Genel

genel

Genel Haberleri

Başkan Sarıbaş'dan Anneler Günü Mesajı

İyi Parti Malatya İl Başkanı Av. Süleyman Sarıbaş Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ömer Döngeloğlu, Tuzla’da Ramazan etkinliklerine katılmıştı

Tuzla'da düzenlenen sohbet programlarına katılarak sevdikleri ile bir araya gelen merhum ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu, bu sene de sevenlerini yalnız bırakmamak için Ramazan etkinliklerine iştirak etmişti. Döngeloğlu, son programında korana virüsün Allahu tealanın bir imtihanı olduğunu belirterek Zor durumda olanlara yardım edelim. Sokakta kalan kedi, köpek ve kuşlar da bize emanet. Hayvanlara karşı da merhametli olalım. Bu süreçte herkes için azap olmayacak bazılarının dereceleri yükselecek. demişti.

Başkan Samanlı Anneler Günü Mesajı

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Anneler Günü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Deprem bölgesi Sivrice'de 35 hektar riskli alan ilan edildi

24 Ocak'ta 6.8'lik depremin merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 35 hektarlık alan Cumhurbaşkanlığı kararıyla riskli alan ilan edilerek Resmi Gazete'de yayımlandı.

Elazığ'da yaşlı hasta bakım merkezi çalışanlarına Covid-19 testi şartı

Elazığ Valiliği, kentte faaliyet gösteren kamu, özel rehabilitasyon, yaşlı ve hasta bakım merkezlerinde her vardiya değişiminde çalışacak personele korona virüs (Covid-19) testinin yapılmasının kararlaştırıldığını bildirdi.

Elazığ'da çiftçiye 2 milyon fide desteği için üretim

Elazığ'da Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından 20 bin çiftçiye dağıtılması planan 2 milyon fide toprakla buluşturuldu.

Anadolu Üniversite Rektörü Çomaklı istifa etti

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 8 aydır süren sağlık sorunları nedeniyle istifasını verdiğini ifade etti.

Mesut Yılmaz beyin ameliyatı oldu

Eski Başbakan ve Anavatan Partisi'nin eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz, beyin ameliyatı oldu.

Doğal dezenfekten 'Kuka' tespihlere talep arttı

Elazığ'da tespih ustaları, korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle müşterilerinin Kuka ağacının meyvesinden yapılan ve Osmanlı döneminden itibaren mikrop kırıcı antibakteriyel özelliği olduğu bilinen kuka tespihlere talep arttığını söyledi.

Elazığ'da çocuklara ev ziyaretiyle trafik eğitimi

Elazığ'da trafik haftası kapsamında polisler, farkındalık oluşturmak için evleri ziyaret etti çocuklara kapı önünde soru cevaplı hatırlatıcı eğitim vererek hediyelerle mutlu etti.

Elazığ'da yol genişletme çalışmaları

Elazığ'da yol genişletme kapsamında Korgeneral Hulusi Sayın Caddesinde çalışma başlatıldı,arada kalan ağaçlar ise başka alanlara dikimi yapıldı.

Gizli hayırsever bakkala girdi, 10 bin TL'lik borcu kapattı

Elazığ'da isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever, girdiği mahalle bakkalının veresiye defterindeki hem borçları kapattı, hem de ihtiyaç sahipleri için hediye çeki bıraktı.

Suriye ve Afganlı vatandaşlardan Türk Kızılayı'na kan bağışı desteği

Elazığ'da ikamet eden Suriyeli ve Afganistanlılar, Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'ın çağrısına destek vererek kan bağışında bulundu.

EBEGEM'den online eğitim

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) mesleki eğitimlerini online olarak sürdürdüğü bildirildi.

4 bin yıllık tarihi Harput, geceleri ayrı bir güzelliğe büründü

Elazığ'da Korona virüs nedeniyle geceleri de sessizliğe bürünen 4 bin yıllık tarihi Harput Mahallesi'nde ışıklar altında ayrı bir güzelliğe büründü.

Başkan Şerifoğulları, yenileme çalışmalarını inceledi

Elazığ'da Korona virüs tedbirleri kapsamında araç trafiğine tamamen kapatılan Vali Fahribey Caddesinde başlatılan asfalt yenileme çalışmalarını Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları inceledi.

Gazze’deki 6500 aileye Türk Kızılay’dan Ramazan yardımı

Gazze’deki 6500 aileye Türk Kızılay’dan Ramazan yardımı

Elazığ'da Vefa ekibi badem şekeri ve ışkınla gönüllere dokundu

Elazığ Valiliği koordinesinde hizmet veren Vefa Sosyal Destek Gurubu korona virüs tedbirleri kapsamında evden çıkma kısıtlaması bulunanlar için badem şekeri ve doğunun muzu olarak bilinen ışkın götürerek gönüllere dokundu.

Korona nedeniyle yoğun bakımda hasta kalmayınca sağlıkçılar böyle sevindi

Elazığ'da test ve tedavilerin yapıldığı yerlerden Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde korona virüsten dolayı yoğun bakım hastası bitince sağlıkçılar müzik eşliğinde oynayarak kutlama yaptı.