Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Eski Sağlık Bakanı Durmuş için TBMM’de tören düzenlendi

Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş için TBMM'de tören düzenlendi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: “Allah katında kıyamete kadar geçerli olan tek hak din İslam’dır”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Öncelikli stratejik hedefimiz Cumhur İttifakı'nın devamıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin bütün kurum ve kurallarıyla oturması, devlet ve toplum hayatına kök salarak olgunlaşmasıdır dedi.

TBMM Başkanı Şentop, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı seçildikten sonra ilk resmi ziyaretini Türkiye'ye gerçekleştiren Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile görüştü.

Bakan Ersoy 5 bin 500 yıllık antik kentte incelemelerde bulundu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Karaelmas Ekspresi ile çıktığı yolculuğun son durağından 5 bin 500 yıllık Hadrianaupolis Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu.

Bakan Karaismailoğlu, Afyonkarahisar’da tarihi köprüyü inceledi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde tarihi Kırkgöz Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. Karaismailoğlu, ülkenin pek çok noktasında tarihi köprü restorasyonları yaptıklarını ifade ederek, 'Böyle tarihi köprüleri, sanat yapılarını gün yüzüne çıkarıp vatandaşlarımızla buluşturma amacındayız' dedi.

Erdoğan-Tatar ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Rum tarafı Kıbrıs Türk halkını eşit ortak olarak görmediği için hidrokarbon gelirlerinin paylaşımına yönelik işbirliği çağrılarını da karşılıksız bıraktı. Rum tarafı kendi yönetimleri altında adeta azınlık olarak görmek istedikleri Kıbrıs Türklerinin haklarını gasp etmeyi sürdürüyor' dedi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev:

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan Savunma Bakanlığı yetkilileri ve cephe bölgesinde bulunan birliklerin komutanlarıyla toplantı gerçekleştirildi. Aliyev toplantıda, 'Azerbaycan'ın toprak bütünlüğünü yeniden sağlayacağına eminim' ve '100'den fazla yerleşim yeri işgalcilerden kurtuldu' dedi.

MHP İstanbul milletvekili ve Diyarbakır İl teşkilatı, Diyarbakır’da halkı dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp ve teşkilat üyeleriyle birlikte Sur'da esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yolumuzu kesmeye çalışanlara inat, her gün yeni bir projenin açılış sevincini yaşıyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu, kamu kurum ve kuruluşlar ile özel sektörün Malatya'da yaptığı toplu konut, okul, lojman gibi çeşitli yatırım, tesis ve hizmetlerler düzenlenen tören ile hizmete açtı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yolumuzu kesmeye çalışanlara inat, her gün yeni bir projenin açılış sevincini yaşıyoruz dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye Azerbaycan tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da partisinin kongresine yaptığı konuşmada ABD'ye Azerbaycan'la ilgili söylemler nedeniyle tepki göstererek, Şimdi duyuyorum. Bazı Amerikalılar, İlham kardeşimi arıyor, 'Biz sizin yanında kimin yer aldığını biliyoruz. Erdoğan var, Türkiye var.' Ee, 'biz yeri gelirse Türkiye'ye de yaptırım uygularız.' Yav sen kimle dans ettiğinin farkında değilsin. Yaptırımın neyse geç kalma yap dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron ve Wilders'e sert tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Hollanda Özgürlük Partisi Başkanı Geert Wilders'e sert tepki gösterdi.

Anavatan Partisi 3. Olağan Kongresi’nde tek aday Genel Başkan İbrahim Çelebi

Anavatan Partisi'nin 3'üncü Olağan Kongresi korona virüs önlemleri kapsamında Ankara'da başladı. Kongrede Genel Başkan İbrahim Çelebi tek aday olarak seçimlere giriyor.

Bakan Pakdemirli'ye duygulandıran hediye

Malatya AK Parti 7. Olağan Kongresine katılan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, burada yaptığı konuşmada Malatya'ya geldiğinde kendisine verilen hediye nedeniyle çok duygulandığını belirterek, İki jenerasyon millete hizmet etme yolunda bu siyasi kadrolarda hizmetimizi tamamlamaya çalışıyoruz dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il kongresi ve toplu açılış törenine katılmak üzere Malatya'ya geldi.

Bakan Kurum’dan Elazığ’da depremzedeler için inşa edilen konutlara ilişkin açıklama

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 'Elazığ'da 24 Ocak depreminin ardından vatandaşlarımızı güvenli konutlarına bir an önce kavuşturmak için süratle inşasına başladığımız konutların ilk bölümünü 8 ay gibi bir sürede tamamladık. Biten konutlarımızı da hak sahibi vatandaşlarımıza teslim ediyoruz' dedi.

Malatyalılar Cumhurbaşkanını bekliyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tamamlanan bazı projelerin açılışını yapmak ve partisinin 7. Olağan İl kongresine katılmak üzere Pazar günü Malatya'ya yapacağı ziyaret öncesi hazırlıklar tamamlandı.

Çınar, tüm Malatyalıları Cumhurbaşkanı'nın etrafında kenetlenmeye davet etti

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 25 Ekim 2020 Pazar günü düzenlenecek olan AK Parti 7.Olağan İl Kongresine katılacak olan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı misafir edecek olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

NATO’dan dayanışma vurgusu

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, video konferans yoluyla yapılan NATO Savunma Bakanları Toplantısı'ndaki ilk günün ardından basın toplantısı düzenledi. Stoltenberg, NATO ülkelerinin dayanışmasına vurgu yaptı.

Kiraz’dan, Darende Ziraat Odası Başkanı Karaca’ya hayırlı olsun ziyareti.

Kiraz’dan Darende Ziraat Odası Başkanı Karaca’ya hayırlı olsun ziyareti.