Genel

genel

Genel Haberleri

MHP Malatya İl Başkanlığından Dezenfektan ve Maske Dağıtımı

Çinin Wuhan Kentinde ortaya çıkan ve küresel bir salgına sebep olan covid-19(Corona ) virüsüne karşı ülke olarak yaklaşık 50 gündür başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere fedakarca mücadele etmekteyiz.

1 Mayıs öncesi Taksim’e bariyerler getirildi

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi tedbirler alınmaya başlandı. Tedbirler kapsamında Taksim'e polis bariyerleri getirildi.

Başkan Şerifoğulları, üst yapı çalışmalarını inceledi

Elazığ'da Korona virüs tedbirleri kapsamında araç trafiğine tamamen kapatılan Gazi ve Vali Fahribey Caddelerinden başlatılan asfalt yenileme çalışmalarını Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları inceledi.

Elazığ'da Vefa Sosyal Destek Grubu 151 bin talebi yerine getirdi

Elazığ Valiliği koordinesinde çalışan Vefa Sosyal Destek Grubunun şuana kadar 151 bin 439 talebi yerine getirdiği bildirildi.

Elazığ'da deprem konutları hızla yükseliyor, bazılarının kaba inşaatı bitti

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 41 kişinin hayatını kaybettiği 20 binden fazla konutun ağır hasar aldığı deprem sonrasında TOKİ tarafından ihalesi yapımına başlanılan yaklaşık bin konutun inşaatı hızla yükselirken, 60 gün içinde bir çok bloğun kaba inşaatı da tamamlandı.

İspanya’da sokağa çıkma yasağını ihlal eden adam:

İspanya'da elinde cam fanusla dışarı çıkarak sokağa çıkma yasağını ihlal eden adam polis tarafından durdurulunca, Balığımı gezdiriyordum dedi.

Elazığ'ın 'Beyaz Altını' badem şekerinde Ramazan bereketi

Elazığ'da her Ramazan ayında üretimi kat kat artan kentin beyaz altını olarak dillendirilen Badem Şekeri yoğun talep görüyor.

Elazığ'da koronaya karşı gece kısıtlaması, sokaklar boş kaldı

Elazığ'da korona virüs tedbirleri kapsamında Ramazan ayı süresince park, meydan, yürüyüş, gezinti alanları gibi kamuya açık yerlerde bulunmanın yasaklanmasıyla şehir sessizliğe büründü.

Vefa ekipleri 80 yaşındaki çiftçinin bahçesinde budama yaptı

Elazığ'da evden çıkma kısıtlaması olan 80 yaşındaki çiftçinin 13 dekarlık bahçesinde Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri hem budama yaptı hem de mahalleden çalışmaya katılanlara eğitim verdi.

Korona'ya karşı birebir Doğu'nun muzu 'Işkın' ama talep az

Satıcılarının Korona virüse karşı birebir dediği, ünlü Prof.Dr.Canan Karatay'ın da beyin, tiroit, kalp, karaciğer dostu olarak tanımladığı, Doğu'nun Muzu olarak bilinen ve yüksek yamaçlarda yetişen 'Işkın' Elazığ'da tezgahlarda yerini aldı. Tezgahların dolmasına rağmen talebin az olması nedeniyle geçen yılki 20 TL'lik fiyat bu yıl 12 TL'ye kadar düştü.

Vali Kaldırım, yazıp seslendirdiği şiiri paylaştı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Harput'ta kabri bulunan dervişlerden Anguzu babaya ithafen yazıp seslendirdiği şiiri sosyal medya hesabından klip olarak paylaştı.

Başkan Samanlı Ramazan Ayı Mesajı

MHP İl Başkanı Mesut Samanlı Ramazan Ayı Dolayısıyla bir Mesaj Yayımladı.

Jandarma birlikleri tek ses oldu, İstiklal Marşı'nı okudu

Elazığ'da tüm jandarma birlikleri aynı anda İstiklal Marşı'nı okudu.

Başkan Apohan'dan, Ramazan Ayı Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Başkan Marasalı'dan Ramazan Ayı Mesajı

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Elazığ'da sağlıkçılara havai fişekli moral

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da korona virüs ile fedakarca mücadele eden sağlık çalışanları için havai fişek gösterisi yapıldı. Gösteriye vatandaşlar alkışla destek verdi.

Elazığ'da Gakkobüslü, mehteranlı 23 Nisan coşkusu

Elazığ'da Gakkobüs ismi verilen tur otobüsüyle mehter takımı eşliğinde 23 Nisan etkinliği düzenlendi.

Dalgıçlar, baraj gölünün 30 metre altında Türk bayrağı açtı

Elazığ'da dalgıçlar, 23 Nisan nedeniyle Karakaya Baraj Gölü'nün 30 metre altında Türk Bayrağı açtı.

Mehmetçik, araçlarını süsledi çocukları sevindirdi

Elazığ'da jandarma personeli araçlarını süsleyerek uygulamaya çıkarken, köylerde çocuklara bayrak ve balon dağıtarak sevindirdi.