Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

DSP’nin 35. kuruluş yıl dönümü

Demokratik Sol Parti'nin (DSP), Bilecik'te kuruluşun 35'inci yıl dönümü nedeniyle il başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı'na çelen sunuldu.

Merkel:

Almanya Başbakanı Angela Merkel yayınladığı video mesajda korona virüs salgınına değinerek, Önümüzdeki kış hepimizden çok şey isteyecek' dedi.

KKTC’nin 37. kuruluş yıl dönümü kutlamaları Cumhurbaşkanı Tatar’ın konuşmasıyla başladı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 15 Kasım KKTC'nin 37. kuruluş yıl dönümü kapsamında yaptığı konuşmada, Artık mevcut kalıpların dışına çıkılarak yeni fikirler, modellerle masaya oturmalıyız. Bunların başında da iki devlete dayalı çözüm gelmektedir dedi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) 37. kuruluş yıldönümü kutlamaları için Lefkoşa'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile görüşme gerçekleştirdi.

Bakan Dönmez’den Kanuni Sultan Süleyman’ın kabrine ziyaret

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kanuni sondaj gemisini Karadeniz'e uğurladıktan sonra Kanuni Sultan Süleyman'ın kabrini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Kralı El Halife ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahreyn Kralı Hamad Bin İsa El Halife ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Malatya'da açık alanlarda sigara içme yasağı

Malatya'da korona virüs tedbirleri kapsamında kent genelinde kamuya açık alanlar ile cadde ve sokaklarda yürürken sigara içilmesi yasakladı.

Başkan Yıldırım'dan Büyükşehir Belediyesine Hodri Meydan!

Başkan Yıldırım'dan Büyükşehir Belediyesine Hodri Meydan!

Ağbaba’dan Elektrik Ve Doğalgaz Faturalarını Devlet Ödesin Teklifi!

Ağbaba’dan Elektrik Ve Doğalgaz Faturalarını Devlet Ödesin Teklifi!

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Karabağ Azerbaycan’dır

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'Şuşa'dan gelen müjdenin hemen ardından imzalanan anlaşma, mukaddes bir hakkın teslimidir. 28 yıldır bıkmadan usanmadan haykırdığımız gibi Karabağ Azerbaycan'dır' dedi.

Bakan Koca:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, 2021 yılının tüm dünyada Sağlık Çalışanları Yılı ilan edilmesine yönelik teklifi, DSÖ tarafından kabul edildi.

Ermenistan’da muhalefet Paşinyan karşıtı protesto gerçekleştirecek

Ermenistan'da muhalefet partileri, Dağlık Karabağ'dan çekilerek yenilginin kabul edildiği anlaşmaya imza atan Başbakan Nikol Paşinyan'a karşı sokağa çıkma kararı aldı. Ülkedeki 17 siyasi parti tarafından hazırlanan ortak bildiride, Tarihimizin en utanç verici sayfası maalesef dün yazıldı denildi.

CHP’den sosyal medya paylaşımına suç duyurusu

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Bandırma Devlet Hastanesi'nde görevli iki kişi hakkında sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar gerekçe gösterilerek Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Selim Panç tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan yemin etti.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan yemin etti.

Polonya Devlet Başkanı Duda, ABD ile imzalanan savunma anlaşmasını onayladı

Polonya Devlet Başkanı Andrzej Duda, ABD ile imzalanan Genişletilmiş Savunma İşbirliği Anlaşması'nı (EDCA) onayladı. Anlaşma ile Polonya'daki Amerikan askeri sayısının bin asker daha arttırılarak 5 bin 500'e çıkarılmasının yolu açılmış oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Albayrak’ın istifasını kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasını kabul etti.

Karantinadaki CHP Gaziantep İl Başkanı’na görevden alınma şoku

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi, korona virüse yakalanan ve karantina süreci devam eden Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu ile birlikte 9 ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere tüm il teşkilatını görevden aldı.

Ağbaba Dağı Taşı Ocak Yaptılar

Ağbaba Dağı Taşı Ocak Yaptılar

Tüfenkci'den Merkez Bankası'nın yeni Başkanı Naci Ağbal'a destek

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, eski Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın Merkez Bankası'nın başına getirilmesine destek vererek, İnşallah bu yerinde müdahale ile dövizin yükselişine dur denilerek son noktayı da bekliyoruz dedi.