Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Başkan Gürkan mahalle sakinleri ile bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Arguvan İlçesi Çavuş Mahallesinde yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarını inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Kadın işçilerle birlikte pamuk topladı

Adıyaman'ın Besni ilçesindeki kadın Kaymakam Nazlı Demir, kadın tarım işçileri ile birlikte tarlada pamuk topladı.

Adıyamanlı ve yabancı öğrenciler piknikte bir araya geldi

Adıyaman Karacaoğlan Ortaokulu tarafından, yabancı uyruklu öğrenciler ile Adıyamanlı öğrenciler, düzenlenen yüzme ve piknik etkinliğinde bir araya geldi.

Çınar, başkanları ağırladı

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın daveti üzerine Malatya'ya gelen Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yıldız ve Bursa Malatya Darende Dernek Başkanı Ali Bozkurt, Malatya'da inceleme gezisi düzenleyip, Yeşilyurt Belediyesi'nin yatırım alanlarını gezdiler.

Etiyopyalı genç kız aradığı aşkı Gaziantep'te buldu

Gaziantepli Mehmet Uğur Şahin, bir akrabası vasıtasıyla tanışarak evlendiği Etiyopyalı Muna ile mutlu bir hayat yaşıyor.

Arıcak'ta İlköğretim Haftası kutlandı

Elazığ'ın Arıcak ilçesinde İlköğretim Haftası, gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Adıyaman'da itfaiyecilerin haftası kutladı

Adıyaman Belediye Başkanlığına bağlı İtfaiye Müdürlüğünde İtfaiye Haftası kutlandı.

Malatya barosunda devir teslim töreni yapıldı

Malatya Barosu'nda hafta sonu gerçekleştirilen seçimin ardından başkanlığa seçilen Onur Demez, Enver Han'dan görevi devraldı.

Bölgede ilki başardı, tropik Afrika meyvesi olan Kivano'yu yetiştirdi, bir kökte 50 adet ürün elde etti

Türkiye'de Alanya bölgesinde yetiştirilen ve sadece online satışı olan Afrika meyvesi Kivano'yu Elazığ'da yetiştiren genç girişimci Telha Tanyıldızı, 6 ay sonraki ilk hasadında bir kökte yaklaşık 50 adet ürün elde ederek zoru başardı. Afrika kavunu ya da boynuzlu kavun olarak da isimlendirilen meyvenin, antioksidan özellikleri barındırdığı için başta kanser ve idrar yolu enfeksiyonlarına iyi geldiği, yüksek C vitaminiyle de bağışıklık sistemini güçlendirdiği biliyor.

Valilikten 'zorunlu aşı' açıklaması

Adıyaman Valiliği, sosyal medya hesaplarından aşının Valilik tarafından zorunlu hale getirildiği yönündeki iddialar üzerine açıklamada bulunuldu.

Başkan Yıldırım'dan İtfaiye Haftası mesajı

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı İskender Yıldırım, İtfaiye Haftası münasebeti ile mesaj yayımladı.

İstanbul'dan Adıyaman'daki köy çocuklarına hediyeler gönderildi.

Adıyaman'ın Samsat ilçesi Taşkuyu köyündeki ilkokul öğrencilerine çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Toplu taşıma araçlarında duygulandıran anons

Gaziantep'te otobüse binen şehit yakınları ve gaziler, toplu taşıma kartlarını okuttuklarında vatan size minnettar anonsuyla karşılaşıyor. Duydukları anonsla hem duygulanan hem de gururlanan şehit yakınları ve gaziler uygulamadan memnuniyetini dile getirdi.

Şahinbey'de her gün 8 bin 500 kişiye çorba ikram ediliyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sabahın erken saatlerinde işlerine ve okullarına giden vatandaşlara ve öğrencilerle çorba dağıtım noktasında bir araya gelerek sohbet etti.

Pamuk yetiştiriciliği ve sorunlar konuşuldu

Adıyaman Ticaret Borsa'sının öncülüğünde çeşitli kamu kurum ve kuruluşların katılımı ile 'Pamuk Yetiştiriciliği ve Yaşanan Sorunlar' konu başlığında toplantı düzenlendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den GGC yönetimine tebrik

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ay ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Şahin, Ustalık çok önemli. Ben artık bu dönemi ciddi bir ustalık dönemi olarak görüyorum. Yeni yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Bu ustalık döneminde birlikte çok başarılı işler yapacağız dedi.

Başkan Kılınç, çalışma alanlarını inceledi

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, şehrin farklı yerlerinde devam eden belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Selahaddin-i Eyyubi sosyal tesisi törenle açıldı

Gaziantep'in Beydilli Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve GASMEK, gündüz bakımevi, anaokulu ile taziye evini barındıran yeni Selahaddin-i Eyyubi Sosyal Tesisi törenle hizmete açıldı.

Elazığ'da gönülleri ısıtan proje hayata geçti

Elazığ'da engelli çocukların eğitimine ve ailelerine destek olmak amacıyla Kırtasiye Yardımı Projesi hayata geçirildi.