Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Yol çalışmalarına hız verildi

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 2. çevreyolu üzerinde bulunan Hısn-ı Mansur Caddesinde sürdürülen asfalt çalışmaları devam ediyor.

Hayat dolu buluşmalar eğitimi yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı destekleri ile Toplum Eğitimi Derneği tarafından 80 yetim annesine yönelik Hayat Dolu Buluşmalar Programı eğitimleri verildi.

Yaramaz kediyi itfaiye ekipleri kurtardı

Gaziantep'te bir otomobilin motor kısmına giren kedi, Adıyaman'da fark edilerek, sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin çalışmaıyla kurtarıldı.

Şehit Fatih Doğan'ın Mevlid-i şerifi okundu

Suriye'nin Fırat Kalkanı Bölgesi Azez ilçesine bağlı Mare'de, PKK-PYD terör örgütünün Tel Rıfat Bölgesinden atılan güdümlü füze saldırısında şehit Özel Harekat Polisi Fatih Doğan, şehadetinin üçüncü gününde Mevlid-i Şerifle anıldı.

Kızılin Kanyonu keşfedilmeyi bekliyor

Adıyaman'ın Besni ilçesinde ki Kızılin Kanyonu tarihi 3-4 katlı mağaraları ve doğal güzellikleri ile ziyaretçilerini bekliyor.

''Nerede Kalmıştık'' projesinin tanıtım toplantısı gerçekleşti

AK Parti Gaziantep Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan 'Nerede Kalmıştık' Eğitim seferberliği Projesi'nin tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Vali Toraman, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 24 Ocak 2020 depreminde hasar gören ve kentsel dönüşüme alınan Kızılay Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Yeşilyurt'ta yetim koordinasyon merkezi hizmete girecek

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın seçim vaatlerinden olan 'Yetim Kalbi' projesi kapsamında yetim çocuklar ve annelerine yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerin düzenleneceği Yetim Koordinasyon Merkezi hizmete girecek.

Kemal Uysal'ın 'Mamo Çete' adlı kitabı çıktı

Adıyamanlı Kemal Uysal'ın 'İnce Zekanın Kahramanı Mamo Çete' adlı kitabı çıktı.

Adıyaman'da il koordinasyon toplantısı yapıldı

Adıyaman'ın il genelinde devam etmekte olan yatırımların koordineli bir şekilde sürdürülebilmesi için kamu kurum ve kuruluşları arasındaki koordinasyonu sağlamak amacıyla düzenlenen 2021 yılı 4. İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Mahmut Çuhadar başkanlığında yapıldı.

Gaziantep'te iklim ve çevre eğitimleri sürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) iş birliğinde iklim değişikliği ve çevre kirliliğini azaltmak için 4 gün sürecek bilgilendirme ve bilinçlendirme eğitimi yapılıyor. Eğitimde İZODER Su Yalıtım Komisyon Üyesi Jozef Bonfil, su yalıtımının kent genelindeki faydalarından ve ekonomik avantajlarından bahsederek binalarda su yalıtımının önemi ve uygulama tekniklerini katılımcılara anlattı.

Sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor

Adıyaman Belediyesi, hasta ve yaralı hayvanları rehabilitasyon merkezine getirerek bakım ve tedavisini yapıyor.

Başkan Kılınç'tan moral ziyareti

Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan hastalara ve hasta yakınlarına moral ziyaretinde bulundu.

Battalgazi Belediyesi'nden örnek uygulama

Pandemi dönemindeki çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Malatya'nın Battalgazi Belediyesi, birçok noktada HES kodunu görevlilere okutmak zorunda kalan vatandaşların işini daha da kolaylaştırmak ve yoğunlukların önüne geçmek için özel olarak tasarlanan HES kodlu anahtarlıkların dağıtımına başladı.

'Hizmeti gönül belediyeciliği ile taçlandırıp halkın kalbine girdik'

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Körhat Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulunup vatandaşların evlerine misafir olan AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçede gerçekleştirdikleri en büyük değişimin hizmeti gönül belediyeciliği ile taçlandırarak halkın kalbine girmek olduğunu söyledi. Beyoğlu, Ne kadar hizmet yaparsanız yapın gönüllere dokunmadıktan sonra hikayenin ruhu eksik kalıyor. Hamd olsun Bağlar'da ikisini de uygulamayı başardık dedi.

Kaymakamlar, Vali Mahmut Çuhadar başkanlığında toplandı

Vatandaşlara sunulan kamu hizmetlerinin en iyi ve en verimli şekilde yerine getirilmesi amacıyla düzenlenen kaymakamlar ile değerlendirme toplantısı Vali Mahmut Çuhadar başkanlığında gerçekleştirildi.

Gençler sordu, Fadıloğlu yanıtladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'Gençlik Buluşmaları' kapsamında liseli öğrencilerle bir araya geldi. Gençlerin merak ettikleri soruları yanıtlayan Başkan Fadıloğlu, gençlere tavsiyelerde bulundu, hayata dair tecrübelerini paylaştı.

'Kızım' diye seslendiği tilkiyi besledi

Adıyaman'da bir vatandaşın aç kalan tilkiyi 'kızım' diyerek beslediği görüntüler yürekleri ısıttı.

(Özel) Yıllarca topladığı giysileri antika eşyalarla takas etti, deposunu müzeye çevirdi

Elazığ'ın Palu ilçesinde yaşayan ve 'Eskici Yaşar' olarak bilinen 81 yaşındaki Yaşar Bahçeci'nin 30 yıl boyunca köy köy gezerek topladığı antika eşyaları sergilediği depo, müzeyi andırıyor.