Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Erdemoğlu Ailesinin yaptığı eserlerin toplu açılışı gerçekleştirildi

Okuldan sağılık ocağına, taziye evinden camiye kadar birçok eseri hayata geçiren Erdemoğlu Ailesi'nin yaptığı yeni eserlerinin toplu açılışı gerçekleştirildi.

AFAD'dan 'binadan tahliye' eğitimi

Adıyaman İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü arama kurtarma ekipleri Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğünde 'binadan tahliye' eğitimi verdi.

Şahinbey belediyesi bankam atıkla ödüllendiriyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın başlattığı sıfır atık projesi kapsamında geri dönüşümde çok önemli yol kat eden Şahinbey Belediyesi, bu konudaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alevi Kanaat Önderi Ali Büyükşahin hayatını kaybetti

Adıyamanlı Alevi Kanaat Önderi Ali Büyükşahin, yakalandığı Covid-19 virüsüne yenik düşerek hayatını kaybetti.

Fatih mahallesine yağmur suyu boruları döşeniyor

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Fatih mahallesine yağmur suyu boruları döşeniyor.

Vali Gül'den Araban'a ziyaret

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü ve protokol üyeleri ile birlikte Araban ilçesini ziyaret etti.

İşitme Engelliler Haftası'nda öğrencilere işaret dili eğitimi verildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından '19-25 Eylül İşitme Engelliler Haftası' dolayısıyla toplumsal farkındalığı artırmak ve engelleri ortadan kaldırmak amacıyla ilkokul öğrencilerine yönelik işaret dili eğitimi verildi.

Dar gelirli ailelere kışlık yakacak yardımı

Şehitkamil Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da yol kenarları ve yeşil alanlardaki ağaçların budamalarından elde edilen odunları dar gelirli ailelere yakacak olarak dağıtıyor. Şehitkamil Belediyesi, bu yılda toplamda bin aileye 500'er kilo odun yardımı yapacak.

Susuz kalan köpeğin yardımına polis yetişti

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memuru, susamış olan sokak köpeğine elleriyle su içirerek örnek bir davranışa imza attı.

Milletvekili Erdoğan sarımsak ekti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, sarımsak üreticileri ile bir araya geldiği Araban'da sarım ekti.

Gaziantep'te 'Kazak' rüzgarı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kazakistan Ankara Büyükelçiliği iş birliğinde, Kazakistan Cumhuriyeti'nin Bağımsızlığı'nın 30'uncu yıldönümüne ithafen, 'Karagandı Tattimbet Akademik Halk Çalgıları Orkestrası'nın Türkiye turnesi kapsamında 'Ulu Bozkır Ezgileri Konseri' gerçekleşti.

Öğrencilere biyolojik çeşitlilik anlatıldı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Şefliği görevlileri öğrencilere biyolojik çeşitlilik ile ilgili bilgi verdi.

Fatma Şahin yurt sorunu yaşayan öğrencilere konaklama desteği sunacaklarını açıkladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te üniversiteyi kazanan ve yurt çıkmayan öğrencilerin, gençlik kampları, gençlik merkezleri ve butik otellerde konaklamalarını sağlayacaklarını duyurdu.

Üniversite öğrencilerine çiğ köfteli konserli karşılama

Adıyaman Belediyesi, pandemiden dolayı uzun zamandır hasret kaldığı üniversiteli öğrenciler için çiğköfte ikramlı, harfane konserli hoş geldiniz partisi düzenledi.

Mahalle muhtarları ile 'huzur ve güvenlik' toplantısı yapıldı

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğünün organizesinde, merkeze bağlı mahalle muhtarları ile 'huzur ve güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

'Çocuk gülerse dünya güler' dedi, Karacadağ bölgesindeki öğrencilerin yüzünü güldürdü

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi, Karacadağ bölgesinde bulunan kırsal Buyuransu Mahallesi'nde ihtiyaç sahibi çocuklara giysi desteği sağladı.

Fatma Şahin yurt sorunu yaşayan öğrencilere konaklama desteği sunacaklarını açıkladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te üniversiteyi kazanan ve yurt çıkmayan öğrencilerin, gençlik kampları, gençlik merkezleri ve butik otellerde konaklamalarını sağlayacaklarını duyurdu.

Kaymakam Kılıç'tan pazar denetimi

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'nin yeni Kaymakam Mehmet Kılıç, ilçedeki semt pazarını gezerek çeşitli incelemeler yaptı. Kılıç, pazarda pandemi önlemleri denetiminde de bulundu.

Şehit arkadaşının fotoğrafını 47 yıldır kalbinde taşıyor

Malatya'da yaşayan Gazi Ekrem Aydoğmuş, Kıbrıs Barış Harekatı'nda şehit düşen arkadaşı Hüseyin Süngü'nün fotoğrafını 47 yıldır cüzdanında taşıyor.