Genel

genel

Genel Haberleri

Başar, Çiftçilerimiz Adına Teşekkür Ediyorum

Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Başar Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri’ne olan ‘hazine destekli kredi geri ödemelerini’ Faizsiz olarak 6 ay ertelenmesinin güzel olduğunu belirtti.

Elazığ'da 10 yeni araçla dezenfekte ve ilaçlama çalışması

Elazığ Belediyesi tarafından alınan 10 yeni araçla korona virüs tedbirleri ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını yoğun olarak devam ettirdiği bildirildi.

Konteyner kentte sosyal mesafeli kitap dağıtımı

Elazığ her yerde okuyor projesi kapsamında konteyner kentlerde kalan öğrencilere sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek kitap hediye edildi.

Elazığ'da 4.2 büyüklüğünde deprem

Elazığ'da 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Şehit Güneş'in naaşı Elazığ'dan Ankara'ya uğurlandı

Tunceli'de eğitim sırasında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş için ikinci tören Elazığ Havalimanın'da düzenlendi, ardından naaşı uçakla Ankara'ya gönderildi.

Elazığ'da Korona tedbiri, Maden ilçesine giriş çıkış kısıtlaması getirildi

Elazığ'da Korona virüs tedbirleri kapsamında Maden ilçesine giriş ve çıkışlar zaruri hizmetler haricinde kısıtlandı.

Elazığ tipi Survivor sosyal medyada ilgi odağı oldu

Elazığ'da bir köyde merdiven, araç lastiği ve tahtalarla oluşturulan survivor parkında çocukların oyunu sosyal medyada on binlerce kez izlendi.

FÜ'de siperlik maske üreten ekibe teşekkür belgesi

Fırat Üniversitesinde (FÜ) korona virüsüne karşı gönüllü siperlik maske üretiminde görev alanlara teşekkür belgesi verildi.

Sağlıkçılardan Elazığ'a özgü, davullu klarnetli sosyal mesafeli sahur halayı

Elazığ'da gönüllü müzisyenler, kendilerine tahsis edilen yurtlarda kendilerini gönüllü karantinaya alan sağlıkçılara, sahurda davullu klarnetli sürpriz yaparak Ramazan nostaljisi yaşattı. Yurdun bahçesine inen sağlıkçılar, sosyal mesafe kurallarına uyarak halay çekip, eğlenme fırsatı buldu.

Son 24 saatte 5.000’den fazla hasta iyileşti.

Son 24 saatte 5.000’den fazla hasta iyileşti.

Evlere sıcak iftar servisi

Türkiye'nin en yaşlı nüfusuna sahip Elazığ'ın Ağın ilçesinde kaymakamlık koordinesinde hazırlanan iftar yemekleri sıcak sıcak evlere ulaştırılıyor.

Elazığlı avukatlardan 2 baro hakkında suç duyurusu

Elazığ'da 4 avukat, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a yönelik açıklamaları nedeniyle Ankara ve İzmir Barosu yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Başkan Şerifoğulları,'Güzel ve kaliteli içme suyunu halkımıza ulaştırmış olacağız'

Hamzabey Barajı İçme Suyu Ana İsale Hattı'nın, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan arıtma tesisine kadar getirildiğini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,Yaklaşık 1180 metrelik hat döşemesini yaptık. Geri kalan kısımda da çalışmaları tamamlayarak Hamzabey Barajından temin edilecek içme suyunu Doğukent depolarımıza ulaştırmış olacağız. Böylece güzel ve kaliteli içme suyunu halkımıza ulaştırmış olacağızdedi.

Elazığ'da bin aileye gıda paketi ulaştırıldı

Elazığ'da Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda desteği yapılmaya başlandı.

Elazığ'da mahyalı 'Evde Kal' uyarısı

Elazığ'da tüm camilerden her gün vatandaşların evde kalmaları konusunda uyarı yapılmaya devam ederken, mahya ile de Evde Kal mesajı veriliyor.

Elazığ'dan, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a destek

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş tarafından okunan hutbenin içeriğini istisnasız doğru bulduklarını aktaran Memur-Sen Elazığ İl Temsilci İbrahim Bahşi,Erbaş'ın yanında olduğumuzu, Diyanet işleri Başkanlığı personelinin bütününe sapkınlığı özendirici faaliyetlerle mücadelelerine müteşekkir ve destekleyici olduğumuzu bir kere daha teyid ve ilan ediyoruzdedi.

Milletin Değerleri Sahipsiz Kurumları Yalnız Değildir

Milletin Değerleri Sahipsiz Kurumları Yalnız Değildir

Covıd-19’un Yarattığı Strese Son!

Covıd-19’un Yarattığı Strese Son!