Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Ağbaba Başarı Bunun Neresinde?

10 Deprem Konutundan 1’i Teslim Edildi

AK Parti heyetinden Pütürge’ye çıkarma

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP’li Gürsel Tekin ve Selin Sayek Böke’nin İzmir depremi sonrası yaptığı paylaşımlara tepki göstererek, “Maalesef CHP yalan siyasetini İzmir depreminde de sürdürdü

Bakan Gül: “Ek hizmet binasında faaliyet gösteren mahkemeleri Bölge Adliye binasına naklediyoruz”

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 'İzmir'de adliye binalarında teknik incelemeleri yaptırarak tedbirlerimizi aldık. Ek hizmet binasında faaliyet gösteren mahkemeleri yarından itibaren Bölge Adliye binasına naklediyoruz' dedi.

Cumhurbaşkanımızı Candan Ciğerden Seviyorum

Cumhurbaşkanımızı Candan Ciğerden Seviyorum

BBP Genel Başkanı Destici:

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Yıllardır söylenen bir şey var İzmir ile ilgili. İzmir'in yerleşim yerlerinin yüzde 70'inin kaçak olduğuyla ilgili. Aşağı yukarı kurulduğundan beri İzmir'i yöneten zihniyet, parti, sizin yerel yönetiminizde bu işler nasıl oldu? Bunun hesabının verilmesi, sorulması lazım dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye’yi ekonomiyle de alt edemeyecekler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Türkiye'yi vesayetle esir alamadılar. Türkiye'yi terörle dize getiremediler, darbe ile yıkamadılar, tehditle, kuşatmayla, ambargo ile prangaya çekemediler. Türkiye'yi ekonomiyle de alt edemeyecekler' dedi.

İran Dışişleri Bakanı Zarif:

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Karabağ sorununun 30 yıl süren müzakerelere rağmen çözülemediğini belirterek, 'Minsk grubu ile herhangi bir rekabete girmeden Karabağ sorununu diplomatik şekilde çözmeye çalışıyoruz' dedi.

Moldova’da halk cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandık başında

Moldova'da cumhurbaşkanlığı seçimleri için halk sabah saatlerinden itibaren sandık başına gitmeye başladı. Mevcut Cumhurbaşkanı Igor Dodon dahil toplam 8 aday cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmak için yarışıyor.

Döviz Kuru Anormal Seyrediyor

Döviz Kuru Anormal Seyrediyor

Fransa’da sokağa çıkma yasağının detayları açıklandı

Fransa'da Başbakanı Jean Castex ve bakanlar sokağa çıkma yasağının detaylarını açıkladı. Yeni uygulamada eğitim ve ekonominin etkilenmemesi için kısıtlamalara istisnalar getirildi.

Maduro’dan Erdoğan’a teşekkür

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ülkesine sağladığı destek ve gösterdiği dayanışmadan dolayı teşekkür etti.

Putin: “Dağlık Karabağ müzakerelerinde Türkiye de olmalı”

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ermenistan ve Azerbaycan arasındaki Dağlık Karabağ müzakerelerinde Türkiye'nin de olması gerektiğini açıkladı.

Yeniden Refah Partisi’nden Fransa’ya tepki

Yeniden Refah Partisi, Hazreti Muhammed'i ve Müslümanları hedef alan tutumu nedeniyle Fransa'ya tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Türk milletinin istiklal mücadelesi bitmeyecek”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yaşadıklarımız bize gösteriyor ki, Türk milletinin istiklal mücadelesi vatanına, bayrağına, ezanına sahip çıkmaya devam ettiği sürece bitmeyecektir' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Panama Büyükelçisini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Panama Büyükelçisi Mariela Sagel Rosas'ı kabul etti.

Bakan Selçuk: “İfade özgürlüğü, hiçbir kutsalı hedef alma hakkını vermez”

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Fransız dergisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan ahlaksız karikatürünü kınadığını ifade etti.

CHP İl Başkanı Kiraz, Cumhurbaşkanının Malatya’ya gelişini değerlendirdi.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Cumhurbaşkanının Malatya’ya gelişini değerlendirdi.

Mv. Çalık: “Türkiye'nin Doğusundan Batısına Birçok Şehirde Yatırımlar Sürüyor”

Mv. Çalık: “Türkiye'nin Doğusundan Batısına Birçok Şehirde Yatırımlar Sürüyor”

Bakan Kurum’dan Çevre Ajansı açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye Çevre Ajansının kurulması için Gazi Meclisimize sunulan yasa teklifi Çevre Komisyonundan geçti. Çevre Ajansı'nın kurulmasıyla; atık yönetiminin izleme ve denetim faaliyetlerini, depozito iade sistemini tek bir merkezden yönetecek, atık oluşumunun azaltılmasına yönelik çalışmaları etkili bir şekilde sürdüreceğiz. Daha yaşanabilir bir çevre hedefiyle ilk adımını attığımız Çevre Ajansı, şimdiden ülkemiz için, milletimiz için hayırlı uğurlu olsun dedi.