Genel

genel

Genel Haberleri

Elazığ Valisi Kaldırım: 'Elazığ'da hastanelerde 10 vakamız var'

Vatandaşları toplu ve kapalı alanlardan uzak durması için uyaran Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, kentin hem depremi hem de salgını yaşadığını ve üstesinden geldiğini vurgulayarak, şuanda hastanelerde 10 vakanın olduğunu açıkladı.

Tarihi camilerde cuma namazı heyecanı

Elazığ'da yüzlerce ibadethanede olduğu gibi 4 bin yıllık Harput Mahallesi'nde tarihi Eğriminareli Ulu Camii ile Sarehatun Camii'nde de uzun bir aradan sonra cuma namazı heyecanı yaşandı.

Elazığ'ın tarihi ilçesinde cuma namazı stadyumda kılındı

Elazığ'ın tarihi Palu ilçesinde cuma namazı stadyumda kılındı.

Sağlıkta normalleşme başladı

Salgın sürecinde tüm hastanelerin pandemi hastanesine dönüşmesi nedeniyle diğer hastalıkların ihmal edilebildiğini kaydeden Prof. Dr. Safiye Yılmaz, artık sağlıkta normalleşmenin başladığını açıkladı.

Gök taşı, Harput'tan da görüldü, herkes muhtarı arıyor

Elazığ'ın 4 bin yıllık Harput Mahallesinden de görülen gök taşı nedeniyle, muhtarı bir çok kişi arayıp sorarken, bazı vatandaşların da bölgede arama yaptığı öğrenildi.

Araç yaz bakımı önerileri

İSTANBUL (İHA) – Mevsim geçişlerinde ve değişen iklim şartları araç bakımı yapılması uzmanlar tarafından öneriliyor. Yolculuğa çıkacaklar için daha güvenli ve daha keyifli hale getirmek için yaz bakımının öneminde değinen Mobil 1 Center, 10 nokta kontrol diye nitelendirdiği yaz bakımı için gerekenleri açıkladı.

Elazığ'da otomobil takla attı: 1 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla attı, bir kişi yaralandı.

İdlib şehidi Teğmen Tatar, memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı

Suriye'nin İdlib bölgesinde EYP'nin infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Teğmen Canbert Tatar, memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı.

İdlib şehidi Teğmen Tatar'ın naaşı Elazığ'da getirildi

Suriye'nin İdlib bölgesinde EYP'nin infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Teğmen Canbert Tatar'ın naaşı helikopter ile Elazığ'a getirildi.

Elazığ'da 30 küçükbaş hayvan sağanak nedeniyle telef oldu

Elazığ'ın Ağın ilçesinde önceki gün sağanak ve rüzgarlı havada sürüden ayrılıp kayıp olan 30'u küçükbaş hayvan telef oldu.

Elazığ'da maske takmayana 800 TL ceza

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında maske kullanımının zorunlu hale getirildiği Elazığ'da, yasağı ihlal edenlere 800 TL para cezası verilmesi kararlaştırıldı. Kente gelip 14 gün karantina kuralına uymayanlara ise 3 bin 150 TL ve 15 gün evden çıkmama cezasının uygulanacağı açıklandı.

Şehit Teğmen'in ailesine acı haber verildi

Suriye'nin İdlib bölgesinde EYP'nin infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Elazığlı Teğmen Canbert Tatar'ın Tunceli'de dede evinde bulunan ailesine acı haber verildi.

Elazığ'da camiler, ibadete hazırlanıyor

Elazığ'da Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında ibadete kapatılan ve 29 Mayıs'ta Cuma Namazı ile birlikte yeniden açılacak camiler de hazırlıklar dezenfekte ile başladı.

Elazığ'da yasak başladı, herkes maske ile sokağa çıktı

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sokağa maskesiz çıkmanın yasaklandığı Elazığ'da, vatandaşlar 4 günlük kısıtlamasının bitmesiyle maske takarak dışarı çıktı.

Yeşilköy’deki pandemi hastanesine tabelası asıldı

Korona virüs önlemleri nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda yapımına başlanan pandemi hastanesine tabelası asıldı. 'Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi' tabelası takılan hastanenin Pazar günü açılması bekleniyor.

Elazığ'da maskesiz dışarı çıkmak yasaklandı

Elazığ'da vatandaşlara maskesiz dışarı çıkma yasağı getirildi. Ayrıca il dışından gelenlere 14 gün karantina uygulanacağı, uymayanlara ise 3 bin 150 TL para ve ek 15 gün ikametinden çıkmama cezası verileceği bildirildi.

Erdoğan’dan Kızılaycılara özel tebrik

Erdoğan’dan Kızılaycılara özel tebrik

Bakan Pakdemirli, Personeliyle Bayramlaştı

Bakan Pakdemirli, Personeliyle Bayramlaştı

Türkiye'yi gülümseten çifte verdikleri sözü tutup kahve içmeye gittiler

Elazığ'da vefa ekibindeki Mehmetçik'in ziyaretinde harçlık diyaloğu ile Türkiye'yi gülümseten 65 yıllık evli Neşet Dede ile Emine Nine'ye verdikleri sözü tutan kadın astsubaylar, ekip arkadaşları ile ziyaret ettikleri çiftin kahvesini içti.