Genel

genel

Genel Haberleri

Elazığlı esnaftan, sağlık çalışanlarına moral tatlısı

Elazığ'da esnaflık yapan bir kişi, yeni tip korona virüs ile mücadele için görevlerinin başında olan sağlık çalışanlarına moral vermek için tatlı ikramında bulundu.

Bakan Koca: 16 hastamızı kaybettik. Bu sonuçlarla can kaybımız 75’e, hasta sayımız 3 bin 629’a ulaştı.

Bakan Koca: 16 hastamızı kaybettik. Bu sonuçlarla can kaybımız 75'e, hasta sayımız 3 bin 629'a ulaştı.

Elazığ Kapalı Çarşı'da korona virüs tedbirleri

Elazığ polisi, açık olan kapalı çarşıda korona virüsü salgını tedbirleri kapsamında denetleme yaparak, kalabalık ortam oluşmasının önüne geçiyor.

Fırat Üniversitesinde telekonferanslı toplantı

Fırat Üniversitesi(FÜ) Senatosu, yeni korona virüs salgınına karşı telekonferans sistemi ile toplantı yaptı.

Elazığ'da yüz koruyucu ve maske üretimi başladı

Korona virüsü salgının ülke genelinde görülmeye başlamasının ardından bir çok ilde olduğu gibi Elazığ'da Halk Eğitim ve Bilim Sanat Merkezi'nde yüz koruyucu siperler ile maske üretimi başladı.

Elazığ'da mesire ve piknik alanları kullanıma kapatıldı

Korana virüsü salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Elazığ'da mesire ve piknik alanları kullanıma kapatıldı, uyarı tabelaları asıldı.

Elazığ'da konteyner kentlerde 4 bin 613 kişi yaşamaya başladı

Elazığ'da depremin ardından kısa sürede yapılan çalışma ile tamamlanan konteyner evlerden oluşan geçici barınma merkezlerinde 4 bin 613 kişi yaşamaya başladı. Sürekli dezenfekte işlemi yapılan konteyner kentlerde, aileler mümkün olduğunda dışarı çıkmayarak evde kal çağrısına uyuyor.

Nikah törenlerinde sıkı korona virüs önlemi

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da korona virüs nedeniyle alınan tedbirler arttırılarak devam ederken, belediye nikah kıyımlarını törensiz sadece 2 şahit eşliğinde yapmaya başladı. Belirli aralıklarla nikah salonu de her ihtimale karşı dezenfekte edildiği bildirildi.

ABD’de korona virüsünden ikinci Türk hayatını kaybetti

ABD'nin New Jersey eyaletinin Paterson kentinde yaşayan bir Türk vatandaşı daha korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Batı Şeria’da korona virüsten ilk ölüm

Batı Şeria'da korona virüsten kaynaklı ilk ölümün gerçekleştiği duyuruldu.

Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu dualarla anıldı

25 Mart 2009 tarihinde yaşanan trajik helikopter kazasında yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, dualarla anıldı.

Polis 371 yaşlıya hizmet etti, maaşlarını bile çekip teslim etti

Korona virüsü nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da kurulan Vefa Sosyal Destek Grubunda yer alan polisler, 371 yaşlının alış verişini yaptığı gibi maaşlarını çekerek kendilerine teslim etti.

Elazığ polisi, evden çıkamayanlar için alışverişte

Korona virüsü nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da kurulan Vefa Sosyal Destek Grubunda yer alan polisler, 65 yaş ve üstü için talep üzerine alışveriş yapıp evlerine bırakıyor.

Elazığ'da korona virüsüne karşı dezenfekte çalışmaları

Elazığ'da korona virüsüne karşı başlatılan ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları aralıksız sürüyor.

Depremin yükünü alan Şehir Hastanesinde maske ve dezenfektan üretimi başladı

Korona virüs salgının ülke genelinde görülmeye başlamasının ardından şehir hastanelerinin önemi bir kaz daha ortaya çıktı. Elazığ depremin de önemli bir görev üstlenen Fethi Sekin Şehir Hastanesinde, hem ihtiyaç duyulan sağlık hizmeti veriliyor, hem de artan talep nedeniyle cerrahi maske, antiseptik solüsyon, el ve cilt dezenfektanı üretiliyor.

Elazığ'da yaşlı ve engellilerin evlerine temizlik hizmeti

Elazığ'da korona virüsüne karşı alınan önlemler kapsamında belediye ekipleri yaşlı, engelli ve kimsesi olmayanların evlerini temizliyor.

Elazığ'da domuz sürüsü görüntülendi

Elazığ'da iki köy arasında domuz sürüsü görüntülendi.

Elazığ'da korona virüsüne karşı dezenfekte çalışmaları sürüyor

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da korona virüsüne karşı dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Elazığ'da Vefa Sosyal Destek Grubu ilçelerde de görevde

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'ın ilçelerinde de oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu, çalışma yaparak 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan ailelerin ihtiyaçlarını karşılıyor.