Yerel

Yerel Haberleri

Yerel Haberleri

Zabıta ekiplerinden vatandaşlara karanfil

Adıyaman'ın Kahta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Zabıta Haftası nedeniyle vatandaşlara karanfil dağıttı.

Adıyamanlı judocular Sinop'tan başarıyla döndü

31 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde Sinop'ta yapılan Kuşak Güreşi Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Adıyamanlı judocular 1 birincilik, 4 ikincilik alarak Adıyaman'a döndü.

Başkan Turanlı, Zabıta Haftasını kutladı

Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Zabıta Teşkilatı'nın 193. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla zabıta personeliyle bir araya geldi.

HDP'liler ile oturma eylemi yapan aileler arasında arbede çıktı

HDP İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan aileler ile HDP'liler arasında arbede yaşandı.

HDP önünde eylem yapan aile sayısı 10'a yükseldi

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde eylem yapan aile sayısı 10'a yükseldi.

Dicle Elektrik'ten açık hava sinema etkinliği

Dicle Elektrik, kendi bünyesinde çalışan personelin moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla açık hava sinema etkinliği düzenledi.

Badem diyarı Adıyaman'da badem zirvesi

Türkiye'de iklimi ve zengin toprak yapısı itibariyle badem üretimine en uygun il olan ve kent tarımında yakın geleceğin en popüler ürünlerinden biri olmaya aday badem diyarı Adıyaman'da badem zirvesi düzenlendi.

Okula dönüş heyecanı Ceylan Karavil Park'ta artıyor

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park, okula dönüş etkinlikleri kapsamında Niloya ile çocuk hayranlarını buluştu.

Güzeloğlu'ndan ilaçlama birimine ziyaret

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'na bağlı ilaçlama birimini ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi gıda denetimlerine devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlıklı gıda ürünlerine ulaşmasını sağlamak amacıyla kent merkezinde denetimlerini sıklaştırdı.

HDP önünde eylem yapan aile sayısı 8'e yükseldi

Çocukları dağa kaçırılan ailelerden biri daha HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önündeki oturma eylemine katıldı. Üçüncü günde HDP il binası önünde oturma eylemi yapan aile sayısı 8'e yükseldi.

Hacire anne başlattı, akın akın geliyorlar

HDP desteği ile dağa götürüldüğünü iddia eden oğlunu yaptığı 4 günlük eylem sonrasında teröristlerin elinden alan Hacire Akar ile başlayan tepki dalgası çığ gibi büyümeye başladı. Hacire Akar tarafından başlatılan ve sonuca ulaşılan eylemin ardından çocukları terör örgütü tarafından kaçırılan aileler, akın akın HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önüne gelmeye başladı.

HDP önünde eylem yapan aile sayısı 7'ye yükseldi

Çocukları dağa kaçırılan 3 acılı aile daha HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önündeki oturma eylemine katıldı. Üçüncü günde HDP il binası önünde oturma eylemi yapan aile sayısı 7'ye yükseldi.

Tuğgeneral Başoğlu yeni görevine başladı

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu atandığı Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı görevine başladı.

Organları 13 yaşındaki çocuğa umut oldu

Adıyaman'da, böbrek nakli bekleyen gencin karaciğeri 13 yaşındaki bir hastaya umut oldu.

HDP önünde eylem yapan aile sayısı 4'e yükseldi

Çocuklarının terör örgütünün elinden kurtarılması için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi gerçekleştiren ailelerin sayısı 4'e yükseldi. Eyleme yeni katılan ve oğlunun 4 ay önce dağa kaçırıldığını iddia eden baba Celil Bektaş, ölüm orucuna başlayacağını açıkladı.

Deniz küreği şampiyonlarından Vali Pekmez'e ziyaret

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Sakarya'nın Sapanca Gölünde 31 Ağustos ve 1 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Deniz Küreği Türkiye Şampiyonasında Adıyaman Kürek Takımı Türkiye üçüncüsü oldu.

Gölbaşı Belediyesinden Gülistan'a kırtasiye malzemesi

Adıyaman'da, babasının çöpten topladığı kitapları el arabası üzerinde okuyan 6 yaşındaki Gülistan Fırat'a, Gölbaşı Belediye Başkanlığı tarafından kırtasiye malzemeleri hediye edildi.

Fırat Edaş Yeni Araçlarla Filosunu Güçlendirdi

Elektrik dağıtım hizmetinde sahadaki kabiliyetini geliştirmek amacıyla yatırımlarına büyük önem veren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., araç filosunu yenileyerek sahadaki gücünü artırdı.