Genel

genel

Genel Haberleri

Başkan Samanlı'dan Miraç Kandili Mesajı

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Miraç Kandili münasebetiyle mesaj yayımladı.

Elazığ'da vatandaşların sokakta yoğunluğu dikkat çekti

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da korona virüsüne karşı uyarılar yapılıp tedbirler alınırken, birçok vatandaşın uyarılara rağmen sokakta bulunması dikkat çekti. Belediye Başkanı Şahin Şerifoğullar ise çağrıda bulunarak, 65 yaş üstünde olanların kendilerini ve sevdiklerini koruma adına evden çıkmamasını istedi.

Elazığlı pazarcıların korona virüs önlemi

Elazığ'da pazarcı esnafı, korona virüsüne karşı eldiven takarak, tezgahlarana 'Sağlığınız İçin Seçme Yoktur', 'Sağlığınız İçin Lütfen Seçme İstemeyin', 'Her Şey Sizin İçin' ve 'Sağlığınız İçin Lütfen Seçme, Teklif Etmeyiniz' yazılarını koydu. Uygulama vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Elazığ'da 12 saatte 55 deprem meydana geldi

Elazığ'da dün akşam meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem kentte kısa süreli panik oluştururken, 12 saatte 55 deprem meydana geldiği bildirildi.

Bakan Koca: “Toplam kaybımız maalesef 4 oldu”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, '191 olan hasta sayımız 359'a ulaştı. Toplam kaybımız maalesef 4 oldu' dedi.

Elazığ'daki 5.0'lık deprem anı kamerada

Elazığ'da 5.0 büyüklüğünde meydana gelen deprem anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Elazığ'da 3.7 büyüklüğünde ikinci deprem

Elazığ'da 5.0 büyüklüğündeki depremin ardından 3.7'lik bir deprem daha meydana geldi.

Elazığlı iş adamı Soylu'dan 12 derslikli okul

Elazığlı iş adamı Burak Soylu tarafından yapılacak olan 12 derslikli okul için protokol imzalandı.

Şehit Müdür Yardımcısı Turan, son yolculuğuna uğurlandı

Ağrı'da düzenlenen hain saldırıda ağır yaralanıp önceki gün şehit olan Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Yardımcısı Ramazan Turan, memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı.

Korona virüsüne karşı Fırat Üniversitesi Hastanesi dezenfekte edildi

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da korona virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde ilaçlama ve dezenfekte işlemi yapıldı.

Şehit Müdür Yardımcısı Turan'ın naaşı memleketi Elazığ'a getirildi

Ağrı'da 16 gün önce düzenlenen hain saldırıda ağır yaralanıp dün akşam şehit olan Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Yardımcısı Ramazan Turan'ın naaşı memleketi Elazığ'a getirildi.

Tarihi Harput Mahallesi'nde sis etkili oldu

Elazığ'ın tarihi Harput mahallesinde sis etkili olurken görüş mesafesi bir kaç metreye kadar düştü, tarihi mekanlar görünmez hale geldi.

Elazığ'da Çanakkale Zaferi'nin 105. Yıl Dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü

Elazığ'da Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle sade bir programla çelenk koyma töreni ve şehitlik ziyareti yapıldı.

Elazığ depremi ile ilgili su altında inceleme

Elazığ'da meydana gelen 41 kişinin hayatını kaybettiği binlerce yapının hasar gördüğü depremle ilgili daha önce su yüzeyinde oluşan izin bulunduğu bölgede dalgıçlar su altında hem numune aldı, hemde gözlem yaptı. Geomatik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Levent Taşçı öncülüğünde yapılan inceleme kapsamında fayın hareketli olup olmadığının inceleneceği belirtildi.

Korona virüse karşı hijyende 'Doğal Yapım Sirke'ye rağbet

Korona virüse karşı tedbir almak isteyen vatandaşlar, hiçbir kimyasal katkı maddesi bulundurmayan ve hijyenik özelliği bulunan 'Doğal Yapım Sirke'ye yöneldi.

Başkan Dağ, 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Başkan Dağ, 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Elazığ'da hasar tespit itiraz süreci bitti, 23 bin 310 başvuru oldu

Elazığ'da 6.8'lik depremin ardından 17 Şubatta başlatılan hasar tespit itirazları bugün sona ererken, toplam 23 bin 310 başvuru geldiği bildirildi.

Diriliş Hareketi Genel Başkanı Mehmet Zafer’in 18 Mart Mesajı

Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Zafer , 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105 inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İstanbul Adalet Sarayı koridorları boş kaldı

İstanbul Adalet Sarayı'nda duruşmaların 14 Nisan'a kadar ertelenmesinin ardından adliye koridorları boş kaldı. Adliyeye gelen az sayıdaki vatandaşa giriş noktalarında dezenfektan sıkıldığı görüldü.