Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Samyeli Derneği çocukların yüzünü güldürdü

Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneğinin 'Sevgi sınır tanımaz 3 konvoyu' Adıyaman'da çocukların yüzünü güldürdü.

GTO başkanlarından 29 Ekim mesajı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 98'inci yılı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

GSO Başkanı Ünverdi'den 29 Ekim kutlaması

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajı yayımladı.

Gaziantep'te binlerce kitap öğrencilerin ayağına kadar getirilecek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), Gaziantep Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Gaziantep'teki öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak, okul kütüphanelerinin kitap ihtiyacını gidermek, öğrencilerin kitaba erişimini kolaylaştırmak ve eğitimde fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırmak amacıyla örgün ve resmi ortaöğretim kurumlarının kütüphanelerine kitap temini için protokol imza töreni düzenlendi.

Fadıloğlu'ndan 29 Ekim mesajı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kaplan'dan 29 Ekim mesajı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Halı Sektör Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, Cumhuriyetin kuruluşunun 98'inci yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Gaziantep Kolej Vakfı'nı Cumhuriyet coşkusu sardı

Cumhuriyetin kuruluşunun 98'inci yılı Türkiye'nin genelinde bir birinden farklı etkinliklerle kutlanırken Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının bütün kademelerini Cumhuriyet coşkusu sardı.

Çiftlere konserli sertifika töreni

Şahinbey Belediyesi, evlilik okuluna katılan 200 çiftin sertifikalarını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Türk Müziği Korosu konseri ile birlikte verdi.

Jandarmadan anne ve anne adaylarına eğitim

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sincik ilçesinde anne ve anne adaylarına çeşitli konularda eğitimler verdi.

Hayır elçisi Ulum'dan Elazığ'daki okullara temizlik malzemesi desteği

Hayır elçisi Mehmet Ulum tarafından Elazığ'da bulunan üç okula temizlik malzemesi desteğinde bulunuldu.

Vali Çuhadar'dan şehit ailesine taziye ziyareti

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Şehit Bekir Oruçtutan'nın vefat eden annesi Besey Oruçtutan'ın Besni ilçesine bağlı Uzunkuyu köyünde ki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Güder'den öğrencilere altın öğütler

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği'nin yurtlarında kalan üniversite öğrencileriyle düzenlenen söyleşi programında bir araya gelerek, öğrencilere 'Ufkunuzu geniş tutun' tavsiyesinde bulundu.

Çakırhöyük Ortaokulu'nda akıl ve zeka oyunları atölyesi açıldı

Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Çakırhöyük Beldesi İlk ve Ortaokul bünyesinde hayırseverlerin desteği ile iç tefrişatı ve donanımı yapılan akıl ve zeka oyunları atölyesinin açılışı yapıldı.

Başkan Gürkan, TİHEK 2. Başkanı Tiryaki'yi kabul etti

Malatya'da gerçekleştirilecek olan İstişare Kurulu Toplantısına katılmak üzere Malatya'ya gelen Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) ikinci Başkanı Alişan Tiryaki ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Başkan Kılınç, park ve bahçeler müdürlüğü personeliyle buluştu

Adıyaman Belediyesi bünyesinde çalışan park ve bahçeler müdürlüğü personeliyle bir araya gelen Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, özveriyle çalışan mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Tut'un sulama suyu projesinin ek yatırım programına alınması planlanıyor

Adıyaman'ın Tut ilçesine bağlı bazı köylerde arazilerin sulanması için elzem projelerden birisi olan Tut Savak Regülatör Arazi Sulama Suyu Projesinin Yatırım programına alınması için girişimler sürüyor.

Adıyaman'da gıda denetimi seferberliği

Adıyaman'da tüm yurtta aynı anda başlatılan 'Gıda Denetimi Seferberliği' kapsamında çok sayıda iş yerinde denetim yapıldı.

Taşdoğan'a cübbeyi Devlet Bahçeli giydirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan'a Doçentlik cübbesini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli giydirdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 'Zaferle sonuçlanan milli mücadelemiz, Cumhuriyet'le taçlandırılmıştır' dedi.