Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

Elazığ, Tunceli ve Bingöl'de kış mevsimi nedeniyle karla kaplanan bölgelere yaban hayvanları için yem ve saman bırakıldı.

AFAD gönüllüsü ve arkadaşı başı tel örgüde sıkışan kediyi kurtardı

Diyarbakır Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu'na giden AFAD gönüllüsü Yusuf Yetiş ve arkadaşı tel örgülere sıkışan kediyi fark edince hemen kolları sıvayarak kafası tellere takıldığı için mahsur kalan kediyi kurtardı.

73 köy yolunun kapandığı Elazığ'da ekiplerin kar mesaisi başladı

Elazığ'da gece yarısı etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan 73 köy yolunun açılması için ekiplerin zorlu kar mesaisi başladı.

Elazığ'da kar yağışı etkili oldu, 73 köy yolu kapandı

Elazığ'da gece yarısı etkili olan kar yağışı kent genelinde 73 köy yolunu kapatırken, şehir merkezinin belirli bölgeleri de beyaza büründü.

Kanadı kırık baykuş için seferber oldular

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde vatandaşlar, kanadı kırık baykuşu tedavi ettirebilmek için seferber oldu.

16 yaşındaki Onur, hayata adımlarını satrançla atıyor

Elazığ'da, bakım ve koruma altında kalan 16 yaşındaki Onur Çelik, 5 yıldır hayata adımlarını satrançla atıyor. Bir kez Türkiye ikincisi, bir kezde Türkiye şampiyonu olan şuana kadar 21 madalya ve kupa kazanan Onur, Milli takıma seçilip Ay Yıldızlı bayrağı dalgalandırarak ülkesine olan vefa borcunu ödemenin hayalini kuruyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sahip çıktığı Taha İstanbul'a gitti

Elazığ'da 15 gün önce göz sinirlerinin üzerinde tümör ortaya çıkan ve bir gözü görme yetisini kaybeden 6 yaşındaki Taha Sis'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sahip çıktı. Dün gece Erdoğan'ın aradığı telefonda görüşen Sis ailesi, bugün İstanbul'a hareket etti.

Diyarbakırlı öğrenciler itme kuvvetli LPG'li jet motoru yaptı

Diyarbakır'da makine teknolojisi öğrencileri 1 yıllık çalışma sonrası itme kuvvetli LPG'li jet motor üretti.

Elazığ'da belirlenen noktalara kedi ve köpek evleri yerleştiriliyor

Elazığ Belediyesi tarafından şehirde belirlenen noktalara kedi ve köpeklerin barınması için özel olarak yapılan barınaklar yerleştirilmeye başlandı.

Salon bitkisi bakımında doğru bilinen yanlışlar

Diyarbakır'da 30 yıldır çiçekçilik yapan esnaf Mustafa Serkan Güleçoğlu, salon bitkilerinin bakımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

15 metrelik kuyuya düşen gebe inek kurtarıldı

Elazığ'da 15 metre derinlikteki su kuyusuna düşen inek, itfaiye ekipleri tarafından 1 saatlik süren çalışma ile kurtarıldı.

Elazığ'da yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

Elazığ'da kış mevsimi nedeniyle karla kaplanan yüksek rakımlı bölgelere yaban hayvanları için yem bırakıldı.

Elazığ'da karla mücadele

Elazığ'da etkili olan kar yağışının ardından kapanan 136 köy yollarından 108'i açıldı, 28'inde ise çalışmanın sürdüğü bildirildi.

Elazığ ve Bingöl'den çekilen uzay ve astronomi fotoğrafları hayran bırakıyor

Anestezi teknikeri olarak hastanede çalışan 25 yaşındaki Mücahit Çelik, 5 yıldır hobi olarak astrofotoğrafçılık yaparak astronomi ve uzay fotoğrafları çekiyor. Özellikle çalıştığı Bingöl ve memleketi Elazığ'dan çektiği astro fotoğraflar izleyenleri hayran bırakıyor.

Elazığ'da kar 136 köy yolunu ulaşıma kapattı

Elazığ'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 136 köy yolu ulaşıma kapandı.

Elazığ'da kar yağışı: 68 köy yolu ulaşıma kapandı

Elazığ'da sabah saatlerinde kar lapa lapa yağdı, yüksek kesimlerde 68 köy yolu ulaşıma kapandı. Polis, şehirlerarası yollarda sürücüleri uyarıp kontrol yaparken, kara yolları ekipleri de çalışma yaptı.

Elazığ'da kar yağışı Malatya ile Diyarbakır yolunda ulaşımı durma noktasına getirdi

Elazığ'da sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı ve tipi şehirler arası yollarda ulaşımı durma noktasına getirirken, sürücülerin yola çıkmaması uyarısı yapıldı.

Elazığ'da kar, kartpostallık görüntüler oluşturdu

Elazığ'ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar, izlenmesi keyif veren kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Elazığ'da 23 köye kar nedeniyle ulaşım sağlanamıyor

Elazığ'da hafta sonu etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan 105 köy yolundan 82'si açılırken, 23'ünde çalışmanın sürdüğü bildirildi.

Toplam 358 haber.