Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Yeni Başkan Karmış'dan birlik çağrısı

Genç Birlik Malatya Şube Başkanlığı'na getirilen Muhammed Karmış, birlik ve beraberlikle gençlere hizmet edeceklerini bildirdi.

Büyük taarruzla yaşıt 99'luk Pembe nine vefat etti

Elazığ'da, 30 Ağustos Zafer Bayramının 99'uncu yıl dönümünde Vali Erkaya Yırık ve eşi Ayşe Yırık'ın ziyaret ettiği 99 yaşındaki Pembe Dağoğlu, hayatını kaybetti.

Adıyaman festivale hazırlanıyor

Adıyaman Belediyesi, önümüzdeki günlerde çok amaçlı bir festivali organize etmeye hazırlanıyor.

Başkan Kılınç'tan İtfaiye Haftası mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, ülkemizde her yıl 25 Eylül günü başlayıp 1 Ekim'de sona eren İtfaiye Haftası münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Etiyopyalı geline Türk usulü düğün

İnternetten tanıştığı kimya mühendisi ile evlenmek için Gaziantep'e gelen Etiyopyalı geline Türk geleneklerine göre düğün yapıldı.

Başkan Tahmazoğlu, TEKNOFEST'te öğrencileri ziyaret etti

Şahinbey Belediyesi'nin TEKNOFEST yarışmasında desteklemiş olduğu takımlar aldığı derecelerle hem Gaziantep'in hem de Şahinbey'in gururu oldu.

Aile hekimlerinden aşı çağrısı

Malatya Aile Hekimleri Geliştirme Derneği Başkanı Dr. Vahap Almasulu, pandemi sürecinde sorumluluklarının farkında çalıştıklarını belirterek, Bu hastalığı aşı ile yeneceğimize inanıyoruz dedi.

Başkan Kartoğlu'ndan Pütürge'ye tam not

İstanbul Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Malatya'nın Pütürge İlçesi'nde yapılan çalışmalara tam not verdi.

Adıyaman'da ilk köy halk kütüphanesi açıldı

Adıyaman'da ilk köy halk kütüphanesi Adıyaman merkeze bağlı Börgenek köyünde açıldı.

O gönüllerin birincisi

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde bu yıl okula başlayan öğrencinin bayrak duyarlılığı görenleri duygulandırdı.

Belediye Başkanı Kılınç'tan yaralı askere ziyaret

Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Kuzey Irak'ta yaralanan Adıyamanlı Uzman Çavuş Musa Taştan'ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğini iletti.

Alevi Kültür Derneği Başkanı Tanrıverdi'den Başkan Kılınç'a ziyaret

Alevi Kültür Dernekleri Adıyaman Şube Başkanı Rıza Tanrıverdi, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Adıyamanlı down sendromlular Gaziantep'i gezdi

Adıyaman'da yürütülen Hayata Değer Katıyoruz projesi kapsamında, down sendromlular ve aileleri, Gaziantep'in tarihi ve kültürel alanlarını gezdi.

Vali Çuhadar'dan Pençe-Kaplan Gazisi Taştan'a ziyaret

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Kuzey Irak'ta terör örgütlerine yönelik icra edilen Pençe-Kaplan Harekatında EYP'nin patlaması sonucu yaralanan Piyade Uzman Çavuş Musa Taştan memleketi Adıyaman'a getirildi.

Ağaçlar lif örgülerle giydirildi

Gaziantep Kalesi ve Kültür Yolu üzerinde bulunan ağaçlara lif örgüler giydirildi. Bir gecede giydirilen ağaçları sabah gören esnaf ve vatandaşlar şaşkına döndü.

Kuluçkaya yatan horoz civcivlere annelik yapıyor

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde kuluçkaya yatan horozun altına konulan 6 yumurtadan 3'ünden civciv çıktı. Tıpkı bir tavuk gibi davranan horoz, yavrularını bir an olsun bırakmıyor ve kimseyi yaklaştırmıyor.

Fadıloğlu, TEKNOFEST'te yarışan Gaziantep'in gururlarını ziyaret etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'te Gaziantep adına yarışan takımları ziyaret ederek, başarı diledi. Yaptığı açıklamada Gaziantep'te üretilen teknolojilerle gururlandığını vurgulayan Başkan Fadıloğlu, kurulan standları tek tek gezdi, geliştirilen ürünlerle ilgili bilgi aldı ve takımları tebrik etti.

İş yerlerini ikinci el eşyalarla doldurdular, öğrencilerin kente gelmesini beklemeye başladılar

Elazığ'da yaşanan deprem ve pandemiden dolayı uzunca bir dönem kapalı olan üniversitelerin açılmasına bir hafta kala spotçular ve ikinci el eşya satan esnaf, iş yerlerini yeni kurulacak ev eşyaları ile doldurarak öğrencilerin gelmesini beklemeye başladı.

Kaymakam Gilan'dan esnaflara pandemi kuralları denetimi

Malatya'nın Kuluncak İlçesi'nin yeni Kaymakamı Tufan Bağır Gilan, esnafları ziyaret edip pandemi kuralları denetimi yaptı.