Genel

genel

Genel Haberleri

Elazığ'da öğretmen ve öğrencilerden 'Evde kal' klibi

Elazığ'da sanatçı Esat Kabaklı, öğretmen ve öğrencilerin desteğiyle evde çekilen kliple korona virüs tedbirleri kapsamında evde kal mesajı verildi.

En yaşlı nüfusa sahip ilçede, yaşlılara sazlı sözlü konser

Türkiye'nin en yaşlı nüfusuna sahip Elazığ'ın Ağın ilçesinde, sokağa çıkmaları yasak olan 65 yaş üstündekiler için Evde Kal Ağın Biz Sizin İçin Çalar Sizin İçin Söyleriz sloganıyla sazlı sözlü konser veriliyor.

Deprem bölgesi Elazığ'dan, Bakan Soylu'ya destek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Elazığ depreminde uzun süre kaldığı kentte vatandaşlar istifa açıklamasıyla üzüldü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabul etmemesiyle sevindi. Elazığlılar, Vatandaşların derdiyle dertlenip bizzat kendisi depremzedeler ile görüştü. Bu ülkeye yapacağı daha çok hizmetler var ifadelerini kullanarak Soylu'ya desteklerini gösterdi.

Kartal’da vatandaşlar Süleyman Soylu için balkonlara çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifasını kabul etmemesinin ardından Kartal'da vatandaşlar camlara çıkarak sevinç gösterisinde bulundu.

Haladan yeğene polisle doğum günü pastası

Elazığ'ın Ağın ilçesinde Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, doğum günü için halasının yaptığı pastayı 9 yaşındaki Eyüp'e ulaştırdı. Ekipler ayrıca 67 yaşına giren şehit eşine de doğum günü sürprizi yaptı.

Mahallenin karantinaya alındığı Sivrice ilçesine giriş ve çıkışlar kısıtlandı

Elazığ'ın Sivrice ilçesi Hazar Mahallesi'nin karantinaya alınmasının ardından polis ekipleri girişte tedbirlerini arttırdı.

Tarihi köprüde korona virüs tedbiri

Elazığ'ın Arıcak ilçesine bağlı Üçocak beldesinde Diyarbakır'ın Hani ve Dicle ilçeleri ile bağlantıyı sağlayan tarihi köprü, korona virüs tedbirleri kapsamında geçici süreliğine trafiğe kapatıldı.

İspanya’da son 24 saate korona virüsten 619 kişi öldü

İspanya'da son 24 saatte korona virüsten 619 kişinin daha hayatını kaybetmesi ile ölü sayısı 16 bin 972'ye yükseldi.

Korona virüs savaşçısı hemşireye doğum günü sürprizi

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım bir aydır evine gitmeyen hemşireye doğum günü sürprizi yaptı. Başkan Yıldırım, hastanede görevli hemşireye pasta göndererek ailesi ile birlikte görüntülü olarak buluşturdu ve hemşirenin doğum gününü kutladı.

156'yı aradı, annesi için doğum günü sürprizi yaptı

Elazığ'da 10 şaşındaki Hamza Ören, 156'yı arayarak jandarma personelinin desteğiyle annesine doğum günü sürprizi yaptı.

Kızı Amerika’da okuyan annenin Korona virüs isyanı

Amerika'da okuyan kızının arkadaşının Covid-19 testinin pozitif çıkmasına rağmen kızına test yapılmadığını söyleyen Didem Çakmakcı, duruma isyan etti. Kızının maske bile bulamadığını ifade eden Çakmakcı, Burada bana maske ayağıma kadar geliyorken Amerika'da yeterli test, maske yok, yok da yok' dedi.

Elazığ'da evde kalan gençlere 'Kitap' servisi

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın Korona virüs tedbirleri kapsamında evden çıkamayan 20 yaş altındakiler için paylaştığı Bol bol kitap okuyun önerisi üzerine kampanyaya dönüşüp toplanan binlerce kitap oluşturulan ekipler sayesinde gençlere teslim edilmeye başlandı. Örnek uygulama sayesinde kitaplarını alan gençler ve çocuklar, teşekkürlerini iletirken, evde kal mesajı verdi.

Sokağa çıkma yasağının ardından boş kalan TEM ve E-5 havadan görüntülendi

İstanbul'da yeni tip korona virüsle (Covid-19) mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağının başlamasının ardından trafik yüzde 1'lere kadar geriledi. Boş kalan İstanbul trafiğinin ana arterleri TEM otoyolu ve E-5 karayolu havadan görüntülendi.

Sokağa çıkma yasağında hangi işletmeler ve kimler kapsam dışı?

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada sokağa çıkma yasağı ile ilgili hangi işletme ve kurumların ve de kimlerin muaf olduğu da duyuruldu.

İstanbul’da sokağa çıkma yasağı öncesi trafik yoğunluğu yüzde 1 olarak ölçüldü

Yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağı gelmesinin ardından İstanbul'da yasağın uygulanmasının öncesinde trafik yoğunluğu yüzde 1 olarak ölçülerek bir kez daha tarihi değerini gördü.

Son dakika: 31 ilde sokağa çıkma yasağı!

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı'nın talimatı ile 31 ilde 2 gün sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Boğaz Köprüleri polisler için mavi-beyaz ışıkla aydınlatıldı

İSTANBUL (İHA) –Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Türk Polis Teşkilatının 175. yıldönümü kapsamında mavi ve beyaz ışıkla aydınlatıldı.

Elazığ'da karantina noktası 14'e yükseldi

Elazığ'da korona virüs sebebi ile 3 apartman daha karantinaya alındı. Kentte karantinaya alınan nokta sayısı 10'u apartman olmak üzere 14'e yükseldi.

Başkan Samanlı Uygulama Noktalarını Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla uygulama ve konrol noktalarındaki polislerle bir araya gelerek Polis Haftasını kutladı.