Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Gaziantep'te gençlerle sabah namazında buluştu

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 'Sabah Namazı Gençlik Buluşması' kapsamında Gaziantep Ali Topçuoğlu Camii'de gençler ve vatandaşlarla sabah namazında bir araya geldi. 'Sabah Namazı Gençlik Buluşması'nda gençlerle bir araya gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 'Ruhumuzu, gönlümüzü, aklımızı, kalbimizi kötülüklerden arındırmak için ibadet ediyoruz' dedi

Başkan Kılınç, millet bahçesi için Ankara'da

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, yapımı devam eden millet bahçesi için görüşmeler gerçekleştirmek üzere Ankara'da temaslarda bulundu.

Gaziantep'te 120 engelli isthdam edilecek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, özel sektörde yer alan 120 firmada engelli bireylerin istihdam edilmesine yönelik mülakatlar gerçekleştirildi.

Besni Kaymakamlığı yaşlıların evlerini temizliyor

Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 'Temiz Evler Sağlıklı Yaşam' projesi kapsamında yaşlıların evleri temizleniyor.

Fadıloğlu, Teknofest yarışmacılarını ve ailelerini ağırladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Teknofest'te yarışarak önemli başarılar elde eden öğrencileri ve ailelerini öğlen yemeğinde ağırladı. Öğrencileri tebrik eden Fadıloğlu, 'Seçilmiş öğrencilerimizin önünü daha da açmamız lazım. Bu açıdan tüm imkanlarımız, öğrencilerimizin emrine açıktır' dedi.

Elazığ'da 365 depremzede daha evlerine kavuştu

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası köylerde yapımına başlanan konutlar tamamlandı. Toplam 9 farklı noktada hak sahibi olan 365 depremzede yapılan kura ile yeni konutlarına kavuştu.

İHA'nın haberi ses getirdi, üniforması olmadığı için okula gidemeyen lise öğrencisi genç kız formasına kavuştu

Diyarbakır'da iddiaya göre 14 yaşındaki lise öğrencisinin, okul üniforması alamadığı için müdürü tarafından okula alınmadığına ilişkin İHA tarafından yapılan haber ses getirdi. Haberin ardından hayırsever iş adamları harekete geçti. Hayırsever iş adamı Suat Bakırcı, Şevval İnan'ın okul elbiselerini sahibi olduğu mağazada temin ederek mağaza müdürü tarafından öğrenciye teslim etti.

EXPOBEL Çevre, Şehircilik Ve Teknoloji Fuarı Gaziantep'te başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Türkiye Belediyeler Birliği EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı, Türkiye'de ilk kez kapılarını çevre projeleri ve teknolojik alt yapısıyla örnek bir kent profili haline gelen Gaziantep'te açtı.

Kavi caddesinde kaldırım düzenleme çalışması sürüyor

Adıyaman Belediyesi, araç ve yayaların ulaşım konforunu arttırmak için şehir genelinde yol ve kaldırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ekim ayı belediye meclis toplantısı yapıldı

Adıyaman Belediyesinin ekim ayı meclis toplantısı, meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Vali Çuhadar, tut Taş evleri inceledi

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Tut ilçesinde çevre düzenlemesi yapılan taş evlerde incelemede bulundu.

Beyoğlu'ndan terör örgütü PKK'nın şehit ettiği Yasin Börü ailesi ve ağır yaralanan Yusuf Er'e vefa ziyareti

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kurban eti dağıtırken 2014 yılındaki 6-8 Ekim olaylarında PKK yandaşları tarafından hunharca şehit edilen Yasin Börü'nün anne ve babası ile aynı olayda ağır yaralanan Yusuf Er'i ziyaret ederek vefa örneği sergiledi. Ailelere sabır ve metanet dileğinde bulunarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ileten Başkan Beyoğlu, 'Allah bu topraklarda bir daha bu zalimlere ve terör zihniyetine fırsat vermesin. Yasinler ve Yusuflar bu milletin öz evlatlarıdır' dedi.

Yüreği büyük kuaför

Gaziantep'te 20 yıldır kuaförlük mesleğiyle uğraşan Uğur Altıntaş, yaklaşık 2 yıldır kendi imkanlarıyla köy köy gezerek öğrencileri ücretsiz tıraş ediyor.

Eşi tarafından terk edilen kadın kirayı ödeyemediği için evden atıldı

Gaziantep'te, yaşayan Hatice Şimşek, eşi tarafından terk edilince 8 aydır elektriği ve suyu kesik yaşadığı evinden kirayı ödemediği için çıkartıldı. Gidecek yeri olmayan kadın eşyaları ile dışarda kaldı.

Ağzına sigara dahi sürmedi ama 20 yılda 350 çakmak topladı

Malatya'da yaşayan 35 yaşındaki Mustafa Işık, babaannesine hediye edilen çakmak ile başladığı çakmak koleksiyonunda 20 yılda sayıyı 350'ye çıkardı. Işık, 'Sen sigara içmiyorsun bize ver' diyenlere aldırış etmeden topladığı çakmaklara gözü gibi bakıyor.

Jandarma her noktada vatandaşla buluşuyor

Malatya'da KADES bilgilendirme uygulaması hakkında işyerlerine ziyaretlerini sürdüren kadın jandarma görevlileri, kadın çalışanları şiddet anında neler yapmaları konusunda bilgilendirmelerde bulunuyorlar.

Gazilerden Jandarmaya ziyaret

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şubesi yöneticileri, Jandarma'ya ziyaret gerçekleştirdi.

Adıyaman'da çölyak hastalarına özel gıda paketi

Adıyaman Belediyesi tarafından, çölyak hastaları için özel olarak hazırlanan glütensiz gıdaların dağıtımı yapıldı.

Işıklı bordürler şehre renk katıyor

Adıyaman Belediyesi'ne bağlı ekipler, şehri daha güzel ve yaşanılır modern bir hale getirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.