Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Kozan’da elektrikli bisiklet ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Adana’nın Kozan ilçesinde otomobil ile çarpışan elektrikli bisikletin sürücüsü ile yanındaki kişi yaralandı.

Kamu kurumlarının basın birimi çalışanlarına iletişim semineri

Gaziantep Valiliği ve İpekyolu Kalkınma Ajansı'nın destekleri ile Basın İlan Kurumu tarafından hazırlanan, Kamu Kurumlarının Basın ve Halkla İlişkiler birimlerinde çalışan personellerine yönelik Kurumsal İletişim Kapasitesinin Güçlendirilmesi Eğitim Semineri bugün sabah saatlerinde yapılan açılış programı ile başladı.

Taşdoğan'dan TARK'da önemli açıklamalar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Doç.Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, 55. Ulusal Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kongresi'ne (TARK) katılım sağladı.

Tahmazoğlu'ndan lösemili çocuklara moral

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören lösemili çocukları ziyaret ederek onlara moral verdi.

GAİGAD kuruldu

Merkezi Gaziantep olan Güçlü Anadolu İnternet Gazetecileri Derneği (GAİGAD) kuruldu.

58 yaşındaki muhtar gençlere taş çıkartıyor, günde 20 kilometre koşuyor

İlk kez 1951 yılında düzenlenen Akdeniz Oyunları Şampiyonasında Türkiye'ye ilk altın madalyayı kazandıran ve 8 kez Türkiye Maraton Şampiyonu olan Ahmet Aytar'ın öğrencisi olan 58 yaşındaki Allattin Karakol, 43 yıldır aralıksız günde yaklaşık 20 kilometre koşuyor.

NCR yönetiminden Rektör Özaydın'a ziyaret

NCR Internatıonal Hospıtal Yönetim kurulu başkanı Op. Dr. Ahmet Neccar ve Genel Müdür'ü Dt. Mehmet Neccar, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın'ı ziyaret etti.

100 soruda Antep Savunması konulu bilgi yarışması

Şehitkamil Belediyesi, Şehitkamil Kaymakamlığı ve Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Gaziantep Savunması'nın 100'üncü yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek Şehitkamil Liseler Arası Antep Savunması'nın 100'üncü Yılında 100 Soruda Antep Savunması Konulu Bilgi Yarışması'nın protokolü imzalandı.

Polisten karbon monoksit uyarısı

Malatya polisi, karbon monoksit zehirlenmesi konusunda vatandaşları uyararak, yapılması gerekenler konusunda bilgiler veriyor.

Dezavantajlı bireylere eğitim

Malatya'da dezavantajlı bireylere yönelik sanatsal, kültürel ve sosyal etkinlikler düzenlenecek. Proje kapsamında, çocuk ve gençlere, teknoloji bağımlılığı, akran zorbalığı, verimli ders çalışma, zamanı etkin kullanma, bilinçli tüketim, sağlıklı yaşam bilinci, madde bağımlılığı ve siber zorbalık gibi alanlarda eğitim verilecek.

DİSKİ'den depo temizliği uyarısı

Diyarbakır Su ve kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Diyarbakır'ın musluğundan su içilen nadir kentlerden biri olduğunu, ancak vatandaşların oturdukları binaların su depolarının temizliğini düzenli olarak yaptırması gerektiğini açıkladı.

Doğru, AK Parti'nin iktidara gelişinin 19. yıldönümünü kutladı

Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, AK Parti'nin iktidara gelişinin 19'uncu yıldönümünü kutladı.

Otopsi raporunu alamayan aileye haciz şoku

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 5 yıl önce ölen Sinan Demirezen'in otopsi raporu çıkmadığı için ailesine haciz geldi.

Adıyaman tanıtım günlerine hazırlanıyor

Adıyaman, 1-5 Aralık 2021 tarihleri arasında Türkiye'nin mozaiği İstanbul'da düzenlenecek tanıtım günlerine hazırlanıyor.

Başkan Beyoğlu esnafı dinledi

AK Partili Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, sokak sağlıklaştırma ve cephe düzenleme çalışmalarıyla işlek bir alışveriş bölgesi haline gelen Sakarya Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunarak caddenin düzeniyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Lösemi hastası küçük Ramazan'ın tablet isteğine Başkan Fadıloğlu cevap verdi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Nursel Kurt ve çocuklarını evinde ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette lösemi tedavisi gören 12 yaşındaki yetim Ramazan Kurt ile yakından ilgilendi ve talep ettiği tableti kendisine armağan etti.

Görme engelli öğrenciler, eş pedal ile bisiklet sürme hayallerini gerçekleştirdi

Yedi Başak İnsanı Yardım Derneği, Eş Pedal ile Hayallerimi Gerçekleştiriyorum etkinliğiyle görme engelli öğrencilerin bisiklet sürme hayallerini gerçekleştirerek unutulmaz anlar yaşattı.

Fatma Şahin, küresel ısınmaya karşı 'Ben de varım' dedi

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, Türkiye genelinde 2050 yılına kadar sera gazı emisyonlarını en az yüzde 80 azaltmak ve ortalama küresel ısınmayı 1 buçuk santigrat derecenin altında tutmak amacıyla ortak bir vizyonla hayata geçirilen Başkanlar Akdi'ne imzasını attı.

Yeşilyurt'ta Kızılay Haftası kutlamaları

29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle Yeşilyurt Kızılay Şubesi tarafından Konak Anaokulu'nda etkinlik düzenlendi.