Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 'Cumhuriyetimizin ilanının 98'inci yıl coşkusunu yaşıyoruz' dedi.

Briketçiler Sitesi'nde asfalt çalışmaları başladı

Şehitkamil Belediyesi, Britekçiler Sitesi'nde yeni imara açılan bölgelerde yol açma çalışmaları ve altyapısı tamamlanan yollarda asfalt serim çalışmasına başladı. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen asfalt serim çalışmaları memnuniyetle karşılandı.

GGC Başkanı Ceylan, TGF Genel Başkan Yardımcılığına getirildi

Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun (TGF) 10'uncu Olağan Genel Kurulu, Alanya'da yapıldı. Yılmaz Karaca'nın yeniden Genel Başkanlığa seçildiği genel kurul sonrası yapılan görev dağılımında, Genel Başkan Yardımcılığına Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı Mehmet Mucahit Ceylan getirildi.

Vali Mahmut Çuhadar, TEKNOFEST şampiyonlarını ödüllendirdi

21-26 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilen dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde (TEKNOFEST 21) büyük bir başarı gösteren Adıyaman Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Bilim ve Sanat Merkezi öğretmenleri Vali Mahmut Çuhadar tarafından ödüllendirildi.

Türkiye genelinde başlatılan okuma yazma seferberliğine Gaziantep'ten destek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), Gaziantep Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde imzaları atılan protokol çerçevesinde okuma yazma oranını artırmak amacıyla kursiyer sınırlamasının olmadığı eğitimler düzenlenecek. Kursta başarı gösteren vatandaşlar çeyrek altınla ödüllendirilecek.

Zabıtadan fiyat uyumsuzluğu denetimi

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde faaliyetlerini sürdüren raf ve kasa fiyatındaki uyumsuzluklardan dolayı şikayet konusu olan marketlerde fiyat denetimi yaptı.

'Leyla ve Mecnun' yoğun ilgi gördü

Adıyaman Belediyesi'nin katkılarıyla, Ankara Devlet Tiyatrosu tarafından hazırlanan 'Leyla ve Mecnun' adlı oyun Adıyamanlılardan yoğun ilgi gördü.

Çelik: 'Kadının güçlenmesi demek, ülkemizin güçlenmesi demek'

Adıyaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, kadınların istihdamdaki yeri ve üretimdeki gücünün sembolü olan kadın kooperatiflerinin önemine dikkat çekti.

Besni'de, uyuşturucuyla mücadele konferansı verildi

Adıyaman'ın Besni ilçe Emniyet Müdürlüğü ile Besni Esnaf Odası koordinatörlüğünde uyuşturucuyla mücadele konferansı düzenlendi.

Gençlik merkezi lider ve gönüllüleri çevre temizliği yaptı

Adıyaman Gençlik Merkezi Müdürlüğünde görevli lider ve gönüllü gençler, gerçekleştirdikleri doğa yürüyüşü sonrasında çevre temizliği yaptı.

Doktorlar, Rümeysa Berin Şen için basın açıklaması yaptı

Adıyaman Tabip Odası Başkanlığı tarafından önceki gün Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Dr. Rümeysa Berin Şen ile ilgili basın açıklaması düzenledi.

3'üncü uluslararası Gaziantep opera ve bale festivali başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Valiliği ve Gaziantep Üniversitesi destekleri ile Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 3'üncü Uluslararası Gaziantep Opera ve Bale Festivali Akdeniz Esintileri konseri ile başladı.

Kanser hastaları hem tedavi oluyor hem de moral depoluyor

Malatya'da yaşayan Özlem Önal Erkurt, kansere yakalandıktan sonra hastalık döneminde yaşadığı psikolojik ve sosyolojik sıkıntıları diğer hastalar da yaşamasın diye hastaneye yetkililerin ve hayırseverlerin desteğiyle Şefkat Eli Uğraşı Terapi Merkezi olarak bilinen hayır çarşısını kurdu.

Yüreği yanık anne Necibe Çiftçi: 'Bir evladımı şehit ettiniz, bari diğer evladımı verin'

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlattığı evlat nöbeti 783'üncü gününde devam ediyor.

Jandarma mesire alanlarını denetledi

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, hafta sonunu değerlendirerek mesire alanına gelen kişilerin huzur ve güvenliği için denetim yaptı.

Güzelevlerde kilitli parke taşı çalışması

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Güzelevler Küme Evlerinde yollara bakım ve onarım çalışması yapıldı.

Nihat Hatipoğlu: 'Vefa ne yazık ki hızla unutulmakta'

Gaziantep İslam, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Gaziantep İl Müftülüğü 'nün düzenlediği 'Mevlid-i Nebi Haftası' kapsamında 'Peygamberimiz ve Vefa Toplumu' konulu konferans verdi.

7 Renk Tek Yürek Festivali'nde doğada kamp keyfi

Adıyaman'da düzenlenen '7 Renk Tek Yürek Festivali'ne katılan çevre illerden binlerce vatandaş, doğada kamp yapmanın keyfini yaşadı.

Kadınlar aldıkları kurslarla meslek sahibi oluyorlar

Şahinbey Belediyesine bağlı olan ve kadınlara özel olan Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi'nde verilen bilgisayar destekli muhasebe kursuyla kadınlar meslek sahibi oluyorlar.