Spor

Spor Haberleri

Mamak potada seriye aldı

Türkiye Basketbol Ligi, 3. haftasında Samsunspor'a konuk olan Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, karşılaşmadan 66-73 galibiyetle ayrıldı.

Şanlıurfa’da 105 kilo esrar ele geçirildi

Şanlıurfa'da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonunda 105 kilo 500 gram esrar ele geçirilirken, 8 kişi gözaltına alındı.

Süper Lig Fenerbahçe 5 Konyaspor 1

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, taraftarı önünde Konyaspor'u ağırladı. Fenerbahçe mücadeleden 5-1'lik üstünlükle ayrıldı.

Beşiktaş Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamlandı

Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında evinde Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.

Yiğidolar evinde kral

Süper Lig ekiplerinden D.G. Sivasspor, sahasında oynadığı 5 maçta yenilgi yüzü görmedi.

TFF 2. Lig Ankara Demirspor 3 GMG Kastamonuspor 1

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 10. hafta mücadelesinde Ankara Demirspor sahasında karşılaştığı GMG Kastamonuspor'u 3-1 mağlup etti.

Vefa Küçük Cumhurbaşkanımız kulübümüz için çok değerli

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, 25 yılını doldurarak Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyesi olma hakkı kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendileri için çok değerli olduğunu belirterek 'Cumhurbaşkanımız 82 milyon insanımız için değerli, ama kulübümüz içinde çok daha değerli' diye konuştu. Küçük, 1998'de 1 oyla kaybettiği seçimi de hatırlatarak, Cumhurbaşkanım herkes o 1 oya sahip çıkıyor. Çok merak ediyorum, o oyu siz mi verdiniz dedi.

TFF 3. Lig: Elazığ Belediyespor: 0 - Kozanspor: 2

TFF 3. Lig 2. Grup'un 10. Haftası'nda Elazığ Belediyespor FK, sahasında Kozanspor'a 2-0 mağlup oldu. Maç öncesi Medical Park Elazığ Hastanesi koordinesinde meme kanserinde farkındalık oluşturma adına minik kızlar, pembe balonlarla seremoniye çıktı.

Asker selamı paylaştı takımdan kovuldu

Almanya 4. Lig takımlarından Altona 93'de forma giyen Furkan Aydın'ın sosyal medya hesabından Enver Cenk Şahin'in ve A Milli Futbol Takımı'nın asker selamı verdiği fotoğrafları paylaştığı için sözleşmesi feshedildi.

Mustafa Tokgöz Samet Aybaba'nın Dja Djedje'yi kazanmak için uğraştı

İ.M. Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Samet Aybaba'nın Dja Djedje'yi kazanmak için uğraştığını ama futbolcunun kendi problemleri sebebiyle kazanamadığını söyledi.

Süper Lig Çaykur Rizespor 2 MKE Ankaragücü 0

Süper Lig'in 9. haftasında Çaykur Rizespor evinde MKE Ankaragücü'nü ağırladı. Karşılaşma ev sahibi Çaykur Rizespor'un 2-0 üstünlüğü tamamlandı.

Trabzonsporlu Sturridge, balık pişirdi, soğan kırma akımına katıldı

Trabzonspor'un İngiliz oyuncusu Daniel Sturridge bir restoranda mutfağa girdi, balık pişirdi.

Malatyalı öğrenci gelişim kampına davet edildi

Mercan Spor Kulübü Sporcusu İrem Su Kocaoğlan, 16-23 Kasım 2019 tarihleri arasında yapılacak olan Milli Takım Biathle/Triathle Gelişim Kampına davet edildi.

Malatya'da STK'lardan Arıcı'ya siyah çelenkli tepki

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı'nın ziyaret edeceği şube önüne siyah çelenk bırakan Malatyalı sivil toplu kuruluşları, Hakem Suat Arslanboğa'ya sahip çıkılmadığı için protesto ettiler.

Yeşilyurt Belediyespor zorlu deplasmandan puan hedefliyor

TFF 3. Lig'in 10. haftasında deplasmanda İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvar ile karşılaşacak Yeşilyurt Belediyespor, zorlu karşılaşmadan 3 puan hedefliyor.

Metin Şahin: '2020 yılında Tokyo, ay-yıldızlı bayrağımızın göndere çekildiği bir yer olsun'

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, '2020 yılında Tokyo, ay-yıldızlı bayrağımızın göndere çekildiği bir yer olsun' dedi.

Yeni Malatyaspor'da Ghaylan Chaaleli 4 hafta yok

Yeni Malatyaspor, milli takımdan sakat dönen Tunuslu futbolcusu Ghaylan Chaaleli'nin 4 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Hatice Kübra İlgün: 'Hedefim olimpiyatlarda yer almak'

Türkiye Tekvando Federasyonu'nun organize ettiği seçme müsabakasını altın vuruşla kaybeden Hatice Kübra İlgün, 'Hedefim olimpiyatlarda yer almak' dedi.

İrem Yaman: 'Olimpiyatlar için altın madalya istiyorum'

Türkiye Tekvando Federasyonu'nun organize ettiği İrem Yaman-Hatice Kübra İlgün seçme müsabakasını 'altın vuruş' ile kazanan Yaman, 'Olimpiyatlar için altın madalya istiyorum' dedi.

Toplam 11136 haber.