Genel

genel

Genel Haberleri

Elazığ'da korona virüs tedbirleri

Elazığ'da Korona virüs tedbirleri kapsamında şehir girişlerinde ve ilçelerde polis ekipleri gelen her aracı kontrol edip, sürücü ve yolcuların vücut ısılarını ölçüyor.

Elazığ'da pazarlarda korona virüs önlemi

Korona virüs tedbirleri kapsamında Elazığ'da semt pazarlarında hem 65 yaş üstü, hem de çocukların girmesinin engellenmesi amacıyla polis tarafından bariyerler kurularak, kontroller yapılmaya başlandı.

Memur-Sen’den Koronavirüsle Mücadele Kapsamında İhtiyaç Sahiplerine 2 Milyonluk TL’lik Destek

Memur-Sen’den Koronavirüsle Mücadele Kapsamında İhtiyaç Sahiplerine 2 Milyonluk TL’lik Destek

Elazığ'da Vefa Sosyal Destek Grubu 13 bin 517 talebi karşıladı

Elazığ Valiliği koordinesinde evden çıkmaları kısıtlanan vatandaşlar için kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu bugüne kadar 13 bin 517 ailenin ihtiyacını karşıladı.

Elazığ'da korona virüsüne karşı ATM önlerinde sosyal mesafe önlemi

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da Korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler arttırılarak devam ederken, bugün ATM önlerinde sosyal mesafenin korunması için polis bariyerleri ile düzenleme yapıldı.

Elazığ'da Vali, Başkan ve Rektör maaşlarını bağışladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım 2, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 3, FÜ Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ'da 1 maaşıyla katılarak destek oldu.

Koronavirüs salgınında ölenlerin sayısı 168'e ulaştı

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Türkiye'de koronavirüsten bugün 37 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Can kaybı 168'e yükseldi.

Elazığ'da korona virüse karşı tedbirler arttırılarak devam ediyor

Elazığ'da belediye tarafından, korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında otobüslerde tekli oturma, sebze halinde saat düzenlemesi getirildi, yalnız yaşayanların evlerinde ise temizlik çalışması yapıldı.

Elazığ'da Pandemi Kurulu'nun kararları açıklandı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın başkanlığında toplanan Pandemi Kurulu, Korona virüsü tedbirleri kapsamında kent genelinde uygulanan ve uygulamaya konulacak kararları alarak kamuoyuyla paylaştı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında konteyner kentlere kısıtlama getirildi

Deprem bölgesi Elazığ'da Pandemi Kurulu kararıyla korona virüsü tedbirleri kapsamında yaklaşık 5 bin kişinin yaşamını sürdürmeye başladığı konteyner evlerden oluşan geçici barınma merkezlerinde misafir girişlerine kısıtlama getirildi.

Aileler evlerinde kendi ekmeğini yapmaya başladı

Elazığ'da korona virüsü tedbirleri kapsamında bir çok aile evlerine kapanırken, bazıları günlük ihtiyaçları olan ekmeğini evinde yapmaya başladı.

Vefa Sosyal Destek Grubu, Elazığ'da 8 bin talebi karşıladı

Elazığ Valiliği koordinesinde evden çıkmaları kısıtlanan vatandaşlar için kurulan Vefa Sosyal Destek Grupları gelen her talebi yerine getirirken, şu ana kadar 8 bin ailenin ihtiyacını karşıladı.

Büyükelçi Kılıç’tan ABD’deki Türklere

Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, Türk toplumuna yönelik evde kalın çağrısında bulundu.

İstanbul’da sokaklar boş kaldı

İstanbul'da vatandaşların korona virüs nedeniyle evden çıkmamasıyla cadde ve sokaklar boş kaldı.

Temizlik işi yöresel müzikle birleşince binlerce beğeni aldı

Elazığ Belediyesinin korona virüsü tedbirleri kapsamında kent merkezindeki dezenfekte çalışması yöresel müzikle sosyal medyada paylaşılınca binlerce beğeni yağdı.

Caddebostan sahili ıssız kaldı

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığınca; sahil, park, mesire ve piknik alanlarına ilişkin yayınlanan genelgenin ardından bugün İstanbul'da hem korona virüs hem de yağmurlu bir hava nedeniyle Caddebostan sahilindeki sakinlik dikkat çekti.

Elazığ'da 92 yıllık kapalı çarşı ilk defa kapandı

Dünyada ölümlere sebep olan ve hızla yayılmasıyla bütün insanlığı tehdit eden korona virüs sebebiyle Elazığ'da 92 yıllık kapalı çarşının kapıları geçici süreliğine kapandı.

Elazığ'da uyarılar işe yaradı, mesire alanları boş kaldı

Elazığ'da korona virüse karşı güvenlik güçleri hem şehir girişinde tedbirleri arttırdı, hem de sokaklarda anons yaparak vatandaşları uyardı. Mesire alanlarının 2 gündür boş kaldığı kentte, yaşlıların da ihtiyaçları karşılandı.

Almanya’da Hessen eyaletinin maliye bakanı tren raylarında ölü bulundu

Almanya'da Hessen eyaletinin Maliye Bakanı Thomas Schaefer tren raylarında ölü bulundu.