Yerel

Yerel Haberleri

Yerel Haberleri

HAK-İŞ'ten kayyum Güzeloğlu'na destek

Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu'na (HAK-İŞ) bağlı Hizmet İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Ercan Kahraman ile üyeleri Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu'na destek vermek amacıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Barajda 14 milyon ton su var

Yalova Yeşil Körfez Su Birliği, Yalova'nın içme suyu ihtiyacını karşılayan Gökçe barajında 14 milyon ton su bulunduğunu belirtti.

Yıkılan köprü yeniden yapıldı

Düzce'nin Kaynaşlı İlçesinde meydana gelen taşkında yıkılan geçici köprü yeniden yapılarak bölgeye ulaşım sağlandı.

Diyarbakır'dan Malazgirt'in 948. yılı kutlamalarına 5 bin kişi katıldı

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu himayesinde Diyarbakır ve ilçelerinden Malazgirt Zaferi'nin 948. yılı kutlamalarına 5 bin kişi katıldı.

Başkan Karataş’tan 1071 Malazgirt Zaferi mesajı

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, '1071 Malazgirt savaşı Anadolu'nun kapılarını Türklere sonuna kadar açmış, Türk tarihinin en önemli zaferlerinden biridir' dedi.

Muhtarlardan kayyuma tam destek

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu'na muhtarlar derneği ve 17 ilçe muhtarlarından tam destek geldi.

Malazgirt Sehitleri Anisina Fener Alayi

Muş'un Malazgirt ilçesinde Malazgirt Zaferi'nin 948. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Malazgirt şehitleri anısına Yılankıran Caddesinden 1071 Zafer anıtına kadar fener alayı gerçekleştirildi.

Şehit Uzman Çavuş Ayhan Yanık, mevlid-i şerifle anıldı

21 Ağustos 2019 günü Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK bölücü terör örgütü mensupları ile girdiği çatışmada ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ayhan Yanık, mevlid-i şerifle anıldı.

Emine Bulut cinayetine tepki için sokakta sahne aldılar

Diyarbakır'da bir grup genç, Emine Bulut cinayetine tepki göstermek için tiyatro oyunu sahneleyip şarkı söyledi.

Eşinin şiddetinden kaçtı, hapis hayatında ölümü bekliyor

DİYARBAKIR (İHA) – Diyarbakır'da resmi nikahsız yaşadığı madde bağımlısı eşinin uyguladığı şiddete dayanamayan R.A., 4 çocuğu ile birlikte evden kaçtı. Aynı zamanda cilt kanseri olan ve gözlerinde görme kaybı oluşan R.A., Ölmek istemiyorum, çocuklarımla yaşamak istiyorum, bize yardım edin çağrısında bulundu.

Otomobil fiyatına güvercin

Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen Şebap güvercinlerinin sergisine Hollanda, Almanya, Suudi Arabistan gibi ülkelerden meraklıları geldi.

ASKON'dan kayyuma destek

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Diyarbakır İl Başkan Avukat Cevdet Nasıranlı, yönetim kurulu üyeleriyle Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu'na destek ziyaretinde bulundu.

HDP önünde eylem başlatan kadının oğlu bulundu

Diyarbakır'da oğlunun HDP'liler tarafından kaçırıldığını iddia ederek il başkanlığı önünde eylem yapan Hacire Akar, oğlunun karakola teslim olduğu müjdesiyle eylem yaptığı yerden polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. Oğlunu görmek için karakola giden Hacire Akar, Polisler oğlumun bulunduğunu söyledi, gideceğim oğlumu göremezsem yine gelip HDP önünde eylemime devam edeceğim dedi.

Tunceli’de 22. Geleneksel Bal Festivali

Tunceli'nin Pülümür İlçesi'nde 22. Geleneksel Bal Festivali açılış programıyla başladı.

Diyarbakırlı duyarlı esnaf 8 yıldır her sabah kedilere mama ve sosis veriyor

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Ofis Semti Sanat Sokağında esnaf olan Metin Badem, 8 yıldır evinden çıkarken önce markete uğrayıp kediler için bir şeyler alıyor. Badem, dükkanını açarak kedilere mama ve sosis veriyor.

Terme sele teslim

Samsun'un Terme ilçesi, dün gece etkili olan yağışlar ve Salıpazarı ilçesinden gelen sel sularının da etkisiyle sular altında kaldı.

Leylekleri katledenlere tepki

Adıyaman Avcılar ve Balıkçılar Derneği Başkanı Mehmet Sitil, leylekleri tüfek ile vurarak katleden kişilere tepki gösterdi.

Sanayicilerden kayyuma destek ziyareti

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, belediye binasında Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimi ve sanayicileri ile bir araya geldi.

Kaymakam Yıldız, köylerdeki çalışmaları yerinde denetledi

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde yürütülen çalışmaları yerinde denetleyen Samsat Kaymakamı Halid Yıldız yetkililerden bilgi aldı.

Toplam 4971 haber.