Genel

genel

Genel Haberleri

Kadınlar, Emine Bulut’un öldürüldüğü yere karanfil bıraktı

Kırıkkale'de 10 yaşındaki kızının yanında eski kocası tarafından bıçaklanarak öldürülen için toplanan kadınlar, cinayetin işlendiği yere karanfil bırakarak, olayı protesto etti.

Yaralı kumruya miniklerden şefkat eli

Malatya'da evlerinden içeri giren yaralı kumruyu gören minikler, şefkatli elleri ile kuşu tedavi etti.

Battalgazi Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından sürdürülen sıcak asfalt çalışması kapsamında Çamurlu bölgesinde 15 sokakta çalışmalar tamamlandı.

Kahtalı ve Gürkan, Atabey İskele yolunda incelemede bulundu

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Atabey İskele yolunda devam eden genişletme ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Konak Kültür ve Sanat Merkezi, şampiyon oldu

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Yeşilkonak ve Gençlik Merkezleri arasında düzenlenen 2019 Futbol Turnuvasında Konak Kültür ve Sanat Merkezi futbol takımı şampiyon oldu.

Malatya'dan Malazgirt Zaferi için yola çıktılar

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 1071 Malazgirt Zaferi'nin 948'inci yıldönümü nedeniyle Bitlis'in Ahlat ile Muş'un Malazgirt ilçelerinde düzenlenecek etkinliklere katılmak için Malatya'dan yola çıkan kafileyi uğurladı.

Belediye personeline KBRN eğitimi

Elazığ Belediyesi personeline 'Kimyasal, Biyolojik, Radyoaktif ve Nükleer Risklerden Korunma Yönetimi ve Farkındalık (KBRN) ile Şüpheli Posta' eğitimi verildi.

Memur-Senden Emeğe Saygı, Adalete Davet açıklaması

Memur-Sen Malatya İl Temsilciği tarafından, 'Emeğe Saygı, Adalete Davet' temasıyla basın açıklaması yapıldı.

Elazığ'da Memur-Sen'den 'Emeğe Saygı Adalete Davet' çağrısı

Memur-Sen ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da bir araya gelerek 'Emeğe Saygı Adalete Davet' çağrısı yaptı.

Elazığ'da kış için 'kurutmalık' mesaisi başladı

Elazığ'da yazın tazesi kışın ise kurutmalıkları yoğun olarak tüketilen patlıcan ve biberler, tek tek ipe dizilerek güneşin altında bırakılmaya başlandı.

Başkan Güder'in 26 Ağustos Zafer Haftası mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 26 Ağustos Zafer Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Güder, 'Türkiye Cumhuriyeti, 1071'de Malazgirt Zaferi ile atılan sağlam temeller üzerine, 30 Ağustos'ta büyük bir zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz sonrası vatan haline gelmiştir' dedi.

Başkan Aygün’den Malazgirt Zaferi Mesajı

Milli Beka Hareketi Genel Başkan Sözcüsü Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl Başkanı İbrahim Aygün, Malazgirt Zaferi'nin 948. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Torun ve Ağbaba'dan Hekimhan Belediyesine ziyaret

CHP Genel Başkan yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Hekimhan Belediyesini ziyaret etti.

Doğanşehir'de asfalt çalışması

Malatya Büyükşehir Belediyesi Doğanşehir'de asfaltlama ve yol bakım-onarım çalışmaları yapıyor.

Avşar, Malazgirt Zaferinin yıl dönümünü kutladı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Malazgirt Zaferi'nin 948. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

25 yıldır eliyle balık ağı örüyor

Elazığ'ın Keban ilçesinde atölyeye çevirdiği evinin bir odasında Fırat Nehri'nin kenarındaki atıl ağları onararak ve yenilerini yaparak ek gelir elde eden Zekeriya Çelik, aynı zamanda doğanın korunmasına aracılık ediyor.

Aydın Büyükşehir bilboardları ve durakları Emine Bulut ile donattı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kırıkkale'de eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut için bilboardlara ve duraklara afiş astı.

Hekimhan Yükseköğretim Yurdu yeniden açıldı

Malatya Turgut Özal Üniversitesine bağlı Hekimhan Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksek Okulu bünyesinde ve okulun içinde yer alan yükseköğretim yurdu yeni kayıt dönemi ile birlikte öğrenci almaya başladı.

Güder'den 'geçmişe sahiplik' vurgusu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli ile bir araya geldi. Malatya ile ilgili çeşitli konuların istişare edildiği ziyarette konuşan Başkan Güder, 'Biz, bir topluluk ne kadar tarihine, kültürüne, geçmişine sahip çıkar ise, o toplumun ve toplulukların geleceklerinin daha sağlıklı şekilleneceği inancındayız' dedi.

Toplam 3795 haber.