Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

19 Ekim Muhtarlar Günü Araban'da törenle kutlandı

Gaziantep'in Araban ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü, Hükümet Konağı Bahçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

19 Ekim Muhtarlar Günü Gaziantep'te çeşitli etkinliklerle kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü Gaziantep'te düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Adıyaman'da Muhtarlar Günü kutlanıyor

19 Ekim Muhtarlar Günü, Adıyaman'da Hükümet Konağı Bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

81 il 81 zirve projesinin 38. durağı Diyarbakır Makam Dağı oldu

Türkiye'nin 5 bin 137 metre ile en yüksek zirvesi olan Ağrı Dağında yüzde 11 oksijenli ortamda 3 gün 2 gece kalarak dünya rekoru kıran Türkiye'nin tek solo alpinisti olan Erdek Cennet, '81 il 81 zirve Solo Tırmanış Anadolu Parsı Unvanı Projesi' kapsamında bin 526 rakımlı Diyarbakır Makam Dağı zirve tırmanışını gerçekleştirdi.

Kuran kursu öğrencileri şehit için hatim indirdi

Geçtiğimiz hafta Suriye'de şehit düşen Özel Harekat Polisi Fatih Doğan'ın ruhuna Kuran kursu öğrencileri tarafından hadim indirildi.

Alzheimer ve demans hastaları için akıllı saat ile mobil takip

Adıyaman Belediyesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından ortak geliştirilen uygulama sayesinde Alzheimer ve demans hastaları akıllı saat ile mobil olarak takip edilebilecek. Böylece hastaların kaybolmasının önüne geçilecek.

Hekimhan Emniyet Müdürü Kılıç göreve başladı

Malatya'nın Hekimhan İlçesi Emniyet Müdürlüğüne getirilip göreve başlayan Recep Kılıç, ' İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün kapıları her zaman tüm vatandaşlarımıza açık olacaktır' dedi.

Başkan Gürkan, alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Darende ilçesi Gökçeören Mahallesi'ni ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi.

Namaz sonrası pilav ve ayran ikramında bulunuldu

Adıyaman'da Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında pilav ikramı yapıldı.

Öğrencilere Mevlid Kandili programı

Malatya'da, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı yurtlarda öğrencilere yönelik Mevlid Kandili programı düzenlendi.

Avrupa Elazığlılar Derneği Başkanı Muharrem Akan güven tazeledi

Merkezi Almanya'nın Wiesbaden şehrinde bulunan Avrupa Elazığlılar Derneği'nde yapılan seçimde Başkan Muharrem Akan güven tazeledi.

Başkan Kılınç'tan Mevlid Kandili mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

15 Temmuz şehitlerinin aileleri Malatya'da ağırlandı

15 Temmuz Milli İrade Ocakları'nın hazırladığı program çerçevesinde Malatya'ya gelen 15 Temmuz şehitlerinin yakınları, şehitler için düzenlenen mevlit törenine katıldı.

Kaymakam Taşgın, Pütürge'de deprem sonrası çalışmaları değerlendirdi

Sivrice depreminin ciddi şekilde etkilediği ilçelerden biri olan Malatya'nın Pütürge ilçesinde bir yandan yeni deprem konutları inşa edilirken, bir yandan da hasarlı evlerin yıkımları sürüyor. Depremzedelere olan yardımların sürdüğünü belirten İlçe Kaymakamı Batuhan Taşgın, hasarlı evlerin de boşaltılarak yıkımlarını sürdürdüklerini söyledi.

TBB Başkanı Feyzioğlu'ndan, Kılınç'a ziyaret

Çeşitli programlara katılmak üzere Adıyaman'a gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Adıyaman Belediyesi'ni de ziyaret ederek, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'la bir araya geldi.

Evlat hasreti çeken ailelerden Ekrem İmamoğlu'na tepki

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi 776. gününde devam ediyor. Direnişteki aileler dün Diyarbakır'a bir açılış için gelen CHP'li Ekrem İmamoğlu'na tepki göstererek, kendilerini görmezden geldiğini söyledi.

GAGİAD'tan Fadıloğlu'na başarı ödülü

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen GAGİAD XII. Ödül Töreninde, kültür ve çevre dalında, Şehitkamil Vadi Park ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GAGİAD Başarı Ödülüne layık görüldü. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ödülü tüm belediye çalışanları adına aldığını söyledi.

Çocuklar, Yeşilyurt çocuk şenliğinde keyifli anlar yaşadı

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi tarafından Horata'da düzenlenen Yeşilyurt Çocuk Şenliğine katılan Konak Bölgesi Bahçebaşı, Yeni ve Su Mahallesinin çocukları, düzenlenen aktiviteler ve yarışmalarla keyifli anlar yaşadılar.

AK Parti'li eski Belediye Başkanı Mehmet Sait Dağoğlu hayatını kaybetti

Elazığ'ın Palu ilçesi eski Belediye Başkanı Mehmet Sait Dağoğlu, hayatını kaybetti.