Spor

Spor Haberleri

27 yıl spor yaptı, 52 yaşında milli takıma davet edildi

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde yaşayan ve 27 yıllık spor hayatında 12 yıldır Muay Thai ile profesyonel olarak ilgilenen Sait Uygur, 52 yaşında katıldığı şampiyonadan başarı ile dönünce yıllardır hayalini kurduğu milli takıma girdi. Avrupa Şampiyonası'na katılacak olan Uygur, şampiyon olmak istiyor.

Türkiye'nin ilk veledromu Konya'da yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya'da yapılacak Türkiye'nin ilk kapalı veledromu için İsviçre'ye gitti.

Türk basketbolunun önemli isimleri kan bağışı için sahada

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Kızılay Haftası'nı Ankara'da bulunan Türk Kızılay yerleşkesini ziyaret edip kan bağışında bulunarak kutladı.

Diyarbakır'da futbol hakemleri atletik testten geçti

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) hakemlere yönelik eğitim çalışması kapsamındaki hakem atletik testlerinin Diyarbakır bölümü yapıldı.

Yeşilyurt Belediyespor'da Gölcükspor maçı hazırlıkları başladı

TFF 3.Lig 3.Grup'ta geçen haftayı 1 puanla kapatan Yeşilyurt Belediyespor'da hafta sonu oynanacak Gölcükspor maçının hazırlıkları başladı.

Milli sporcu Gül, Avrupa şampiyonası yolunda

Van Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün milli sporcusu Şükrü Gül, Brezilya ve Peru'da olimpiyat elemelerinin ardından İrlanda'da düzenlenecek olan Badminton Avrupa Şampiyonasına katılacak.

Ravcı: 'Kasımpaşa maçında hakem kararları canımızı yaktı'

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, geçen haftaki Kasımpaşa maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, 'Maçı kazanmamız işten bile değildi. İyi oynadığımız ve öne geçtiğimiz dakikalarda anlamsız bir kartla 10 kişi bırakılmamız hesaplarımızı altüst etti. Kasımpaşa maçında hakem kararları canımızı yaktı' dedi.

Yeni Malatyaspor'da Göztepe mesaisi

Yeni Malatyaspor'da Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak olan Göztepe maçının hazırlıkları başladı.

Dünya şampiyonuna pastalı kutlama

Romanya'da düzenlenen Bedensel Engelliler Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında 75 kiloda Rus rakibi Malhaz Doguzov'u mağlûp ederek 6. defa dünya şampiyonu olan Ümit Burunlular'a AK Parti Çanakkale İl Yönetim Kurulu toplantısında sürpriz bir pastalı kutlama yapıldı.

Hayrettin Aksoy: 'Oyunun hakkı bu değil buradan galip ayrılmalıydık'

Süper Lig'in 10. haftasında Gaziantep FK'ya 2-1 mağlup olan MKE Ankaragücü'nde Teknik Direktör Yardımcısı Hayrettin Aksoy, 'Oyunun hakkı bu değil buradan galip ayrılmalıydık' dedi.

Sumudica: '3 puanı hak etmediğimiz bir maçtı'

Süper Lig'in 10. haftasında MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup eden Gaziantep FK'nın Teknik Direktörü Mariusi Ninel Sumudica, '3 puanı hak etmediğimiz bir maçtı' dedi.

Süper Lig MKE Ankaragücü 1 Gaziantep FK. 2

Süper Lig'in 10. haftasında MKE Ankaragücü sahasında Gaziantep FK'ya 2-1 mağlup oldu.

Süper Lig: MKE Ankaragücü: 0 - Gaziantep FK.: 1 (İlk yarı)

Süper Lig'in 10. haftasında MKE Ankaragücü sahasında Gaziantep FK'yı ağırlıyor. İlk yarı Gaziantep FK'nın 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Çalık, Malatyaspor’umuza bugün de sonuna kadar destek veriyoruz, yarın da vereceğiz

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık,  Yeni Malatyaspor’a  yönelik  oyunları bozacaklarını ifade ederek, “Malatyaspor’umuza bugün de sonuna kadar destek veriyoruz, yarın da vereceğiz.” dedi.

Elazığspor 4 maç sonra puanla tanıştı

Üst üste aldığı 4 mağlubiyetin ardından Teknik Direktör değişikliğine giden B. Elazığspor, kötü seriye Uşakspor karşısında aldığı beraberlikle dur dedi.

Yeni Malatyaspor'a Kasımpaşa maçının faturası ağır oldu

Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa ile son dakikada yediği golle 2-2 berabere kalan Yeni Malatyaspor, ligin 11. haftasındaki Göztepe müsabakasına Sergen Yalçın ile birlikte 3 isimden yoksun çıkacak.

(Özel Haber) Rıza Kayaalp: 'Hem Avrupa'dan hem de olimpiyattan şampiyonluklarla dönmek istiyorum'

Askerliğin ardından düzenlenen yemekte sevenleri ile buluşan milli güreşçi Rıza Kayaalp, 'Hem Avrupa'dan hem de olimpiyattan şampiyonluklarla dönmek istiyorum' dedi.

Sergen Yalçın'a 'defol' dediği iddia edilen hakem Özkahya'ya büyük tepki

Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Kasımpaşa-Yeni Malatyaspor müsabakasının 84. dakikasında hakem Halis Özkahya tarafından kırmızı kartla tribüne gönderilen Teknik Direktör Sergen Yalçın'a destek büyüyor. Malatyalılar, hocalarına sosyal medyada açtıkları 'SergenYalçınYalnızDeğildir' başlık ile destek verdi.

TFF 1. Lig Altınordu 1 İstanbulspor 1

TFF 1. Lig'in 10. haftasında Altınordu sahasında İstanbulspor'la 1-1 berabere kaldı.

Toplam 11108 haber.