Malatya AFAD İl Müdürü Ali Altındal Oldu

Malatya AFAD İl Müdürü değişti. Edinilen bilgiye göre Edirne AFAD İl Müdürü Makina Mühendisi Ali Altındal Malatya AFAD İl Müdürü olarak atandı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Malatya'da n fazla şikayet edilen isim olan Malatya AFAD İl Müdürü Mustafa Türker değişti. Edinilen bilgiye göre; Edirne AFAD İl Müdürü Makina Mühendisi Ali Altındal Malatya AFAD İl Müdürü olarak atandı.

     Malatya AFAD İl Müdürü Mustafa Türker Kırıkkale AFAD İl Müdürlüğüne atanırken Türker'in yerine Edirne AFAD İl Müdürü Ali Altındal atandı.

ALİ ALTINDAL ÖZGEÇMİŞ

        06.06.1982 yılında Samsun’da doğdu. Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi ve Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği Lisans eğitiminin ardından Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Makine Mühendisliği (Yüksek Lisans) yapmıştır. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Lisans eğitimini tamamlayan Ali Altındal, 1 çocuk babasıdır.

          2007 yılında Erzurum Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğünde Arama Kurtarma Teknisyeni olarak göreve başlamıştır. 2008 yılından bu yana Edirne’de çeşitli pozisyonlarda görev almıştır.

02.12.2019 tarihinde Edirne İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak görevine devam ederken 28.01.2024 Malatya Afad İl Müdürü olarak atandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN