Belediyespor 5 maçta 5 galibiyet alarak liderliğini korudu.

Elazığ'dan 2 sporcu Bocce Milli Takımına girdi

Antalya'da yapılan Uluslararası Open Bocce Turnuvası'nda başarı gösteren Elazığlı iki sporcu Milli takıma girmeye hak kazandı.

MKE Ankaragücü yönetiminden kongre öncesi Mehmet Yiğiner'e tam destek

MKE Ankaragücü Yönetim Kurulu, olağanüstü genel kurul öncesi düzenlediği basın toplantısı ile mevcut başkan Mehmet Yiğiner'in arkasında olduğunu açıkladı.

Bağlar Belediyespor karatede Cumhuriyet Kupasına damga vurdu

Bağlar Belediyespor kadın karate takımı, cumhuriyetin 96. yıl dönümü nedeniyle Ankara'da yapılan Cumhuriyet Kupası Karate Turnuvası'nda üçüncü olarak önemli bir başarıya imza attı. Şampiyonaya 11 sporcu ile katılan Bağlar Belediyespor, ferdi klasmanda da 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalyanın sahibi oldu.

Malatya İdmanyurdu'nda kötü gidişata Tekin de çözüm olamadı

Bölgesel Amatör Lig'de 6. Hafta geride kalırken, Malatya takımları haftayı yenilgiyle kapattılar.

Yeni Malatyaspor'da başarının sırrı bu tabloda gizli

Yeni Malatyaspor'da Kayserispor maçında alınan farklı galibiyetin sevinci sürerken, galibiyeti yorumlayan Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, 'Başarımızda tüm kademeleriyle aile sıcaklığı samimiyetinde olmamız büyük etken. Bu ekibin içerisinde olmak benim için büyük bir gurur ve onur kaynağıdır' dedi.

Toplam 11134 haber.