Genel

genel

Genel Haberleri

Elazığ'da evlerde 'Korona temizliği'

Korona virüs tedbirleri kapsamında Elazığ'da Evde Bakım Temizlik Hizmetleri ekipleri, yaşlı ve rahatsızlığı bulunanların evlerine giderek temizlik yapıyor.

Yağmura yakalanan bazı vatandaşlar, poşetle korunmaya çalıştı

Elazığ'da kuvvetli yağmur yağışı etkili oldu, hazırlıksız yakalanan vatandaşlar kafalarına geçirdikleri poşetle çözüm buldu.

Elazığ'da üretilen siperlikler, bölge illere de gönderiliyor

Fırat Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından seri şekilde üretilen siperlikler, hem kentte hemde bölge illere gönderilerek korona virüsüne karşı başta sağlıkçılar olmak üzere sahada çalışan bir çok görevli personeli korumaya başladı

Elazığ'da karantina noktası 11'e yükseldi

Elazığ'da korona virüs sebebi ile bir site de 8 katlı bir blok karantinaya alındı. Elazığ'da karantinaya alınan nokta sayısı 11'e yükseldi.

Elazığ'da Vefa Sosyal Destek Grubu 50 bin aileye ulaştı

Elazığ Valiliği koordinesinde çalışan Vefa Sosyal Destek Grubunun şuana kadar 50 bin 780 aileye ulaşarak taleplerini yerine getirdiği bildirildi.

Tuzla’da toplu taşıma araçları ve duraklar dezenfekte ediliyor

Tuzla Belediyesi toplu taşıma araçlarına ve duraklara yönelik temizlik ve dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Korona virüs salgını ile mücadele çalışmaları kapsamında Tuzla'daki tüm kamu alanları ve ortak kullanım noktalarında temizlik ve dezenfekte çalışmaları kesintisiz devam ediyor.

Ünlü sunucu Burak Akkul korona virüsü yendi

Korona virüs nedeniyle tedavi gören ünlü sunucu Burak Akkul hastalığı yendiğini duyurdu. Akkul hasta yatağından çektiği videoda Yendim seni korona diyerek hastalığı yendiği söyledi. Ayrıca Burak Akkul'un eşi Seda Akkul da videoda eşinden sonra söz alarak hastalığı yendiklerini duyurdu.

Vali Oktay yazdığı şiiri paylaştı, 'Evde kal Elazığ' mesajı verdi

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, yazdığı şiiri Elazığlı vatandaşlara okuyarak evde kal çağrısında bulundu.

Elazığ'da evdeki gençlere Kürsübaşılı sürpriz doğum günü

Elazığ'da korona virüs nedeniyle sokağa çıkması yasaklanan 20 yaş altı gençlerin doğum günleri, üstü açık tur otobüsüyle Kürsübaşı ekibi tarafından mahalle mahalle gezilerek kutlandı.

Elazığ'da Vefa Sosyal Destek Grubu 49 bin 120 aileye ulaştı

Elazığ Valiliği koordinesinde çalışan Vefa Sosyal Destek Grubunun şuana kadar 49 bin 120 aileye ulaşarak taleplerini yerine getirdiği bildirildi.

Elazığ'da 'Esnaf Kardeşliği' programı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Korona virüsü nedeniyle iş yerlerini kapatan esnaf için Esnaf Kardeşliği programı başlattıklarını duyurdu.

Köyüne dönen genç adam, jeotermal suya girerek kendini koruyor

İstanbul'dan memleketi Bingöl'de gelen ve köyüne yerleşen 25 yaşındaki Ayhan Gürgen, kendiliğinden kaynayan 46 derecelik jeotermal suya girerek hastalıklardan korunmaya çalışıyor.

Elazığ'da üniversite öğrencisi, sokak hayvanlarını besliyor

Korona virüs nedeniyle sokağa çıkanların sayısının büyük ölçüde azaldığı Elazığ'da, bir üniversite öğrencisi yaklaşık 70 noktada sahipsiz kedi ve köpeği gönüllü olarak beslemeye başladı.

Gönüllü kadın usta öğreticiler, maske üretimine başladı

Korona virüs tedbirleri kapsamında Elazığ'ın Palu ilçesinde gönüllü usta öğreticiler, Halk Eğitim Merkezi'nde bir araya gelerek maske üretimine başladı.

Muhtar bir çok yolu kapattı, seyyar satıcı ve hurdacıların girişlerini yasakladı

Elazığ'da bir muhtar, korona virüs tedbirleri kapsamında mahallenin alternatif yollarını kapattı, hurdacı ve seyyar satıcıların girmesini yasakladı.

Başkan Gümüş Malatya Polisini Alkışlıyor

TÜMSİAD Başkanı ve belediye Meçlis üyesi Murat Gümüş, Malatya halkını Emniyet güçlerimizin moral ve motivasyonu için 10 Nisan Cuma saat 21.00’de balkonlardan alkışlamalaya davet etti.

Muhtarlarımızı Unutmayalım.

Vefa Sosyal Destek Gruplarına mahalle muhtarlarının da dahil edilmesini öneren MHP İL BAŞKANI MESUT SAMANLI

Elazığ'da korona virüs tedavisi gören 9 kişi alkışlarla taburcu oldu

Elazığ'da korona virüs tedavisi gören 9 kişi alkışlarla taburcu edildi.

Elazığ'da Vefa Sosyal Destek Grubu 44 bin aileye ulaştı

Elazığ Valiliği koordinesinde çalışan Vefa Sosyal Destek Grubunun şuana kadar 44 bin 181 aileye ulaşarak taleplerini yerine getirdiği bildirildi.