Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Şehit aileleri ve gaziler, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunuyor

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bürokratlara karşı yaptığı açıklamalardan dolayı suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Gündüz, Kılıçdaroğlu bürokratlara yönelik yapmış olduğu

Torununun teşviki ile sokak sokak gezerek atık kitap topluyor, hem geri dönüşüme kazandırıyor hem de öğrencilere ücretsiz veriyor

5 yıl önce torununun teşviki ile Elazığ'da pikap ile sokak sokak gezerek atık durumda defter ve kitap toplayan Erdal Gezeroğlu, kullanılamayacak durumdakileri geri dönüşüme verirken, kullanılabilecekleri ise ücretsiz olarak öğrencilere ve kütüphaneye hediye ediyor.

Diyarbakır Emniyet Müdürü Aşkın, vatandaşlarla çay içip sohbet etti

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesi İstasyon Caddesinde bulunan esnafı ziyaret edip sohbet eden Diyarbakır Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın, 'Hepimiz Diyarbakır'ın huzuru için gece gündüz demeden çalışıyor ve çalışmaya devam ediyoruz. Hiç kimsenin bu kentin huzurunu bozmasına müsaade etmeyeceğiz' dedi.

Şehit ailelerinden Malatya'ya ziyaret

Malatya'nın, vatan savunmasında 290 şehidi bulunuyor.

Kılıç'tan Mevlid Kandili mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yıllarca kaldığı Fransa'da en iyi fakültede doktora yaptı, köyüne dönüp tarıma başladı

14 yıl Fransa'da yaşayan ve dünyanın en iyi üniversiteleri arasında yer alan Paris 1 Üniversitesi Sorbonne Fakültesi Coğrafya Bölümü'nden mezun olan Hava Arslan, şehir hayatından sıkılıp pandemiyi de fırsat bilerek doğduğu topraklar olan Elazığ'ın Karakörk köyüne dönüp tarıma başladı.

Adıyaman'da sonbahar festivali başladı

Adıyaman Sonbahar Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Festivali başladı.

Diyarbakır'da 7 yaşındaki küçük kızın hayalini polisler gerçekleştirdi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaşayan Ebru Solmaz'ın polislik hayali ailesinin Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) yazdığı yazıyla gerçekleşti. Solmaz ailesinin başvurusu üzerine İl Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın'ın talimatlarıyla Ebru, polislerle anons etti ve sonra motosiklete bindi.

Doktorlar içme suyunun baraj gölünden çeşmeye yolculuğu hakkında bilgilendirildi

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ), Diyarbakır'da çeşitli hastanelerde görev yapan hekimlere suyun Dicle Baraj Gölünden çeşmeye yolculuğu hakkında bilgi verdi.

Mezarlıktan korkanlara özel güvenlik

Gaziantep'te, mezarlıktan korkan vatandaşların kabir ziyaretlerini gönül rahatlığıyla yapmaları için 'güvenlikli refakatçi' projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında, korku ve panik yaşadığı için kabir ziyareti yapamayan vatandaşlar, girişteki tabelalarda bulunan numaraları aradıktan sonra kendilerine yönlendirilen özel güvenlik görevlileri eşliğinde mezarlık ziyaretlerini yapabiliyor.

Sporun yeri ve zamanı yok

Adıyaman'da bir vatandaş seyir halindeki kamyonette kondisyon bisikletinin üzerinde spor yaptı.

Tahmazoğlu, Mevlid Kandilini kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Peygamber Efendimizin doğum günü olan Mevlid Kandili'nin İslam aleminin birlik ve dirliğine, insanlığın hidayet ve barışına vesile olmasını diledi.

Başkan Fatma Şahin'den Mevlid Kandili mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Muhtarların talepleri dinlendi

Araban Kaymakamı Ömer Sevgili ve Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, kırsal ve merkez mahalle muhtarları ile 'Muhtarlar Toplantısı'nda bir araya geldi. Toplantıda, muhtarların ihtiyaç ile sorunlarını dinlenerek çözümüne yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Başkan Gürkan'dan Baro Başkanı Demez'e hayırlı olsun ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimin ardından Malatya Barosu Başkanlığı'na seçilen Avukat Onur Demez'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şehit Mesut Çelik şehadetinin ikinci yılında mevlid-i şerifle anıldı

Barış Pınarı Harekatı'nda teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Mesut Çelik, şehadetinin ikinci yılında mevlidi-i şerifle anıldı.

Kadın mühendisler kadın çiftçilere tarlada çiçek takdim etti

15 Ekim Dünya Kadın çiftçiler Günü nedeniyle, kadın mühendisler kadın çiftçileri tarlada ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Yeşilyurt'ta arpa ve buğday dağıtım programı düzenledi

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi, 15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Günü nedeniyle 'Arpa ve Buğday Dağıtım' programı düzenleyerek, Yeşilyurt'un farklı bölgelerinde üretim yapan kadın çiftçilere toplamda 20 bin kg, arpa ve buğday tohumu hediye etti.

Diyarbakır'da Uluslararası Silvan ve 1. Kılıçarslan Sempozyumu gerçekleşti

Diyarbakır'da 'Uluslararası Silvan ve 1. Kılıçarslan Sempozyumu' Dicle Üniversitesi (DÜ) ev sahipliğinde gerçekleşti.