Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Vadi park sporseverleri misafir etti

Şehitkamil Vadi Park, Şehitkamil Belediyesi Kurum İçi İnteraktif Futbol Turnuvası'na katılan sporseverleri misafir etti. Futbol adına renkli enstantanelerin yaşandığı organizasyonun finalinde dereceye giren takımlar ödüllerini Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun elinden aldılar.

Irak'tan gelen 3 çocuk daha hayallerine kavuştu

Halk arasında 'kelebek hastalığı' olarak bilinen epidermolizis bülloza hastası 3 çocuk Irak'tan getirilerek Türkiye'de elleri açıldı. Bu yıl içerisinde 48 kelebek hayaline kavuştu.

Samsat'ta yaptırılan kalıcı konut inşaatları hızla devam ediyor

Adıyaman'ın Samsat ilçesi köylerinde yaptırılan deprem konutlarının inşaatları hızla devam ediyor.

Vali Çuhadar, eğitim yatırımlarını inceledi

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, il merkezinde şehrin dört bir yanında hayırseverler tarafında yapılmakta olan okul inşaatlarını inceledi.

(Özel) Doğal stüdyoya yoğun ilgi

Gaziantep'te yeni evlenecek çiftler, düğün fotoğraflarını bine yakın çiçek ve bitki çeşidi bulunan Botanik Bahçesi'nde çektiriyor.

Elazığ'da 'Modifiyeli Araç ve Motosiklet Festivali' renkli görüntülere sahne oldu

Elazığ'da yoğun katılımla gerçekleşen Modifiyeli Araç ve Motosiklet Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Öğrencilere itfaiye mesleği anlatıldı

İtfaiyecilik Haftası münasebeti ile Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret eden anaokul öğrencileri, itfaiyecilerin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Başkan Kılınç, Ankara'da temaslarda bulundu

Adıyaman için önemli projeleri takip etmeyi sürdüren Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Ankara'da bazı temaslarda bulundu.

Gazeteci Saim Altunterim Hakka Yürüdü

Malatya'nın Yetiştirgiği Güzide İnsan Gazeteci Saim Altunterim Vefat Etti

Elazığ'da ateşin kahramanları 8 ayda bin 119 yangına müdahale etti

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da itfaiye ekipleri bu yıl yoğun mesai harcadı. 24 saat esasına göre çalışan itfaiye ekipleri, kentte son 8 ayda bin 119 yangına müdahale ederken, 851 kurtarma operasyonunu başarıyla gerçekleştirdi.

Fadıloğlu, hastaları evlerinde ziyaret etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında 2 hastayı evlerinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ailelerle sohbet eden Fadıloğlu, ailelerin istek ve sıkıntılarını dinledi.

Kaymakam Şan, yol yapım çalışmalarını inceledi

Elazığ Arıcak Kaymakamı Onur Şan, yapımı devam yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Nikah 30 şahit eşliğinde kıyıldı

Gaziantep'in Oğuzeli ilçe Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç'ın oğlunun nikahı 30 şahit eşliğinde kıyıldı.

Metina ve Badikan aşireti, Yurtçu ve Duran ailesini barıştırdı

Diyarbakır'da Metina ve Badigan aşiretinin katkısıyla barış için buluşturulan Yurtçu ve Duran ailesinin barış törenine katılan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, 'Şiddetin aşısı milli kültürümüzdür, manevi kültürümüzdür ve bu kadim topraklardır' dedi.

Hayati İnanç Gaziantepli okurları ile buluştu

Tarihçi yazar Hayati İnanç Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından açılan kitap fuarında okurları ile bir araya geldi. İnanç, Şahinbey Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen söyleşisine ise okurları yoğun ilgi gösterdi.

İtfaiye Haftası'nda 107 kişiye sertifika

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İtfaiye Haftası nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının hazırladığı etkinliğe katıldı.

Toprağa gömülen bebeğin tedavisi tamamlandı

Adıyaman'da öğrenciler tarafından toprağa yarı gömülü bulunan bebeğin hastanedeki tedavisi tamamlanarak, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Başkan Beyoğlu'nun eşi, yaptığı hayır işleriyle ihtiyaç sahibi kadınların umudu haline geldi

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun eşi Dürdane Beyoğlu, ilçedeki ihtiyaç sahibi kadın vatandaşlara yönelik yaptığı hayır işleriyle dikkat çekiyor.

Çocuklar yaşlılar ile birlikte oynadı

Adıyaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü etkinlikleri kapsamında kahraman gaziler ile korunma ve bakım altında bulunan çocukları bir araya getirdi.