Yerel

Yerel Haberleri

Yerel Haberleri

Muhtardan Cumhurbaşkanına davet

Adıyaman'ın Samsat ilçesine bağlı Ovacık Köyü Muhtarı Abdulmecit Ertan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, mektup yazarak kendisini evinde ağırlamaya davet etti.

Acılı annenin feryadı yürek sızlatıyor

Diyarbakırlı Sema Berfin K., geçimsizlik yaşadığı eşi ile boşanmak için mahkemeye başvurdu. Çocuğun velayetini alan anne, mahkemenin tanıdığı hak nedeniyle oğlunu üç saatliğine babasına teslim ederken, 23 gün geçmesine rağmen bir daha çocuğunu göremedi. 23 gündür oğlu ve eşinden haber alamayan acılı anne, kaçırıldığını iddia ettiği çocuğunun hayatından endişe duyarken, çocuğu olmadan geçirdiği bayramın da zehir olduğunu söyledi.

İşe geri dönen şehit ve gazi yakınlarından kayyuma teşekkür karşılaması

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde HDP Belediye başkanlığı döneminde işten çıkartılan şehit ve gazi yakınları kayyum ile birlikte işe geri döndü. Şehit ve gazi yakınları işe geri dönüşlerini kayyumu karşılayarak teşekkür etti.

9 ayrı ülkeden Diyarbakır'a çıkarma

Avrupa'nın 9 farklı ülkesinden gelen 40 genç, Diyarbakır'da tarihi yerleri gezdi, kentin değişik semtlerinde vatandaşlarla görüşerek kent hakkında izlenimler elde etti.

15 Temmuz Derneği Başkanı Hacire Akar'ı ziyaret etti

15 Temmuz Derneği Başkanı Tarık Şebi, oğlunu terör örgütünün elinden kurtaran Hacire Akar'ı Diyarbakır'da evinde ziyaret etti.

Besni Belediyesi'nden ulaşım hizmeti

Adıyaman'ın Besni Belediye Başkanlığı ile Besni Devlet Hastanesi tarafından şehir içi ulaşım araçlarının olmadığı saatlerde hastalara ulaşım hizmeti sağlanacak.

Başkan Yıldırım engelli öğrencilerle bir araya geldi

Adıyaman Belediyesi Engelsiz Yaşam Beceri Uygulama Merkezi öğrencileri Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım ile piknikte bir araya geldi.

Bağlar Belediyesi'nden camilerde temizlik seferberliği

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi, kentteki camileri temizlemek için çalışma başlattı. Camilerdeki halılar, mobil yıkama aracı ve vakumlu halı yıkama makineleri kullanılarak köpüklü suyla temizleniyor.

AK Parti Adıyaman teşkilatı Malazgirt'e gitti

AK Parti Adıyaman il teşkilatı, Malazgirt Zaferi'nin 948. yıl dönümü kutlamaları kapsamında hazırlanan programa katılmak üzere araçlarla Muş'a hareket etti.

Başkan Kılınç Malazgirt Zaferini kutladı

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç,'Malazgirt Zaferinin 948'nci yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Anadolu'nun kapılarının Türklere açıldığı Malazgirt Zaferi'nin 948. yılını kutlamanın gururunu yaşadığını dile getirdi.

Çözüm masası büyük ilgi görüyor

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan çözüm masası, vatandaşların şikayet ve isteklerine hızlı çözüm üretiyor.

Başkan Kılınç: 'Belediye Başkanlığı Bir Halk Görevidir'

Yoğun mesaisinden geri kalan zamanını vatandaşlarla buluşarak geçiren Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, 'Belediye başkanlığının bir halk görevi' olduğunu söyledi.

'Hastane Taksi' projesi büyük ilgi görüyor

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediyesi tarafından hizmete sunulan 'Hastane Taksi' projesi takdir topluyor.

'Emeğe Saygı Adalete Davet' açıklaması yapıldı

Memur-Sen Adıyaman İl Temsilciliği tarafından 'Emeğe Saygı Adalete Davet' konulu basın açıklaması düzenlendi.

Kahta Belediyesi'nde kışa hazırlık çalışmaları hızlandı

Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediye Başkanlığı, kış mevsimine yönelik hazırlık çalışmalarını hızlandırdı.

Yazar Ali Bozkurt'un son kitabı 'Farklı Dünyalar' çıktı

Eğitimci Yazar Ali Bozkurt'un dokuzuncu kitabı olan 'Faklı Dünyalar' isimli romanı çıktı.

Burası Afrika değil, Ergani

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde manda sürüsünün suyla buluşma anları 'Afrika'nın Savanası'nı anımsatıyor. Manda yetiştiricisi Mehmet Can Coşkun, Ergani ilçesinde sulak alan az olmasından dolayı özel olarak onlar için yapay gölet yaptım. Ben yaklaşık 10 yıldır yetiştiriyorum. 1 manda ile başladım şu anda 25 adet mandam bulunuyor. Mandaların sütü, kaymağı ve yoğurdu, kanser ve kronik hastalıkları olanlar genelde tercih ediyor. Çok sağlıklı besin kaynağıdır dedi.

Vali Güzeloğlu, Hacire Akar ile görüştü

Diyarbakır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu, Diyarbakır'da dağa kaçırılan oğluna, HDP İl Başkanlığı önünde yaptığı eylemle kavuşan anne Hacire Akar ile görüştü. Güzeloğlu, hiçbir annenin evlat acısı yaşamaması için üzerlerine düşen tüm sorumluluklarını yerine getirerek gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.

HAK-İŞ'ten kayyum Güzeloğlu'na destek

Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu'na (HAK-İŞ) bağlı Hizmet İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Ercan Kahraman ile üyeleri Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu'na destek vermek amacıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Toplam 4970 haber.