Yerel

Yerel Haberleri

Yerel Haberleri

Bakan Selçuk, HDP önünde eylem yapan aileleri ziyaret etti

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk çocuklarının dağa kaçırıldığı iddiası ile HDP il binası önünde oturma eylemi gerçekleştiren aileleri ziyaret etti.

Başkan Turanlı'dan okul ziyaretleri

Adıyaman'ın Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, ilçe merkezindeki okulları ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Adıyaman Millet bahçesinin ihalesinin yapıldığını söyledi

Adıyaman Belediyesi tarafından üzerinde çalışılan kentsel dönüşüm ve millet bahçesi projeleri için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelen AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ile Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç önemli müjdeler verdi.

Köy okulu öğrencilerine kırtasiye yardımı yapıldı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Narinceliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından Kahta ilçesine bağlı köylerde okuyan bin 300 öğrenciye kırtasiye malzemeleri ve yardımcı kitap yardımında bulundu.

Zabıta ekipleri yemekte bir araya geldi

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 193. yıldönümü dolayısıyla Adıyaman Belediyesi'nde görevli zabıta müdürlüğü personeli düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Adıyaman 3. çevreyolunda çalışmalar sona eriyor

Adıyaman'da, kamulaştırma problemlerinden dolayı tamamlanamayan 3. Çevreyolu'nda çalışmalarını yoğunlaştıran Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kanuni sorunların ortadan kalktığı son kısımda çalışmalarını sürdürdü.

Adıyaman Üniversitesinde kadro atama sevinci yaşandı

Adıyaman Üniversitesinde kadro atamaları gerçekleşen profesör ve doçent öğretim üyeleri için cübbe giydirme töreni düzenlendi.

'Daha İyi Bir Gelecek İçin Öğretmenlerle Elele' eğitimi tamamlandı

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 'Daha İyi Bir Gelecek İçin Öğretmenlerle Elele' Projesi gerçekleştirildi.

HDP önünde eylem yapan ailelere destek ziyareti

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Elibol, çocuklarının dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP önünde eylem yapan aileleri ziyaret etti.

Müdür Alper, alınan tedbirleri yerinde inceledi

Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin Alper, 2019-2020 yılı eğitim öğretim döneminin başlaması ile birlikte okul çevrelerinde alınan tedbirleri yerinde inceledi.

Başkan Dağtekin'den eğitim ve öğretim yılı mesajı

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı'nın başlaması vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Beyoğlu aşure ikramına katıldı

Diyarbakır Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından öğle namazı sonrasında Ulu Cami'de Muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara aşure ikram edildi.

Milletvekili Tutdere'den Muharrem Ayı kutlaması

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Muharrem ayı dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Gölbaşı'nda okul servisleri denetlendi

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde öğrenci servisleri trafik polisleri tarafından denetlendi.

HDP önünde eylem yapan ailelere Trabzon'dan anlamlı destek

HDP önünde eylem yapan ailelere Trabzonspor taraftarları destek verdi. Taraftarlar ailelere kalem ve forma hediye etti.

Başkan Aydın'dan öğrenci velilerine uyarı

Adıyaman Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği tarafından okula başlayan öğrencilerin velilerine dikkat etmeleri gereken konular hakkında açıklamalarda bulunuldu.

Adıyaman'da 153 bin 552 öğrenci ders başı yaptı

2019-2020 eğitim öğretim yılı tüm yurtta olduğu gibi Adıyaman'da da törenle başladı.

Diyarbakır'daki 3 bin yıllık Zerzevan Kalesi'nde nikah kıyıldı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi Demirölçek Mahallesi yakınlarında bulunan, Mithras Tapınağı'nın da bulunduğu Doğu Roma İmparatorluğu'nun sınır karakolu olan 3 bin yıllık Zerzevan Kalesi, ilk defa bir nikaha ev sahipliği yaptı.

Tehditler anaları yıldırmıyor

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde annelerin eylemi tehditlere rağmen devam ederken, Türkiye'nin dört bir yanından da annelere destekler sürüyor. Oğlu terör arananlar listesinde bulunan Sabiha Balta da HDP önündeki eyleme katıldı.