Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Polonya Devlet Başkanı Duda, ABD ile imzalanan savunma anlaşmasını onayladı

Polonya Devlet Başkanı Andrzej Duda, ABD ile imzalanan Genişletilmiş Savunma İşbirliği Anlaşması'nı (EDCA) onayladı. Anlaşma ile Polonya'daki Amerikan askeri sayısının bin asker daha arttırılarak 5 bin 500'e çıkarılmasının yolu açılmış oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Albayrak’ın istifasını kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasını kabul etti.

Karantinadaki CHP Gaziantep İl Başkanı’na görevden alınma şoku

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi, korona virüse yakalanan ve karantina süreci devam eden Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu ile birlikte 9 ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere tüm il teşkilatını görevden aldı.

Ağbaba Dağı Taşı Ocak Yaptılar

Ağbaba Dağı Taşı Ocak Yaptılar

Tüfenkci'den Merkez Bankası'nın yeni Başkanı Naci Ağbal'a destek

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, eski Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın Merkez Bankası'nın başına getirilmesine destek vererek, İnşallah bu yerinde müdahale ile dövizin yükselişine dur denilerek son noktayı da bekliyoruz dedi.

AK Parti İstanbul’da ilçe kongreleri başladı

AK Parti Sultangazi ilçe kongresinde ABD seçimleri hakkında konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 'Türkiye Cumhuriyeti olarak Amerika ile ilişkilerimizin egemen ve eşit bir ulus olarak nasıl devam edeceğini biliyor, adımlarımızı hesaplıyor, bu adımları atmak için alternatiflerimizi hesap ederek yolumuza devam ediyoruz' dedi.

Yıldırım Anadolu'yu Anayurt Yapan Yapılar Yıkılıyor Mu ?

Yıldırım Anadolu'yu Anayurt Yapan Yapılar Yıkılıyor Mu ?

Kiraz Bu Yasalarla Kimse Emekli Olamayacak

Kiraz Bu Yasalarla Kimse Emekli Olamayacak

Demokratların adayı Biden, Beyaz Saray yarışında zafere bir adım daha yakın

ABD'de 59. başkanlık seçiminde oy sayım işlemi devam ederken, şu ana kadar 264 delegeyi hanesine yazdıran Demokrat aday Joe Biden yarışı önde götürüyor. Biden'ın 6 delegeye daha ulaşması durumunda zafer konuşması yapması bekleniyor.

Malatya’da 400 kilometre bölünmüş yol yapıldı.

Malatya’da 400 kilometre bölünmüş yol yapıldı.

MHP Lideri Bahçeli: “CHP’nin adeta sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıp kusur ve suçlu araması küstah bir siyaset kifayetsizliğidir”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'İzmir'de 1989 yılından bugüne kadar bir dönem haricinde yerel yönetim sorumluluğu üstlenmiş CHP'nin adeta sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıp kusur ve suçlu araması küstah bir siyaset kifayetsizliğidir' dedi.

Çalık Malatya’da 400 kilometre bölünmüş yol yapıldı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Türkiye'de ulaşım ağının en güçlü öğesi olan karayollarında 18 yılda yaklaşık 21 bin 500, Malatya’da ise 400 kilometre bölünmüş yol yapıldığını açıkladı.

Wisconsin’de kazanan Biden oldu

ABD başkanlık seçimlerinde salıncak eyaletlerden 10 delegeye sahip Wisconsin'de Demokratların adayı Joe Biden kazandı.

Çalık Malatya’ya 310 milyon lira destek sağlandı 

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında Malatya’da vatandaşlara sağlanan destek ve yardım miktarının 310 milyon liraya yaklaştığını söyledi.

CHP Malatya İl Başkanlığı'nın İzmir'e Destek Kampanyası

İzmir’in yaşamış olduğu 6.6’lık depremin ardından CHP Malatya İl Başkanlığı depremzedelere yardım çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Denetimleri sıkılaştırarak binaları sağlama almalıyız. 5 yılda 1,5 milyon konutun dönüşümünü hedefliyoruz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Denetimleri sıkılaştırarak binaları sağlama almalıyız. 5 yılda 1,5 milyon konutun dönüşümünü hedefliyoruz.'

Çok mu Lazım Bu Film Festivali ?

Çok mu Lazım Bu Film Festivali ?

İçişleri Bakan Yardımcısı İnce: “Kahramanlar hasarlı, riskli binaların önünde 7/24 bekliyor”

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, 'Fitnenin sözcülüğünü yapmaya devam ededurun. Kahramanlar hasarlı, riskli binaların önünde 7/24 bekliyor' dedi.

AK Parti heyetinden Pütürge’ye Çıkarma

AK Parti heyetinden Pütürge’ye Çıkarma