Genel

genel

Genel Haberleri

Davul ve klarnetin sesini duyan oynamaya başladı

Elazığ'da tur otobüsüyle sokak sokak gezen davullu, klarnetli ekip evde kalanlara konser verdi, vatandaşlar balkonlarda oynayarak eşlik etti. Davul ve klarneti gören bir kişi ise, apartmanların önünde doyasıya oynamanın tadını çıkardı.

Elazığ'da taksici önlemini ücretsiz maske ve eldivenle aldı

Elazığ'da bir taksici Korona virüse (Covid-19) karşı her müşterisine ücretsiz olarak maske ve eldiven vererek aracına alıyor. Dezenfektanı da aracından eksik etmeye taksici sosyal mesafenin de ötesinde bölme ile müşterisi ile bağını kesiyor.

Kızılay’ın Ramazan Yardımı Sms Koduyla Telefonlara Gelecek

Kızılay’ın Ramazan Yardımı Sms Koduyla Telefonlara Gelecek

Kerpiç konakta 90 yıllık tahıl ambarları ortaya çıktı

Elazığ'da 10 yıldır kullanılmayan 120 yıllık kerpiç konakta 90 yıllık olduğu tahmin edilen 3 adet tahıl ambarı bulundu. Müze Müdürlüğü ekiplerinin incelediği tarihi tahıl ambarlarının koruma altına alınmasının planlandığı öğrenildi.

DHMİ Genel Müdürü Keskin’den Atatürk Havalimanı açıklaması

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Atatürk Havalimanı'nda yapımı devam eden pandemi hastanesi hakkında açıklamada bulundu ve yapılan eleştirilere cevap verdi.

Elazığ'da Vefa Sosyal Destek Grubu 84 bin 423 aileye ulaştı

Elazığ Valiliği koordinesinde çalışan Vefa Sosyal Destek Grubu şuana kadar 84 bin 423 aileye ulaşarak taleplerini yerine getirdi.

Elazığ'da 12 katlı apartman karantinaya alındı

Elazığ'da korona virüs tedbirleri kapsamında 12 katlı bir apartman karantinaya alındı.

Eczane ve fırınlar hizmete devam ediyor

Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşların temel ihtiyaçlarını giderebilmesi için eczaneler ve fırınlar hizmet vermeye devam ediyor.

Deprem sonrasında bir mahalle bu hale geldi

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa'da bir çok yıkım yapıldı, son hali havadan görüntülendi.

Elazığ'da zabıta ekiplerinden, yaşlılara özel hizmet

Elazığ'da evden çıkması kısıtlanan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanların ihtiyaçlarını zabıta ekipleri de karşılayarak Vefa Sosyal Destek Grubuna destek veriyor.

Gizli hayırsever bakkal bakkal gezip 15 bin TL'lik borç ödedi

Elazığ'da bir hayırsever, Hicret Mahallesi'nde bulunan 4 bakkalı tek tek gezip vatandaşın toplam 15 bin TL'lik borcunu ödedi.

Elazığ'da tur otobüsüyle huzur evi sakinlerine konser

Korona virüs tedbirleri kapsamında dışarı çıkamayan huzurevi sakinleri ve diyaliz merkezinde tedavi görenler ile sağlık çalışanları için Elazığ'da kürsübaşı ekibi tarafından tur otobüsüyle konser verildi. Konserde yaşlılar ve diyaliz merkezi çalışanları eğlenceli vakit geçirdi.

Elazığ polisine virüse karşı siperlik

Elazığ'da Bilim ve Sanat Merkezi tarafından Korona virüsüne karşı üretilen yüz koruyucu siperlik maskeler, İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

Başkan Samanlı Fendoğlu'nu Anma Mesajı

MHP İl Başkanı Mesut Samanlı Hamit Fendoğlu'nun vefatının 42. Yıldönümün Dolayısıyla Bir mesaj yayımladı.

Deprem ve korona ile mücadele eden Elazığ'da yardım miktarı 521 milyona ulaştı

Elazığ'da hem korona virüsle mücadele hem de deprem sonrasında yaraların sarılma süreci devam ediyor. Deprem nedeniyle 4 farklı noktada kurulan konteyner kentlerde 5 bin 234 kişi yaşarken, şu ana kadar depremzedelere 76 milyonu nakdi olmak üzere 521 milyon liralık destek sağlandığı bildirildi.

Elazığ'da Korona tedbiri, buğday pazarının kapatılması kararlaştırıldı

Elazığ'da Korona virüs tedbirleri kapsamında kuru bakliyat çeşitlerinin satıldığı buğday pazarı olarak bilinen hanın kapatılmasının kararlaştırıldığı bildirildi.

Elazığ'da Vefa grubundan ' Online' hizmet

Elazığ Valiliği koordinesinde hizmet veren Vefa Sosyal Destek Grubu,telefonun yanı sıra ülke genelinde örnek olacak online başvuru dönemine geçerek vatandaşların taleplerini almaya başladı.

Turgut Özal Ve Hamit Fendoğlu Anma Mesajı

Turgut Özal Ve Hamit Fendoğlu Anma Mesajı

Irak’ta kalan 271 işçi Kayseri’ye getirildi

Irak'tan yurda getirilen 271 kişi Kayseri'ye ulaştı. 271 kişiden 32'si Kayseri'de karantina altına alınırken, 239 kişi ise karantinaya alınmak üzere Nevşehir'e gönderildi.