Yerel

Yerel Haberleri

Yerel Haberleri

Başkan Tokur'dan toplu sözleşme açıklaması

Türk Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Necdet İrfan Tokur, toplu sözleşme süreciyle alakalı açıklamalarda bulundu.

Başkan İşeri'den Kahta 02 Spor'a destek

Adıyaman'ın Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı ve İşadamı Mustafa İşeri, Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Kahta 02 Spor'a bir aylık cirosunun yüzde 5'ni bağışlayacağını söyledi.

Başkan Kılınç'tan Zabıta Haftası mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 193. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Terminal Caddesi'nde yol genişletme çalışması

Adıyaman Belediyesi tarafından Terminal Caddesi'nde yol genişletme çalışması yapıldı.

Hacire Akar ile başlayan HDP'ye tepki dalgası büyüyor

HDP kanalı ile dağa götürülen oğlunu yaptığı eylemle teröristlerin elinden alan Hacire Akar ile başlayan tepki eylemleri çığ gibi büyüyor. Hacire Akar'ın oğlunu teröristlerden kurtarması çocukları dağda olan diğer ailelere örnek oldu. Çocukları teröristler tarafından dağa kaçırılan aileler, HDP önünde eylem yapmaya başladı.

Başkan Taş'tan kömür tepkisi

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından fakir ailelere verilen kömür yardımının kilogramının düşürülmesine vatandaşların tepki gösterdiğini söyledi.

Aydilge konseri öncesinde sürpriz evlilik teklifi

Manisa'nın Kula ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı Aydilge konser verdi. Konser öncesi bir genç, sahneye çıkarak yüzlerce vatandaşın önünde sevgilisine evlenme teklifinde bulundu.

HDP binası önündeki eyleme katılan aile sayısı 3'e yükseldi

Çocuklarının terör örgütünün elinden kurtarılması için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi gerçekleştiren ailelerin sayısı 3'e yükseldi.

Başkan Kılınç'tan Muharrem ayı mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Muharrem ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

2. Çevreyolunda aşınan yollar asfaltlıyor

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde gerçekleştirdiği aşınma tabakası asfalt çalışmasına 2. Çevreyolunda devam etti.

Adıyaman, badem zirvesine hazırlanıyor

Son yıllarda Adıyaman'da giderek yaygınlaşan ve Adıyaman tarımında yakın geleceğin en popüler ürünlerinden biri olmaya aday olan bademin insan sağlığı üzerindeki olumlu etkilerini anlatmak amacıyla Adıyaman'da Badem Zirvesi düzenlenecek.

Diyarbakır'da HDP il binası önünde bir anne daha oturma eylemi başlattı

Diyarbakır'da Süleyman Çetinkaya'nın ailesinin çocuklarının dağa kaçırıldığı iddiasıyla başlattığı oturma eylemine 4 yıl önce oğlunun kandırılarak dağa gönderildiğini ileri süren Remziye Akkoyun da katıldı.

Babasının çöpten topladığı kitapları okuyor

Adıyaman'da, hurdacılık yapan babası ile beraber hurda toplamaya çıkan 6 yaşındaki Gülistan, babasının çöpte bulduğu kitaplarla eğitime hazırlanıyor.

HDP'liler oturma eylemi yapan aileye ve basın mensuplarına saldırdı

Diyarbakır'da cuma gününden beri oğulları Süleyman Çetinkaya'dan haber alamayan aile, evlatlarının dağa kaçırıldığını iddia ederek HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlattı. HDP'liler oturma eylemi yapan aileye saldırınca kısa süreli tartışma çıktı.

Öğretmenlere trafik eğitim semineri verildi

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince ilde görev yapan öğretmenlere trafik ile alakalı seminer verildi.

Gündüz'den İmamoğlu'na sert tepki

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Diyarbakır'da HDP'ye yaptığı ziyarete sert tepki gösterdi.

Düşmana korku, dosta güven veren Zafer Paşa görkemli bir şekilde uğurlandı

Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığından Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığına atanan Tümgeneral Halis Zafer Koç görkemli bir uğurlama ile Diyarbakır'dan ayrıldı. Diyarbakır'a atandığı günden sonra teröre büyük darbe vuran ve halk için yaptığı çalışmalarla iz bırakan Tümgeneral Halis Zafer Koç, kalabalık bir gurup tarafından uğurlandı. Yaptığı çalışmalar ve halkta bıraktığı izle 'Baba' olarak adlandırılan Tümgeneral Halis Zafer Koç'u uğurlamaya bürokratlar, siyasiler STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gençlerden örnek davranış

AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanlığına üye gençler, mesire alanlarında temizlik çalışması yaptı.

Kahta Belediyesi çözüm merkezinden hummalı çalışma

Adıyaman'ın Kahta Belediyesi çözüm merkezi birimi tarafından vatandaşların sorunları ve talepleri anında çözüm buluyor.