Spor

Spor Haberleri

(Özel Haber) Keçiörengücü Alt Yapısında ilk hedef ahlaklı sporcu yetiştirmek

TFF 1. Lig ekiplerinden Keçiörengücü Spor Kulübü'nün Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Ali Nazlı, 'Amacımız öncelikle ahlaklı sporcular yetiştirip A takımımıza ve Türk futboluna kazandırmak' dedi.

Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Malatyalı bisikletçilerden büyük başarı

Hatay'ın Altınözü ilçesinde düzenlenen 'Altınözü Zeytin ve Zeytinyağı Festivali' kapsamında gerçekleştirilen 'Altınözü Zeytin Kupası Dağ Bisikleti Yarışması'na Malatyalı bisikletçiler damga vurdu. Bu yıl 3.kez farklı yaş ve kategorilerde düzenlenen yarışları genç sporcular Süleyman Sefa Temel, İbrahim Arda Özaltun ve Buğra Özen birinci, Ali Oğuzhan Keskin ve Abdurrahim İnal ikinci tamamladı.

Yeşilyurt Belediyespor'da hedef 3 puan

TFF 3.Lig ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da Yozgat 1959 maçı hazırlıkları sürüyor.

Ziraat Türkiye Kupası Denizlispor 4 İçel İdman Yurdu 1

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında Denizlispor, kendi evinde İçel İdman Yurdu ile karşı karşıya geliyor. Denizlispor maçı 4-1 galibiyetle bitirdi.

Ziraat Türkiye Kupası İM Kayserispor 2 Bayrampaşa 0

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında İstikbal Mobilya Kayserispor, Bayrampaşa'yı ağırladı. Normal süresi golsüz sona eren mücadelenin uzatma dakikalarında rakip fileleri 2 kez havalandıran sarı-kırmızılı ekip, 2-0'lık skorla adını bir üst tura yazdırdı.

Elazığ'ın basketbol takımını, Berihan Kaldırım ağırladı

Elazığ'ın süper ligdeki Basketbol Takımının oyuncularını, Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın eşi Berihan Kaldırım ağırladı.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’den Tamer Tuna açıklaması

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Teknik Direktör Tamer Tuna ile yolların ayrılmasının ardından bir açıklama yaparak, yeni teknik direktör için arayışlarını sürdürdüklerini söyledi. Sepil, Kendisi istifa etmek istedi, biz de istifasını kabul ettik dedi.

Fatih Mert: 'Öncelikli hedefimiz Ankaragücü'nü ayakta tutmak'

Yapılan Olağanüstü Genel Kurul sonrasında MKE Ankaragücü'nün yeni başkanı seçilen Fatih Mert, Öncelikli hedefimiz Ankaragücü'nü ayakta tutmak dedi.

MKE Ankaragücü'nde yeni başkan Fatih Mert

MKE Ankaragücü Olağanüstü Genel Kurulu sonucunda kulübün yeni başkanı Fatih Mert oldu.

MHP'li Fendoğlu'ndan 'VAR' çıkışı

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, mecliste yaptığı konuşmada TFF tarafından Profesyonel Hakem Sözleşmesi feshedilen Suat Arslanboğa ile ilgili VAR kayıtlarının açıklanmasını istedi.

Kayyumdan amatör spor kulüplerine 1 milyon 200 bin TL'lik maddi destek

İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Hasan Basri Güzeloğlu, amatör spor kulüplerinin sorunlarına el attı. Göreve geldiği günden bu yana kentin sorunlarına çözüm üreten Vali Güzeloğlu, amatör spor kulüplerine 1 milyon 200 bin TL'lik destek sağladı.

Neza Naz Güvenç Amerika'da dünya 4'üncüsü oldu

24-27 Ekim tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirilen UIPM 2019 Dünya Biathle-Triathle Şampiyonasında Türkiye Milli Pentatlon Takımı adına yarışan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü sporcusu Neva Naz Güvenç 3.01 derecesi ile dünya 4.'sü oldu.

Ziraat Türkiye Kupası: Başkent Akademi FK: 0 - DG Sivasspor: 6

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. Turu'nda Süper Lig ekibi DG Sivasspor deplasmanda karşılaştığı Başkent Akademi'yi 6-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

MKE Ankaragücü Olağanüstü Genel Kurulu'nda arbede

MKE Ankaragücü Olağanüstü Genel Kurulu'nda, denetim kurulu raporunun sunulmasının ardından Ali İhsan Mutlu isimli delege söz aldığı sırada arbede yaşandı.

Yeni Malatyaspor İstanbul yolcusu

Süper Lig'de 9 hafta sonunda topladığı 16 puanla 3. sırada bulunan Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa ile pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Yeni Malatyaspor'u taşıyan iki isim

Süper Lig temsilcisi Yeni Malatyaspor'da Adis Jahovic attığı 8 golle skor yüküne katkı verirken, Brezilyalı orta saha Guilherme ise yaptığı 5 asistle elde edilen başarıda büyük pay sahibi oldu.

Öğretmenlerin final maçı nefes kesti

Öğretmenler Kupası Futsal İl Birinciliği Müsabakalarında kupayı Yeşilyurt ilçesi kazandı.

Yeni Malatyasporlu futbolcuların lig yorumu

Yeni Malatyaspor'un başarılı file bekçisi Fabien Farnolle, performansıyla ilgili yaptığı açıklamada, Bu başarıya ben de yardım edebiliyorsam ne mutlu bana. Takım için ne kadar top kurtarabilirsem o kadar daha iyi olur dedi.

Toplam 11108 haber.